Kako ga bolje spoznati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- delfinko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
Saj vem, da je bilo napisano vse skupaj zelo zmedeno. V bistvu nisem želela nič kaj posebnega vprašati, ampak mogoče samo malo potarnati nad tem moškim svetom. Prav res ne vem kaj moški razmišljajo. Mogoče bi bilo res najbolje ga kar vprašati, čeprav se res dejansko bojim zavrnitve. V bistvu sem si rekla, ker sem to nekoč že naredila, da tega ne delam več.... da bom jaz tista, ki bo moškemu povedala, da mi je všeč. Po drugi strani pa se sedaj seveda bojim, da zaradi pretekle izkušnje delujem preveč zaprto. Slišiva se še vedno skoraj vsak drugi dan, še vedno imam poročila na dlani , pa ful je zvedav in vse hoče vedet , sva se pa zmenila, da se naslednji teden dobiva in da ga pokličem, ko bom imela čas za pijačo. Bomo videli kako bo Seveda pa je kakšen nasvet za pijačko oziroma za pogovor med pijačko zelo dobrodošel.
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
če se lahko normalno pogovarjata po telefonu, se bosta pa ja sposobna tud tko pogovarjat na kavici. sj ne greš na kavo z nekom, ki ga prvič vidš, da bi te skrbel kaj se bosta pogovarjala
če vama pogovor ne bo stekel sam od sebe, potem je brezveze da se spravljata na pijačke in podobno..ampak ker praviš da se velik pogovarjata po telefonu in da vama to funkcionira, res ne vidim razloga, da tu sprašuješ za nasvet kaj se med pijačko pogovarjat.
če vama pogovor ne bo stekel sam od sebe, potem je brezveze da se spravljata na pijačke in podobno..ampak ker praviš da se velik pogovarjata po telefonu in da vama to funkcionira, res ne vidim razloga, da tu sprašuješ za nasvet kaj se med pijačko pogovarjat.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
exdancer - Komunikatorka
sj v tem je fora, da se nimaš kj prpravlat
glej taka kot si, si. in če ma že zdj stike s tabo, ga vrjetn neki na teb privlač..lahko so to samo prijateljska čustva do tebe, lahko pa je tudi kaj več.
če bo hotu ti bo že pokazu kaj čuti.
samo bodi to kar si in nj te nbo strah kaj boš počela na tej pijači
glej taka kot si, si. in če ma že zdj stike s tabo, ga vrjetn neki na teb privlač..lahko so to samo prijateljska čustva do tebe, lahko pa je tudi kaj več.
če bo hotu ti bo že pokazu kaj čuti.
samo bodi to kar si in nj te nbo strah kaj boš počela na tej pijači
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Se dobivata na kavi, slisita se po telefonu, velik ti zaupa, vecinoma na njegovo pobudo se dobita ( ce sem prav ujela) .. mislm da morjo bit to znaki, da mu je velik mar do tebe..Se parkrat se bosta dobila na kavi, pol pa mogoce pocas na kasn nocn sprehod, pol se pa zadevca nekak bi mogla razvit Kazat mu mores tud ti, da ti je do njega. Tko mu bo use bolj jasno, da ti do njega ne gojis samo prijateljskih custev. Zadevca se bo sama razvila, sam ne se bat.
Sicer morm tud js priznat, da se bojim komu povedat oz. pokazat, da mi je usec. K mam tud js eno slabo izkusnjo. Tko da se js kr ustrasim, ko se zaljubim, pol se umaknem, pa sama pri seb si mislm da me itak ne bo hotu.. Mau je to ze OT, sam useen. Tko je
Sicer morm tud js priznat, da se bojim komu povedat oz. pokazat, da mi je usec. K mam tud js eno slabo izkusnjo. Tko da se js kr ustrasim, ko se zaljubim, pol se umaknem, pa sama pri seb si mislm da me itak ne bo hotu.. Mau je to ze OT, sam useen. Tko je
- ¤tea¤
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Tudi sama se sprašujem, kako delujejo moški možgani, pa ne najdem odgovora
Imam tak problem, podobno kot delfinko, spoznala sva se, veliko družla, prišla že do faze ko sva si veliko zaupala, ampak zanj vem da ima punco, obnaša se pa kot bi hotel, da bi bila tudi midva več kot le prijatelja. Daje vse mogoče komentarje in pripombe, želi vedeti vse o meni in ko je z mano se ne javlja svoji punci. Nedolgo nazaj sva bila na neki zabavi in se je napil in se izjokal, koliko mu pomenim in da najbolj boli, da ve da ni dovolj dober zame... Sicer mislim, da tega ne ve, ampak tud jz ga mam vsak dan raje, a mu tega ne upam pokazat, ker je le on tisti s punco in v tej igri bi vsekakor izgubila, ker če bi želel bi jo pustil in bil z mano, ane??? Ja... a nas ni vseh strah zavrnitve...
Skratka, pred tednom dni sva se skegala, ker je spet začel s svojimi izjavami in sem mu rekla, da nekje obstaja meja (ok, grdo sem to navedla v 1.,2. in 3.točki) in naj si najde novo akterko v tej igri, ker jaz se ne morem več it tega in mi je samo odpisal nazaj da bo našel drugo in čaw... potem me je par dni kasneje zbrisal iz msn in nimava nobenih kontaktov ...
Jaz pa nimam miru, ne vem a naj mu pišem in povem kaj čutim, mogoče samo povem svoje mnenje o vsej situaciji ali bi bilo pametneje biti tiho in pozabiti na vse ...
Ko si preveč čustveno vpleten, je težko videti normalno sliko, zato sprašujem kaj naredit?
lp
Imam tak problem, podobno kot delfinko, spoznala sva se, veliko družla, prišla že do faze ko sva si veliko zaupala, ampak zanj vem da ima punco, obnaša se pa kot bi hotel, da bi bila tudi midva več kot le prijatelja. Daje vse mogoče komentarje in pripombe, želi vedeti vse o meni in ko je z mano se ne javlja svoji punci. Nedolgo nazaj sva bila na neki zabavi in se je napil in se izjokal, koliko mu pomenim in da najbolj boli, da ve da ni dovolj dober zame... Sicer mislim, da tega ne ve, ampak tud jz ga mam vsak dan raje, a mu tega ne upam pokazat, ker je le on tisti s punco in v tej igri bi vsekakor izgubila, ker če bi želel bi jo pustil in bil z mano, ane??? Ja... a nas ni vseh strah zavrnitve...
Skratka, pred tednom dni sva se skegala, ker je spet začel s svojimi izjavami in sem mu rekla, da nekje obstaja meja (ok, grdo sem to navedla v 1.,2. in 3.točki) in naj si najde novo akterko v tej igri, ker jaz se ne morem več it tega in mi je samo odpisal nazaj da bo našel drugo in čaw... potem me je par dni kasneje zbrisal iz msn in nimava nobenih kontaktov ...
Jaz pa nimam miru, ne vem a naj mu pišem in povem kaj čutim, mogoče samo povem svoje mnenje o vsej situaciji ali bi bilo pametneje biti tiho in pozabiti na vse ...
Ko si preveč čustveno vpleten, je težko videti normalno sliko, zato sprašujem kaj naredit?
lp
-
Lauracosmo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2007
Kolkr tipe poznam, če bi bil bolj zagret zate, bi že ukrepu. Očitno te ima za dobro sogovornico, mogoče v prihodnosti prijateljico, zaupnico. Če bi te mislu met za punco, bi že naredu prvi, drugi, tretji korak. Če je "hot in the city" hitr ukrepajo, verjem .
- beba24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
Jochie napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a: Kdor jezika špara, kruha strada
kdor jezika špara, f*ka strada....v tem primeru!
hahahahahahahha se strinjam, nevem zakaj ga enostavno ne vprasas kaj te zanima, oz. ga boljse spoznala ce pa se bo "ustrasil" pa ze obstaja nek razlog.ker ce bos cakala da bo on zacel oz. da bo vedno on tisti , ki te bo klicaril mu bo pocasi dopizdlo.
- delfinko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
Da nadaljujem... do sedaj sva bila že dvakrat zmenjena in obakrat je potem nekaj prišlo vmes, da se nisva videla. Pa vedno začne s tem, da naj ga pokličem, ko bom kje v bližini in da se zmeniva za pijačo, potem pa ne vem kaj... ponavadi nimava usklajenih urnikov.
V bistvu me je kar malo minilo do vsega skupaj, ker če bi se mu zdelo vredno, bi se verjetno že potrudil in naredil kaj v tej smeri.
Sicer po drugi strani za sebe vem, da ne kažem ravno nekih signalov in mogoče bi to lahko bilo tudi narobe.
Samo sem pa bila res razočarana, ker najprej pokaže neko ful navdušenje nad tem, da se vidiva in me še celo prepričuje da naj pridem, potem pa so kar neki izgovori.
Ampak po telefonu bi se pa še vedno pogovarjal.
Res ne razumem tega moškega sveta.
V bistvu me je kar malo minilo do vsega skupaj, ker če bi se mu zdelo vredno, bi se verjetno že potrudil in naredil kaj v tej smeri.
Sicer po drugi strani za sebe vem, da ne kažem ravno nekih signalov in mogoče bi to lahko bilo tudi narobe.
Samo sem pa bila res razočarana, ker najprej pokaže neko ful navdušenje nad tem, da se vidiva in me še celo prepričuje da naj pridem, potem pa so kar neki izgovori.
Ampak po telefonu bi se pa še vedno pogovarjal.
Res ne razumem tega moškega sveta.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Ne vem, kje naj to povem, zato bom kar tu.. Moja situacija je pa sledeča: poznam enga tipa, večkrat sva ga že biksala, ful mi je všeč, po značaju in po zunanjosti.. V bistvu sem bila z njim že takrat, ko sem še prebolevala bivšega, pri čemer mi je on zelo pomagal.. In enkrat je pogovor nanesel na najino obnašanje.. Takrat sva se pogovarjala kot prijatelja, ki sta imela isto mnenje; rock'n'roll, sranje, pitje, zabava.. Ampak večkrat ko se je to ponovilo, več sem mislila nanj..
Ko je pogovor zoped nanesl na najino početje, je povedal, da se je odločil, da bo najprej zabluzil s punco, s katero hoče kaj imet in če se bo kej razvilo, bo pač z njo.. Ampak da to sedaj ne deluje več, ker si je nekaj časa nazaj (ko je imel zlomljeno srce) v glavo vbil, da se ne bo več zaljubil.. In res se ni.. Zdej pa jst ne vem kako nej mu povem, da meni ni le do bluzenja z njim, ampak bi rada imela kaj resnejšega.. Ampak v končni fazi sploh ne vem, če je to pametna ideja, ker je on povedal kako je z nama.. Kaj si ve mislite, kaj naj naredim??
Ko je pogovor zoped nanesl na najino početje, je povedal, da se je odločil, da bo najprej zabluzil s punco, s katero hoče kaj imet in če se bo kej razvilo, bo pač z njo.. Ampak da to sedaj ne deluje več, ker si je nekaj časa nazaj (ko je imel zlomljeno srce) v glavo vbil, da se ne bo več zaljubil.. In res se ni.. Zdej pa jst ne vem kako nej mu povem, da meni ni le do bluzenja z njim, ampak bi rada imela kaj resnejšega.. Ampak v končni fazi sploh ne vem, če je to pametna ideja, ker je on povedal kako je z nama.. Kaj si ve mislite, kaj naj naredim??
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ Pomoje imaš dobre možnosti. Dvomim da bi tip bluzil z osebo do katere mu ni lih dosti oz. ne kaže pretiranega zanimanja.
Najobljše da se nekako pogovorista, samo ne preveč silit v njega, da se nbo še ustrašil
Glede teme pa.. Jst sm že dosti krat dodala kakega tipa na msn al pa mu prva pisala, čeprav sm proti temu kr to s emi zdi otročje. No, sej že ene 2 leti nisem tega nardila že zto ker se vedno bojim, da se preveč usiljujem in da kej si bo mislu tip..
recimo zdej sm v taki situaciji.. Mi je všeč en tip, poznava se na videz (no, 5 let nazaj je bil zagledan vame, samo sjt sm ga zavračala zarad drugega). ampak ne vem kaj nrdit. Srečava se bolj malo (zadnje čase kar pogosto, samo s emi zdi da me on sploh ne opazi) pa še konec leta se bliža in pole res ne vem al bo tudi on šow v LJ naprej študirat al ne..
Sej ne vem če je sploh vredno omembe vse to skupi, mogoče me bo minilo (sm zaljubljena v drugega ma to je itak NO FUTURE),s amo zdej sm ful neki napaljena in ne vem kako se mu približazt, ne kaj mu rečt. Skori neč ne vem od njega čeprav bi lahko zvedla od amriskoga kake koristne informacije (že zto ker je paralelka)
No, sej zdej bomo imeli hmali maturantski in ne vem kaj naj. naj pristopim do njega (čeprav tega niti podrazno ne bom anrdila razn če nbom mela v sebi neki % alkota) al naj mu nekako namignem da mi je všeč?
Joooj, res ne vem
Najobljše da se nekako pogovorista, samo ne preveč silit v njega, da se nbo še ustrašil
Glede teme pa.. Jst sm že dosti krat dodala kakega tipa na msn al pa mu prva pisala, čeprav sm proti temu kr to s emi zdi otročje. No, sej že ene 2 leti nisem tega nardila že zto ker se vedno bojim, da se preveč usiljujem in da kej si bo mislu tip..
recimo zdej sm v taki situaciji.. Mi je všeč en tip, poznava se na videz (no, 5 let nazaj je bil zagledan vame, samo sjt sm ga zavračala zarad drugega). ampak ne vem kaj nrdit. Srečava se bolj malo (zadnje čase kar pogosto, samo s emi zdi da me on sploh ne opazi) pa še konec leta se bliža in pole res ne vem al bo tudi on šow v LJ naprej študirat al ne..
Sej ne vem če je sploh vredno omembe vse to skupi, mogoče me bo minilo (sm zaljubljena v drugega ma to je itak NO FUTURE),s amo zdej sm ful neki napaljena in ne vem kako se mu približazt, ne kaj mu rečt. Skori neč ne vem od njega čeprav bi lahko zvedla od amriskoga kake koristne informacije (že zto ker je paralelka)
No, sej zdej bomo imeli hmali maturantski in ne vem kaj naj. naj pristopim do njega (čeprav tega niti podrazno ne bom anrdila razn če nbom mela v sebi neki % alkota) al naj mu nekako namignem da mi je všeč?
Joooj, res ne vem
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
[vanessa] napisal/-a:^^ Pomoje imaš dobre možnosti. Dvomim da bi tip bluzil z osebo do katere mu ni lih dosti oz. ne kaže pretiranega zanimanja.
uh hehe 1 leto pa pol je bluzu z mano, pa še po letu pa pol ni šlo za kej resnejšga.. sicer neumna js, da sm ga tut tok cajta prenašala, pa upala, da bom kej dosegla..
v vsakem primeru pa itak pogovorta se.. da ne boš isto ko js se tepla po glavi, zakaj si preč zmetala čas za "zvezo" ki ne pelje nikamor..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
exdancer - Komunikatorka
delfinko napisal/-a:V bistvu me je kar malo minilo do vsega skupaj, ker če bi se mu zdelo vredno, bi se verjetno že potrudil in naredil kaj v tej smeri.
en mini nasvet....vem da je najlaži iskat izgovore zakaj ni tko kokr bi si ti želela. ampak mislm da fant k si res želi met neki s punco, kakih posebnih signalov ne rab. za konkretno nadaljevanje že rab odziv, sam prov da bi mu mogla črno na belem pokazat, lj všeč si mi pa ne no....pa sj te vidi po obnašanju da si mu naklonjena..tud če ti misliš da dobro skrivaš.
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
ok, malo zapleteno, ampak vseeno...
a si že pomislila, da se izgovarja zato, ker ima punco ... že če si samo slišala, da jo ima, je to slab znak...ne vem, si ga že vprašala?
ker potem znajo bit zadeve precej grde ( kakšni grozilni klici in prizadeta oseba iz druge strani )
a si že pomislila, da se izgovarja zato, ker ima punco ... že če si samo slišala, da jo ima, je to slab znak...ne vem, si ga že vprašala?
ker potem znajo bit zadeve precej grde ( kakšni grozilni klici in prizadeta oseba iz druge strani )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov