Kako ga bolje spoznati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Roberta R. napisal/-a:blondygirl osvajalkavšeč mi je predlog
hihi-hvala

-
blondygirl - Kofetarica
Mahagonij napisal/-a:Haha, you wish. Ne vem od kod vam ideja, da boste iz enga stavka debato napletle.blondygirl napisal/-a: pogovor stece sam od sebe dalje
a teb ni se nikol ratal to?
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
vsak tip pade na drugo foro.. ni greh poskusit 

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
blondygirl - Kofetarica
Roberta R. napisal/-a:vsak tip pade na drugo foro.. ni greh poskusit
mas prov!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Tipicen odgovor na to bo: ...uhhh, ne vemblondygirl napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Haha, you wish. Ne vem od kod vam ideja, da boste iz enga stavka debato napletle.blondygirl napisal/-a: pogovor stece sam od sebe dalje
ali pa: jst se te ne spomnim
Kaj pa pol naredis?
-
blondygirl - Kofetarica
Mahagonij napisal/-a:Tipicen odgovor na to bo: ...uhhh, ne vemblondygirl napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Haha, you wish. Ne vem od kod vam ideja, da boste iz enga stavka debato napletle.blondygirl napisal/-a: pogovor stece sam od sebe dalje
ali pa: jst se te ne spomnim
Kaj pa pol naredis?
pol pa neki casa pocakas in poskusis z drugim trikom ne.. kokr da je to tok tezko!
vsak zase najbojs ve-kaj mu lezi
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jochie
In ja, miljonkrat slišan pick-up line
. Js se ob takih bolj al mnj diskretno odstranm, kr so mi annoying stauki, k so jih u isti uri slišale že saj tri bejbe (al pa tipi, odvisno kdo peca).
Js mam občutk, da se dost folka velik preveč obremenjuje z nekimi "pravili" in "napotki", kako pa kaj. Tovrstni pogovori nej bi bli spontani, ne pa unaprej naštudirani. In če odgovor "žrtve" ni tak, kt si ga je oseba zamisnla, sitaucija hit postane neugodna.

In ja, miljonkrat slišan pick-up line

Js mam občutk, da se dost folka velik preveč obremenjuje z nekimi "pravili" in "napotki", kako pa kaj. Tovrstni pogovori nej bi bli spontani, ne pa unaprej naštudirani. In če odgovor "žrtve" ni tak, kt si ga je oseba zamisnla, sitaucija hit postane neugodna.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- delfinko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
Naj vam še jaz zaupam svoje težave. Pred kakšnimi tremi meseci sem spoznala tipa... v bistvu so naju spoznale mame
, no in potem se je nekako razvila komunikacija in sva kakšen mesec in pol nekako cel čas v stiku (malo naju družijo tudi poslovne zadeve). In sedaj sem zadnje čase zelo zmedena, razlog pa tiči v tem, da se slišiva par krat na teden, večinoma na njegovo pobudo in se vedno ful pogovarjava in mi pove skoraj vse (kaj počne, kako se počuti, kaj mu je pokvarilo dan, kaj mu ga je polepšalo....). Jaz sem nekoliko zadržana, ampak čutim, da je že popustil tisti začetni pritisk. Ne znam si sedaj predstavljati kaj se dogaja v njegovi glavi, slišala sem sicer, da bi naj imel punco, ampak da jo je že malo naveličan (to so seveda govorice), on pa o punci ne govori popolnoma nič. V bistvu je tako kot pravi pred menoj samski, saj vse počne sam ali pa v družbi prijateljev.
Zmedena pa sem zato, ker se mi zdi simpatičen, po drugi strani pa je malo mlajši od mene, sicer sva oba že krepko čez 20, ampak je 3 leta mlajši in se bojim, da če bi jaz karkoli naredila, da bi se ustrašil.
Seveda pa si ga želim bolje spoznati in videti, če bi to lahko bilo to.
V bistvu ne vem kako moški gledajo na ženske in do kakšne mere znajo biti samo prijazni, od kje naprej pa je ta prijaznost mogoče malo drugačnega pomena.

Zmedena pa sem zato, ker se mi zdi simpatičen, po drugi strani pa je malo mlajši od mene, sicer sva oba že krepko čez 20, ampak je 3 leta mlajši in se bojim, da če bi jaz karkoli naredila, da bi se ustrašil.
Seveda pa si ga želim bolje spoznati in videti, če bi to lahko bilo to.
V bistvu ne vem kako moški gledajo na ženske in do kakšne mere znajo biti samo prijazni, od kje naprej pa je ta prijaznost mogoče malo drugačnega pomena.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Malo zmeden post. Ne vem zakaj si zadržana. Če bi pač rada malo bolj spoznala, ga povabi na kavo, kosilo pa poklepetajta. Pa kar direkt ga vprašaj, če ima punco/ženo. Kdor jezika špara, kruha strada
Tko da kar pogumno, saj ne grize (najbrž) 

-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
My point exactly. No definko, malo še razširi svoj "problem" da bomo lažje pomagali 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov