Kako ga bolje spoznati?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lotta*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lotta* » 12. Jun. 2009 11:12

uf..se je men tud to naredilo. Zaštekala sva se ful, osebnostno mi je biu mega ampak vizuelno pa mi ni biu ušečen. Tko da sva bila zelo dobra prijatelja on pa je pričel gojit nekaj več.Čim sm to začutla sm mu takoj povedala, da jz ne čutm isto, da je krasna oseba ampak iskrice pa ni. Ni bilo neke vznemerljivosti. Po tem najinem globokem pogovoru me je razumel in je rekel, da se mu zdi fer da sm mu povedala kako stvari stojijo. Reku je da ma velik rajš da sm mu takoj povedala, kot pa če bi neki zabluzila pa potlej rekla da to ni to. Jz osebno bi ga kr prašala. Pač sem tip človeka k mam rada takoj razjasneno. Oz povem svoja občutja.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Jun. 2009 20:24

se strinjam s predhodnicami.

ampak napisala si pa tudi da misliš nanj.
jaz ti predlagam, da res dobro premisliš na kakšen način misliš o njem. (ok to se čudno sliši :lol: ).
ker jaz bi pa verjetno na tvojem mestu vseeno poskusila. sem tak tip, da hitro začnem razmišljati, da mi bo nekoč žal. je pa res, da s tem tvegaš prijateljstvo (ni pa nujno- odvisno od posameznika).
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Jun. 2009 12:00

---?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 13. Jun. 2009 20:42

jullia_ napisal/-a:Been there, done that, ni se dobro končalo.

Been there, done that... Yeah, me too :D ... Ampak rezultat je pa že več kot triletna zveza, v kateri ne vidim lepšega fanta kot je on.

Sva bila prijatelja, se je zaljubil, mi povedal in sem počasi začela mejčkeno drugače gledat na stvar, čeprav ni bil vizualno moj tip človeka (sicer pa tako ali tako nisem imela neke predstave - vedela sem samo, kakšen NE SME biti moj fant).
Guardian
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Guardian » 14. Jun. 2009 11:54

Ne razmišljaj...prepusti se toku. Ne išči odgovorov, ker morda ta čas še niso ustvarjeni...just go with the flow...
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 15. Jun. 2009 12:53

sem mela pred leti podobne "težave" ko sem si pisala skom preko neta lep čas, pa je blo tak super, da lepše ne bi moglo bit. kadarkoli sem imela težave, sem bila slabe volje, me je ta oseba potolažila, dajala vzpodbudo..bil mi je kot nek hm..."internetni fant"...ko pa sva šla na kofe, pa ni blo niti kančka privlačnosti med nama...in je tud on hotel nekaj več od mene, pa mu nisem mogla ustrečt..enostavno ni one kemije, iskrice, ki mora biti potrebna, da se lahko z nekom spustiš v fizično intimo..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Jun. 2009 20:53

nekaj sem zbrklala :roll:
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 17. Jun. 2009 14:54

mislim da nas je kar nekaj ko smo bili v podobni situaciji.

sama sem enkrat tudi mela sodelavca, ki sma se karakterno razumela, pa mislila sem da bi lahko bilo kaj več kot le prijateljstvo, ker po videzu mi tudi ni bil kaj dosti všeč oz me ni privlačil. tako da sma sicer probala nekaj imet in tako kot je ena že prej omenila, me je začelo motit vse, dotiki, kaj šele kaj druga in sma končala po hitrem postopku.

je bil primer, ko sem spoznala fanta, ko mi na začetku vizualno ni bil nekaj ekstra :) pa tudi me ni nekaj zanimal,sma sprva hodila na kavice prijateljske, in je takrat nastala neka kemija al kak bi temu rekla. je pa me mislim da ko sma drugič seksala, in ko sem ga v bistvu takrat pogledala med seksom mi je nakak minlo :? :eek: ker nisem bla vajena moških kot je on, postava, poraščenost... ampak na koncu koncev ne je to začelo privlačit in tako sem preklopla iz fantov na moške :D :D nekak tak.

vse je odvisno od tebe, v kaki meri boš sprejela njega vizualno, mogoče te celo začne privlačit tisto kar te nikoli ni.
jaz bi na tvojem mestu poskusila, če ne bo to to, zgubiš prijatelja, ampak ponavadi prav tako, to pol ne uspe, če so iz njegove strani že kakšna čustva do tebe.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 20. Jun. 2009 11:26

*teyci* napisal/-a:je bil primer, ko sem spoznala fanta, ko mi na začetku vizualno ni bil nekaj ekstra :) pa tudi me ni nekaj zanimal,sma sprva hodila na kavice prijateljske, in je takrat nastala neka kemija al kak bi temu rekla. je pa me mislim da ko sma drugič seksala, in ko sem ga v bistvu takrat pogledala med seksom mi je nakak minlo :? :eek: ker nisem bla vajena moških kot je on, postava, poraščenost... ampak na koncu koncev ne je to začelo privlačit in tako sem preklopla iz fantov na moške :D :D nekak tak.
Haha kera racionalizacija. Tip fizicno ni privlacen -> preklopila sm iz fantov na moske. Hahaha.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
egipčanska lilija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a egipčanska lilija » 20. Jun. 2009 20:33

se strinjam z opozorili - težko bosta ohranila nivo prijateljstva, ti ga boš seveda lažje kot on, v primeru, da se karkoli zgodi med vama, seveda, pa da nato ugotoviš, da to ni to...

glede na to, da tudi TI misliš NANJ, bi se mi zdelo nesmiselno, da zapreš vrata, bodi pa vsekakor previdna, ker v svoji neodločnosti, oziroma času, ki ga potrebuješ, da ugotoviš ali je poleg naklonjenosti in topline, zaupanja ter varnosti, prisotna še kaka iskra, lahko narediš veliko škode odnosu, ki ga imata... zavedaj se, da če gresta na pijačko, ven žurat, malo več popiješ in potem se strastno poljubita za lahko noč, bo to na njemu pustilo veliko bolj globok pečat kot na tebi... zato bi enako rekla, vprašaj ga in v primeru, da si ga prav začutila, mu povej, da potrebuješ čas, ker te skrbi, da bi izgubila prijatelja... bodi pa fer do obeh, ne takoj razložit, da si morda ne predstavljaš sexa z njim, po drugi strani pa ga tudi ne zavajaj...

lots of luck to you !
assalam aleikum - peace be upon you
nočna rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nočna rožica » 21. Jun. 2009 22:22

Vprašaj se, če si si kdaj želela, da ne bi imel punce in bi bil samo tvoj. Oziroma si želiš, da bi bil samo tvoj in ga ne bi rada prepustila drugi. Da bi objemal in poljubljal tebe in ne drugo. Ali pa mu želiš, da bi si našel fejst punco, s tabo pa ostane dober prijatelj.

Jaz sem imela prijatelja, s katerim sva se zelo dobro razumela. V tistem obdobju je bil edini, ki me je razumel in sem se mu lahko popolnoma zaupala. Potem pa sem nekega dne ugotovila, da me gleda na drugačen način. Sama v sebi sem si želela, da bi ga tudi jaz. A nekako ga nisem morala. Je bil postaven fant, ampak nikakor si nisem mogla predstavljati, da bi se z njim lubčkala. Mogoče zaradi odnosa, ki ga je spremenil od takrat, ko se je zaljubil vame, ne vem. Enostavno mi je bilo bedno, ko se me je hotel dotakniti. Ampak sem se nekako prepričevala, da mi bo sčasoma že postal všeč in sem s tem zavajala sebe in njega. Ubogi revež se je prov tresel, ko mi je povedal, da sem mu všeč. :( Ampak takrat sem začutila pri čem sem. Prov hudo mi je bilo. Povedala sem mu, da jaz ne čutim enako. :( A on se enostavno ni sprijaznil s tem in se je še vedno trudil, da bi kaj ratalo. Zato sem morala prekinit stike z njim. V bistvu sem orng jezna nase, da sem pustila, da je prišlo tako daleč. Sam kaj čš, če sem pa res iskreno upala, da mogoče bova lahko več kot prijatelja. Ni šlo. :(
Uporabniški avatar
No_Angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a No_Angel » 22. Jun. 2009 7:47

tud mi2 sva bla samo prijatla, meni se je sicer zdelo da bi on rad nekaj več, jaz pa niti približno nisem bla za, predvsem ker mi po videzu ni bil preveč ušeč, karakterno pa sicer zelo!...potem pa ko se je odločil da me bo pozabil in se je to poznalo tudi na njegovem odnosu do mene, pa je v meni nekaj preklopilo.......in zdaj sva skupaj skoraj 4 mesece in mava se super, tudi po videzu mi je vsak dan bolj ušeč...:)
soncnica21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a soncnica21 » 24. Jun. 2009 11:35

Sem upoštevala nasvete in razmislila...ugotovila sem, da me strašno moti, če si dopisuje z drugimi (npr. zadnč je komentiral slike svoje bivše in sm pol cel dan samo o tem razmišljala), danes pa sm celo sanjala, da spim v njegovem objemu...jao. :) Ko se pogovarjava, mi daje čedalje več namigov, da bi bil z mano npr. govori mi, da sem punca za poročit, da takih ni veliko, da mu je dolgčas, če me ni na msn-ju, da me potrebuje za plesat, ... Js pa še naprej zmedena, čeprav se mi zdi, da se bom res prepustila dogajanju, pa kar bo, pač bo... Mislite, da mu bo čudno, če mu priznam, da trenutno ne vem, kaj bi rada? :( Ne vem, kako naj mu razložim, da bo zanj čimmanj boleče... :roll:
Uporabniški avatar
No_Angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a No_Angel » 25. Jun. 2009 15:08

lepo mu povej da nisi točno prepričana kaj si želiš, pol pa mu predlagaj da naj ti pomaga ugotoviti:) to bo najbolj pošteno do njega. potem pa se čimveč družita in boš hitro ugotovila kako pa kaj, usaj pri meni je bilo tako in js ga zdej več ne dam ;)
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 04. Jul. 2009 20:53

Mahagonij napisal/-a:
*teyci* napisal/-a:je bil primer, ko sem spoznala fanta, ko mi na začetku vizualno ni bil nekaj ekstra :) pa tudi me ni nekaj zanimal,sma sprva hodila na kavice prijateljske, in je takrat nastala neka kemija al kak bi temu rekla. je pa me mislim da ko sma drugič seksala, in ko sem ga v bistvu takrat pogledala med seksom mi je nakak minlo :? :eek: ker nisem bla vajena moških kot je on, postava, poraščenost... ampak na koncu koncev ne je to začelo privlačit in tako sem preklopla iz fantov na moške :D :D nekak tak.
Haha kera racionalizacija. Tip fizicno ni privlacen -> preklopila sm iz fantov na moske. Hahaha.

ni blo tak mišljeno :D sem se čudno izrazla...sem mela v glavi svoj tip moškega z idealno postavo pa kaj vem vse, pa da ni bil poraščen in itd.tale moj tip pa je bil nasprotje vseh dosedanjih, pa me je le ta čez čas začel privlačit :) pa no, nekak tak :D
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov