Kako ga bolje spoznati?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*teika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *teika* » 22. Jan. 2007 21:12

no moj problemček je pa tak ... poznam enga tipa že kr lep cajt, ampak sam na vidz ... simpatičn full, res ni da ni ... no in u soboto sm bla zun ... sm šla iz diskača vn in mi je šou prou on nasprot po stopnicah gor... se mi tok lepo nasmeje in me pozdravi ... in res u učke sva se gledala lep cajt, tut tko kadar sva zun padajo lepi pogledi ... ampak mislm da on ne ve kdo v bistvu sm, ampak sam na vidz ... dns sm se pa pozanimala mal in dubla njegovo cifro ... in zdej full nevem kaj narest, poslala bi mu en sms ... sam nevem kaj ... POMAGITE BEJBE:razz:
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 22. Jan. 2007 21:17

Hmm superca, če imaš cifro ne :wink: :D In glede na to, da si rekla, da se gledata, da padajo lepi pogledi, pol bi jst na tvojem mestu kr poskusla pa poslala kkšn simpatičen sms ... Tko v smislu pač da se predstaviš al pa mogoče, če mu napišeš kej skrivnostnega, kkšn namig po katerem te bo prepoznal ... :wink:

Drugač se mi pa zid, da smo že v kr ene parih temah govoril o podobnih stvareh pa mogoče, če mal pobrskaš po forumu boš našla kej uporabnega ... :razz:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*teika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *teika* » 22. Jan. 2007 21:20

ja ... sam nevem kako začet ... a ma kera kako idejo kako nej bi ta sms zgledu :?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 22. Jan. 2007 21:27

Napiš kej v smislu, da si tapata, pa ga videla tampatam, pa da si se pozanimala za njegovo cifro (kao da ni že sam opazu, hehe :D), pa če se te spomne, pa če bi šel s tabo na eno kavo.

Kratko in jedrnato. Men bi bil tak msg všeč. Btw stavke sej me ne poznaš, sej najbrž ne veš, kdo sem, itd izpusti ;)
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 22. Jan. 2007 21:28

"hey se me mgoče spomniš s tam pa tam? parkrat sva se spogledala in sm začutla neko kemijo med nama ;) odpiši če se me spomniš, če se me pa ne lahko pa v živo poskrbiva da se me boš;)" :D

:eek: :D
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 23. Jan. 2007 8:10

Neeah napisal/-a:"hey se me mgoče spomniš s tam pa tam? parkrat sva se spogledala in sm začutla neko kemijo med nama ;) odpiši če se me spomniš, če se me pa ne lahko pa v živo poskrbiva da se me boš;)" :D

:eek: :D

hehe dobra ja :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 23. Jan. 2007 10:37

^^jp, ne seri bo najhujše :lach:

moraš pričakovat, da:
1. lahko ne odpiše
2. se te tudi malo ne spomne

ampak nič hudega, ti ga kar povabi na kavico ;)
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 23. Jan. 2007 13:15

Ja pošlji mu en tak nevtralen sms, z vprašanjem seveda, da bo moral odpisat in da boš vedla pri čem si, če ne bo... Držim pesti, pa poročaj kako bo... :wink:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
*teika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *teika* » 23. Jan. 2007 21:01

eto bejbe vam poročam reakcijo ... No mal sm od usake pobrala kaj nej napišm in ratal je :razz: na konc msg-a sm mu sam napisala če bo odpisu da bo zvedu več o men če ga zanima ... nek sm zmutila no tko da je blo kul ... ja takoj je odpisu, minutka pa je telefon že vibriru ... hehe ... no od učer na dans sva se zlo velik pogovarjala, pa tut ve kera sm hehe. .. sam slikco sm mu mogla prvo poslat pol je pa takoj vedu kako stvar stoji! uglavnm full mava debatke, dns me je že na kavo povabu, sam žau nism uspela tok da sm mu lepo pojasnla zakaj ne, tok da za vikned bo pa pestro... si bom uzela na izi... hvala vam ! pa-pa
Uporabniški avatar
Viktor
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Viktor » 23. Jan. 2007 21:34

tole z sms-om je traparija pomoje-če se te tipo ne bo koj spomnu..jeba

e se je spogledvou s tabo mu najbrš nis zoprna(ne se pokazat k trapa pa mu neki pošilat)raj pejt do njega,al pa mu pošl sms takrat k t ebo lah vidu se prav k boš v biližin.

No ja kokr kermu men je tole z sms-i kozlarija in me odvrača(mi deluje preveč blond)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 23. Jan. 2007 23:03

O ful fiiiino :razz: Pa še celo on te je povabil na kavo, pa še ve, kdo si :razz:

Kok lepo slišati kakšno srečno zgodbo vsake tok časa :wink:
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 23. Jan. 2007 23:06

Wow superca :D poročaj kako bo... držim pesti :gut:
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
*teika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *teika* » 24. Jan. 2007 13:51

Viktor napisal/-a:tole z sms-om je traparija pomoje-če se te tipo ne bo koj spomnu..jeba

e se je spogledvou s tabo mu najbrš nis zoprna(ne se pokazat k trapa pa mu neki pošilat)raj pejt do njega,al pa mu pošl sms takrat k t ebo lah vidu se prav k boš v biližin.

No ja kokr kermu men je tole z sms-i kozlarija in me odvrača(mi deluje preveč blond)

Nevem zakaj bi bla bedarije ... pač nism ga mogla drgač k na ta način dobit... pa še odvilo se je use skp supr... tok da če si preveč ponosna nase pol se more tip velik zate potrudt, zakaj se nebi še ti mal... očitn je zainteresiran kukr mi pravi...
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 24. Jan. 2007 16:08

to si ful dober naredila, da nisi šla takoj na kavo z njim. čeprav mislim, da ni bilo namerno. na nek način si mu dala vedt, da imaš svoje življenje in nisi takoj letela na pijačo z njim. čeprav ti je full všeč naj se malo potrudi(ne preveč, da ne pobegne). :wink:
tancy00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 1. 2007
Kraj: Ljubljana & Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a tancy00 » 25. Jan. 2007 16:50

Čaw punce! :)
Evo jest mam tud en problem....pač full sem se zagledala v tipa (natančneje bratovega cimra in prijatelja) ki ga poznam tko že 7 let. in je tud vse kul, se full dobr štekava pa tud tko mam občutek da flirta z mano. in zdej k sva se v tem zdanem letu še bl tko začela družit me tko vedno bl vabi v svojo bližino.
zdej problem je pa v tem da nevem kako bi pač jest prešla na stvar da bi mu pač dala vedet da mi je všeč pa da bi rada kej mela z njim in pa seveda da se sploh prepričam kok mu je kej res do mene.
No punce prosim pomagite!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov