Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
*crnolaska* napisal/-a:Nency napisal/-a:,ker je res tip zame najbolj popolen na svetu...
kako ti je lahk tip, ki vara popolen???!! taki ljudje niso popolni in ne vejo kaj je prava ljubezen! a mislš, da če ga nekoč ti dobiš (da pusti punco), da ti bo zvest? bo šel enkrat sam vn, pa bo že lahk skoču čez plod. a se ti bo potem zdel tud tako popolen? mislm, da ne...
Vsak vara z razlogom, nek razlog more bit. A ne? Pomoje nihce ne vara brez razloga. On vem,da je ne bo pustil in niti nebi bila z njim, ce bi sel stran od nje, tako kot si napisala ce je varal njo bi tud mene... Ampak tip je zame popolen v tej meri ( postava, razmisljanje...), sej tud ce clovek vara se ne pomeni, da je slab... Jaz sem si ga zelela in to je to in kar imama mi odgovarja to pa je tudi vse...Ne obzalujem nicesar in to je to.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
-
*crnolaska* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
ja očitno se pol v tem razmišljanju zelo ujameta in tako razmišljanje ni niti najmanj popolno... no sj če ti vidš srečo v tem, pol jo vama prvoščem, ampk men je to čist mim...
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Pa če se moški odloči, da bo flirtal s tabo in te povabil na pijačo...če bi tak tip resnično ljubim svojo punco, bi sigurno videl samo njo in ne vseh ostalih! Tk da, če se gremo varanje, pomeni da se partnerja ne ljubita tk močno, ker očitno jih lahko ena oseba narazen spravi!
Ful neki preveč moralizirate...ko sm prepričana, da v praksi vam sigurn ni tk lahko se odrečt takmu tipu, če si ga res želite!
Ful neki preveč moralizirate...ko sm prepričana, da v praksi vam sigurn ni tk lahko se odrečt takmu tipu, če si ga res želite!
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Men se pa zdi da je super, da na tem svetu še obstajajo ljudje, ki se jim ne je** za vse ostale in ki majo neka moralna načela, ki se jih tudi držijo.. Sej more človek poskrbet za sebe, ampak ne na tak način, da vtika v druge veze in mu je vseeno, če zarad negovih egoističnih dejanj trpijo drugi.. Ker slej ko prej se vse vrne.. Dostkrat v dost hujši obliki
Jaz se pač držim načela, da ne delam drugim tega,kar nočem da bi drugi delali meni.. Ampak to sem jaz, drugi imate pač drugačno mnenje in drugačen pogled na stvar.. In ne eno ne drugo ni napačno, tako kot je moje mnenje za mene pravilno, je tvoje pravilno za tebe. Nič ni sam črno in nič ni sam belo.. Jaz pač ne podpiram tega, da se "skače" za zasedenimi.. In menim, da je najboljše, kar lahk punca naredi za sebe, da ga pusti na miru.. Kot sem rekla, če sta za skupaj se bota še že našla ..
Jaz se pač držim načela, da ne delam drugim tega,kar nočem da bi drugi delali meni.. Ampak to sem jaz, drugi imate pač drugačno mnenje in drugačen pogled na stvar.. In ne eno ne drugo ni napačno, tako kot je moje mnenje za mene pravilno, je tvoje pravilno za tebe. Nič ni sam črno in nič ni sam belo.. Jaz pač ne podpiram tega, da se "skače" za zasedenimi.. In menim, da je najboljše, kar lahk punca naredi za sebe, da ga pusti na miru.. Kot sem rekla, če sta za skupaj se bota še že našla ..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
~NIA~ napisal/-a:jullia napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:ene pač tega ne dojamejo, egoistično gledajo sam na svoja čustva in si s tem k so eni 'prevzele' tipa enostavno napihujejo ego.. kurbe ušive
wtf, a nisi točno ti tega naredila? bila s svojim bivšim, medtem ko je bil že ponovno v zvezi in se potem še na forumu hvalila s tem?
ja, ampak ona se je začela utikvat v mojo zvezo in mi ga 'uzela' -ubistu sm ji nekak sam vrnila.. (vse se vrača, vse se plača )
torej ne govori, da is proti nečemu, kar sama delaš
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Buuba napisal/-a:Hej pupe!
Moj problem je sledeč-Poznam ga s fitnesa in že dober mesec se samo spogledujeva.2 tedna nazaj me je pozdravil, zdj se že precej pogovarjava.Pride kr do mene in se pogovarjava o vsem kar nama pade na misel. Včasih poškilim k njemu in vidim, da me gleda..koketirava.Ful mi je všeč ampak vem,da ima punco, čeprav mu je bilo nekak težko to priznat.Ne vem kaj nej naredim..Rada bi ga povabila vn pa se bojim zavrnitve..ali nej pustim da ostane pri tem kar je in čakam, kaj se bo zgodilo z njegovo punco.Precej očiten je, da sm mu všeč..nimam pojma kako se lotit zadeve zato pls kšn nasvet...Tnx!!!
Papa
Pusti ga pri miru
Verjemi da nihce ne pusti svojega partnerja zaradi avantur.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
*crnolaska* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
NIA čist prov si nardila! jst sm drugač full proti varanju pa vtikanju v druge zveze, ampk v tvojem primeru ti dam čist prov! maščevanje je sladko, hehe
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
*crnolaska* napisal/-a:NIA čist prov si nardila! jst sm drugač full proti varanju pa vtikanju v druge zveze, ampk v tvojem primeru ti dam čist prov! maščevanje je sladko, hehe
Men je maščevanje otročje in primitivno.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
adry23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
- Kraj: Over The Rainbow
Res ne vem zakaj si ne poiščeš takega, ki je samski? Sej ta tvoj tipček ni edini v tem oceanu. Ne boš vrjela, ampak zelo veliko je hudih pa luštkanih tipov pa še za povrhu so samski, sam take ki so že zasedeni raje pusti pri miru, ker se ti lahko nakoncu slabo piše. Je pa tko, kolikor bolj se boš trudila ga osvojiti, ti ga verjetno ne bo uspelo osvojiti, ker če ima tipček rad svojo punco, potem lahko rečeš samo adijo pa tudi če si podobna Angelini Jolie ali pa bilo keri drugi.
Tako ti je to, mala moja. Život je ćupav i dlakav, ali ponekad i nikakav !
Tako ti je to, mala moja. Život je ćupav i dlakav, ali ponekad i nikakav !
Življenje je lepo, če ga živiš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov