Kako ga bolje spoznati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
meni je pa smešno, kako sta oba trmasta. ''ker on noče v mb, tudi jaz ne grem v lj. pa pika.'' ah daj no, malo odraslosti.
in celje je čisto super rešitev, tak da ne vem, kaj čakaš? če ga hočeš spoznati, je to to. super kompromis. in ti delaš iz tega cel spektakel. in sama si napisala, da se dosti voziš, zakaj je torej kar naekrat problem iti v celje na eno kavo?
se morda bojiš, da tip ne bo tak, kot si pričakovala? saj veš, še vedno te lahko pokliče mama ali kolegica in moraš ti 'nujno' domov.
zame je celje idealna rešitev.

in celje je čisto super rešitev, tak da ne vem, kaj čakaš? če ga hočeš spoznati, je to to. super kompromis. in ti delaš iz tega cel spektakel. in sama si napisala, da se dosti voziš, zakaj je torej kar naekrat problem iti v celje na eno kavo?
se morda bojiš, da tip ne bo tak, kot si pričakovala? saj veš, še vedno te lahko pokliče mama ali kolegica in moraš ti 'nujno' domov.

zame je celje idealna rešitev.

-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
sanjaanja napisal/-a:Meni se na pol poti zdi najbolj logična in poštena odločitev. Sploh ne vidim nobene dileme.
Se podpišem

Worship me or walk away.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Meni se zdi Celje fer kompromis. 

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
SunYgirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2008
- Kraj: Maribor
No sej lahko povem kaj več ...
Ja super sva se imela, ful zanimiv človek res..lušn.. ampak....nič ne bo iz tega, ker jaz ne bi mogla met neke zveze na daljavo (mišljeno da se bi vidla 1 x na teden), nop, to ne gre, vsaj pri meni ne. On pa se očitno ne bi vozo k meni...tak, da sma lepo -nič-, hoto se je dobit, ampak seveda ni bil pripravljen prit bližje k meni..torej...tudi meni ni blo
Kake izkušnje pa imate ve kaj glede zveze na daljavo???

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]