Kako ga bolje spoznati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
omg profesionalka ni kej
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Če maš ti tudi psa, ga pelji na sprehod in verjemi, da se bosta vajina psa "ovohala" še preden boš tistega fanta sploh utegnila pozdraviti. Napelji pogovor na pse, reci, da ti je všeč ta pasma psov (četudi je mešanček ), povprašaj ga kako je ime njegovemu prisrčnemu psičku/psički, koliko je star/a itd. Če nimaš psa, pa pojdi peš na sprehod, no big deal. Naslednjič ali pa vsaj čez nekaj časa bosta sigurno že skupaj šla na sprehod ali na pijačo.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
kot je že Aloha rekla, bolj idealnih okoliščin si ne moreš zaželet...
no pa še neki novih predlog, da ne bom iste tipkala:
* živjo, sorry kr te motim sam neki bi te vprašala... vidim da se spoznaš na pse, od moje kolegice dalamtinc (oz. neki pač, ne poznam js psov sploh ) je pred enim mesecem dobil eno bolezen in zdej se praska po celem telesu, a mogoče kej veš, kaj bi lahko blo? kr je ful žalostna in se sekira pa noben ne ve, je mel tvoj tut mogoče kej tazga?
* živjo, vidim da se spoznaš na pse, js ga bi rada kupla pa me zanima, kero pasmo predlagaš (potem pa se čist po naklučju premisliš, ker nimate dovolj prostora )
* hej, a te lahko neki prosim? palačinke delam pa mi je zmnjkal sladkorja, a mi lahko mal posodiš? ko sva glih blizu doma? pa sosedov ni (pa prever da ne bo soseda slučajno glih na vrtu rože zalivala...)... pa ti vrnem (in se bosta na samem vidla že drugič )
* stran glej in se "ponesreči" zaleti v nejgovega psa (njega je škoda namreč ) in potem se delaj grozno žalostno in se opravičuj, pa obvezno v opravičilo potem naslednji dan nesi ene brikete k njemu domov, ker ti bo tako hudo zarad kužija...
no pa še neki novih predlog, da ne bom iste tipkala:
* živjo, sorry kr te motim sam neki bi te vprašala... vidim da se spoznaš na pse, od moje kolegice dalamtinc (oz. neki pač, ne poznam js psov sploh ) je pred enim mesecem dobil eno bolezen in zdej se praska po celem telesu, a mogoče kej veš, kaj bi lahko blo? kr je ful žalostna in se sekira pa noben ne ve, je mel tvoj tut mogoče kej tazga?
* živjo, vidim da se spoznaš na pse, js ga bi rada kupla pa me zanima, kero pasmo predlagaš (potem pa se čist po naklučju premisliš, ker nimate dovolj prostora )
* hej, a te lahko neki prosim? palačinke delam pa mi je zmnjkal sladkorja, a mi lahko mal posodiš? ko sva glih blizu doma? pa sosedov ni (pa prever da ne bo soseda slučajno glih na vrtu rože zalivala...)... pa ti vrnem (in se bosta na samem vidla že drugič )
* stran glej in se "ponesreči" zaleti v nejgovega psa (njega je škoda namreč ) in potem se delaj grozno žalostno in se opravičuj, pa obvezno v opravičilo potem naslednji dan nesi ene brikete k njemu domov, ker ti bo tako hudo zarad kužija...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
^^ Lol Mju, js tega nikol ne bi rekla.
Raj nacni bolj nedolzne teme, "oo kok je luskan pes, kere pasme je, kako mu je ime, da bi ti tud mela psa itd."
Raj nacni bolj nedolzne teme, "oo kok je luskan pes, kere pasme je, kako mu je ime, da bi ti tud mela psa itd."
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Ta s palačinkami je dobra! Enkrat je bil kolegici v apartmajskem naselju všeč sosed. Lotile smo se peči palačink, jajc nam je pa čisto slušajno (ampak res!) zmanjkalo. In smo si jih šle sposoditi. Seveda je bila prva destinacija apartma s temi fanti. Ko so bile palačinke spečene smo jih še povabile zraven in imeli smo SUPER žur Tako da ti kar palačinke peci pa ga potem še povabi na palačinke Ali pa mu kakšno prinesi, ko mu boš sladkor vrnila.
-
Mju - Kofetarica
Josephina napisal/-a:^^ Lol Mju, js tega nikol ne bi rekla.
no sej js tut ne, nisem tak tip človeka (js ne "pecam", js sem rada oz. js se pustim pecat ne bi sama do fanta prstopla, kvečjemu bi tko uredila, da bi on pristopu do mene, če že bi...), ampak če je punca spraševala za načine... potem je že dost pogumna oz. kako bi se tem reklo potem že je za to, da ona naredi prvi korak
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
No ja, sam eni pristopi oz. vprašanja so prav smešna oz. že kar butasta (neprimerna, da ne bo kakšnih zamer). Tudi če ima punca še toliko poguma, verjetno ne bo na vrat na nos šla k njemu po sladkor (če sta doma v hišah), glede na to, da se ne poznata, razen na videz. Tudi o boleznih žival ne moreš nekoga kar tako vprašati, vsaj zanima me, koliko bi si jih to dejansko upalo (bi si človek bruke naredil). Isto pri zaletu v psa (?), kar še sploh nisem nikoli videla. Bi se tip verjetno vprašal, če je s punco vse OK. Srečujeta se na sprehodih, torej je treba prilagoditi vse skupaj situaciji. Jaz sem že napisala nekaj normalnih predlogov, tudi Zvoncica je bila domiselna.
-
Mju - Kofetarica
Tamala_mrha napisal/-a:No ja, sam eni pristopi oz. vprašanja so prav smešna oz. že kar butasta (neprimerna, da ne bo kakšnih zamer). ...
... Jaz sem že napisala nekaj normalnih predlogov, tudi Zvoncica je bila domiselna.
pa seveda, Tamala_mrha, nisem niti pomislila na to, da bi slučajno hotela namigovati, da tvoji predlogi niso najboljši, valda da si samo ti (pa mogoče še čist slučajno katera druga) normalno razmišljala. sej čist brezveze da svoje mnenje povem I guess, če imamo pa za to tebe
-
SunYgirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2008
- Kraj: Maribor
Oj punce,
sem v čudni situaciji in sicer zanima me, kaj bi naredile ve??
Na Netlogu sem spoznala fanta, s katerim se zaenkrat ful vredu štekava,
zdi se mi fer, ne teži. Ker je imel ta teden rojstni dan, me je povabil na
kafe. A problemček je v tem, da je on iz LJ, jaz iz MB. On noče v MB, jaz
ne v LJ, predlagal je, da se dobiva na pol poti, torej v Celju. Kaj bi naredile ve, bi šle ali bi vztrajale, da pride v MB, če me želi spoznati.
Hvala za odgovore Lepo se imejte..
sem v čudni situaciji in sicer zanima me, kaj bi naredile ve??
Na Netlogu sem spoznala fanta, s katerim se zaenkrat ful vredu štekava,
zdi se mi fer, ne teži. Ker je imel ta teden rojstni dan, me je povabil na
kafe. A problemček je v tem, da je on iz LJ, jaz iz MB. On noče v MB, jaz
ne v LJ, predlagal je, da se dobiva na pol poti, torej v Celju. Kaj bi naredile ve, bi šle ali bi vztrajale, da pride v MB, če me želi spoznati.
Hvala za odgovore Lepo se imejte..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov