Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- vyolica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
- Kraj: Ljubljana
Včasih rečem, da ni to da moškim ne moreš zaupat, ampak ženskam ne moreš!!sory, ampak zmeraj se najde kaka primitivka, ki ji je pač v veselje pecat zasedene tipe! Kr na bruhanje mi gre ko pomislim da mojga kera osvaja(no, sej do neke mere je to tak normalno,saj tud mene ko grem ven-ampak pač ne nardim nič)!MOški včasih izgubijo razum ,sploh če jih osvaja kaka dobra ženska in se tud zgodi da jo prevarajo-pa drugač sami nikol ne bi začeli,če ne bi ženska prva stopla v "akcijo"!Zato res,postavi se na mesto te punce in si zamisli, da moškega ki ga ti ljubiš osvaja ena druga, ki ve celo to da ti obstajaš!Hudo je, verjemi!se ti bo prej ko slej vrnilo!To sem nardila enkrat, ko sem bla stara nekje 18(no, v bistvu je on prvi začel),pa nikol več!Goes around,comes around!
-
^Tajca^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
Če noče punce pustit, ti pa si mu ušeč, vaju pomoje obe mal zafrkava. Verjetno bi meu rad obe in se sam zgovarja.
Sicer pa punce, ki se mečejo za zasedenimi tipi preziram Postavi se u kožo punce. kako bi odreagirala če bi se ena druga metala za tvojim tipom in bi vedla da je zaseden? Jz vem da bi znorela Pomoje če ti to narediš se ti bo enkrat zihr vrnilo.
Sicer pa punce, ki se mečejo za zasedenimi tipi preziram Postavi se u kožo punce. kako bi odreagirala če bi se ena druga metala za tvojim tipom in bi vedla da je zaseden? Jz vem da bi znorela Pomoje če ti to narediš se ti bo enkrat zihr vrnilo.
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
sem že povedla v eni temi mojo mnenje o tem, takrat je ena na fitnesu enga zasedenega oblegala oz. on njo...kakorkoli, take bi jas na kol nabila, ko drugim prevzemajo deda... enostavno mu povej, da dokler ma punco se nimata kaj zapletat... če se boš z njim družla in te privlači, vaju bo `zaneslo`, sploh če bo vztrajal, tak da je verjetno najboljše, da dokler je zaseden, roke bek
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
vyolica napisal/-a:Včasih rečem, da ni to da moškim ne moreš zaupat, ampak ženskam ne moreš!!sory, ampak zmeraj se najde kaka primitivka, ki ji je pač v veselje pecat zasedene tipe! Kr na bruhanje mi gre ko pomislim da mojga kera osvaja(no, sej do neke mere je to tak normalno,saj tud mene ko grem ven-ampak pač ne nardim nič)!MOški včasih izgubijo razum ,sploh če jih osvaja kaka dobra ženska in se tud zgodi da jo prevarajo-pa drugač sami nikol ne bi začeli,če ne bi ženska prva stopla v "akcijo"!Zato res,postavi se na mesto te punce in si zamisli, da moškega ki ga ti ljubiš osvaja ena druga, ki ve celo to da ti obstajaš!Hudo je, verjemi!se ti bo prej ko slej vrnilo!To sem nardila enkrat, ko sem bla stara nekje 18(no, v bistvu je on prvi začel),pa nikol več!Goes around,comes around!
popolnoma se strinjam..beseda da je ZASEDEN pove veliko...če je v avtobusu stol zaseden, se vsedeš nanj, oziroma na človeka ki sedi an tem stolu??čudna primerjava, ampak anmen je isti...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
BaUcYkA napisal/-a:sem že povedla v eni temi mojo mnenje o tem, takrat je ena na fitnesu enga zasedenega oblegala oz. on njo...kakorkoli, take bi jas na kol nabila, ko drugim prevzemajo deda...
enostavno mu povej, da dokler ma punco se nimata kaj zapletat...
Hahaha, NJO bi nabila, kajne, on je pa boga nedolžna ovčka, nič kriva, ker je pač za tipe - vezane - sprejemljivo, da podležejo osvajanju kakšne punce??
Ma kakšne imate, res ne morm verjet...
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Ajej punce, ne si zatiskat oči s tem da krivite punco. Lahk druga punca še nvm kak gnjavi vašemu tipu, se vesi po njem..., pa če je tip na mestu ji bo lepo povedal da ma punco pa daj naj neha gnjavit in adijo. Če pa tega ni sposoben pa ji podleže pa je to njegov problem in je kriv ON ne pa punca, ki ga je oblegala, ker se ON mora zavedat, da ma punco.. Tista punca, ki osvaja tvojga tipa nima nobene odgovornosti do tebe (ok, razen če je tvoja kolegica, ampak to je že čist druga zgodba), razen moralne, ki pa je dandanes tako ali tako vprašljiva..
Ne podpiram tega,da se punce vesijo po zasedenem tipu, in če bi me katera vprašala kaj naj naredi, če je zaseden, bi ji svetovala da naj ga pusti pr mir, ker imam neka moralna načela - in če je tip zaseden je zaseden in se nebi trudla okrog njega.. Konc koncev če bi z mano varal punco - bi potem tud mene z drugo če bi prišla skupaj. Če se res zaljubi, potem naj najprej punco pusti pol se boma pa dalje pogovarjala...
Samo pravim, da ne bit tak naivne pa obtoževat sam punc - on ma punco, punca je njegova odgovornost ne pa odgovornost tiste punce, ki ga osvaja..
Pred časom sem tud jaz čist drgač razmišljala pa obtoževala punce, ampak dejstvo je, da nosi odgovornost vaš fant, in če ni sposoben odpikat ženske, ki mu gnjavi in ji podleže to sam kaže na njegov šibek karakter oz. na nesposobnost resne veze, ker ali ni spodoben zvestobe ali pa ma tolk nizko samospoštovanje da si fila ego al pa kaj tretjega. Ampak ne eno ne drugo in ne karkoli tretjega ni opravičljiv razlog za to, da tip podleže drugi, pa če ta po kolenih hodi za njim!!!
Ne podpiram tega,da se punce vesijo po zasedenem tipu, in če bi me katera vprašala kaj naj naredi, če je zaseden, bi ji svetovala da naj ga pusti pr mir, ker imam neka moralna načela - in če je tip zaseden je zaseden in se nebi trudla okrog njega.. Konc koncev če bi z mano varal punco - bi potem tud mene z drugo če bi prišla skupaj. Če se res zaljubi, potem naj najprej punco pusti pol se boma pa dalje pogovarjala...
Samo pravim, da ne bit tak naivne pa obtoževat sam punc - on ma punco, punca je njegova odgovornost ne pa odgovornost tiste punce, ki ga osvaja..
Pred časom sem tud jaz čist drgač razmišljala pa obtoževala punce, ampak dejstvo je, da nosi odgovornost vaš fant, in če ni sposoben odpikat ženske, ki mu gnjavi in ji podleže to sam kaže na njegov šibek karakter oz. na nesposobnost resne veze, ker ali ni spodoben zvestobe ali pa ma tolk nizko samospoštovanje da si fila ego al pa kaj tretjega. Ampak ne eno ne drugo in ne karkoli tretjega ni opravičljiv razlog za to, da tip podleže drugi, pa če ta po kolenih hodi za njim!!!
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst se tud strinjam z večino. Itak je pa tko, če ženska teži zasednmu tipu in če ma tip kej z njo pol je kriv on ( no tud ona je). To je ubistwu tud neka preizkušnja za tipe, pol usaj veš kakšn je, če jo pusti lepo pr mer pa ji tud pove da ma punco..itd. pol veš d te tak tip ne bo prevaru, da mu lahko zaupaš. Če pa tip prec podleže usaki k ga mal osvaja..pol pa back off, ni te vreden.
Za nov let tko ena ženska pride do mojga tipa pa ga za rit prime pa še neki se je po njemu obešala..kok je men takrat kri zavrela sam pol ji je reku lubi nj ga na mir pusti in ga je..packa
Za nov let tko ena ženska pride do mojga tipa pa ga za rit prime pa še neki se je po njemu obešala..kok je men takrat kri zavrela sam pol ji je reku lubi nj ga na mir pusti in ga je..packa
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
vyolica napisal/-a:MOški včasih izgubijo razum ,sploh če jih osvaja kaka dobra ženska in se tud zgodi da jo prevarajo-pa drugač sami nikol ne bi začeli,če ne bi ženska prva stopla v "akcijo"!
ma ja. ubogi naivni moški, ki itak nimajo lastne pameti, pa jih takole vsaka bejba z malo večjimi pljuči takoj spravi na kolena.
dej ne seri ženska. a je tvoj tip bolj živalske sorte, pa deluje izključno po nagonih? sori, samo če je pa tak papak, da v momentu izgubi razum in popolnoma nepremišljeno začne razmišljat s spodnjo glavo, pa tudi ne vem, kaj sploh delaš z njim.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Cist res. Moski smo spol, ki je znan po tem da nam custva izklopijo logiko in redno delamo stvari na podlagi trenutnega custvenega stanja. Avanture radi pospremimo z frazami kako je bilo narobe ampak se je zdelo tako prav in kako se je kar zgodilo.vyolica napisal/-a:MOški včasih izgubijo razum ,sploh če jih osvaja kaka dobra ženska in se tud zgodi da jo prevarajo-pa drugač sami nikol ne bi začeli,če ne bi ženska prva stopla v "akcijo"!
Caki, ne...
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov