Kako ga bolje spoznati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz ne bi. Za mene se morajo tipi potrudit, ker pač nisem ena izmed tistih, ki bi naredile prvi korak. Slabe izkušnje.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Najdi mi tipa, ki nima slabih izkusenj z delanjem prvih korakov hahahaha.Tamala_mrha napisal/-a:Jaz ne bi. Za mene se morajo tipi potrudit, ker pač nisem ena izmed tistih, ki bi naredile prvi korak. Slabe izkušnje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mahagonij napisal/-a: Najdi mi tipa, ki nima slabih izkusenj z delanjem prvih korakov hahahaha.
to se pa čist strinjam.
pa večina tipov še po ne vem kolkih slabih izkušnjah nadaljuje z delanjem prvih korakov....sam je pa tud res da si čist na izi to jemlete. al pa sam tok dobr fejkate
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
:)exdancer napisal/-a:Mahagonij napisal/-a: Najdi mi tipa, ki nima slabih izkusenj z delanjem prvih korakov hahahaha.
to se pa čist strinjam.
pa večina tipov še po ne vem kolkih slabih izkušnjah nadaljuje z delanjem prvih korakov....sam je pa tud res da si čist na izi to jemlete. al pa sam tok dobr fejkate
To da ti mislis, da si tipi to cist na easy jemljejo, je zgovorna prica, da smo moski dosti boljsi igralci, kot folk misli. Pac naredis se, da si sproscen, ker ce si zategnjen je slabo. Vecini tipov je dost na hard, zato to pocnejo zelo redko, skoraj nikoli. Nic lazje nam ni kot zenskam, seveda po veliko slabih izkusnjah nadaljujemo, kaj pa nam preostane?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Mava en problem z mojo prijateljico...ful ji je lušn en najin sošolec, jaz sem ji zrihtala telefonsko, msn, mail...ni kaj ni problem tudi ni, da si nebi upala napisat smsa, ampak da jo je strah, da tip ne bo za akcijo, potem pa se bota še celo leto srečevala na faxu Jaz sem ji rekla, da naj raje ne piše...kaj pa ve menite?
Houd de wereld tegen
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
hehe...ja najprej sva ble ful v zaletu, pa sm jaz vse zveze uporabla, da sem dobila te info, pol pa sva nekaj debatirale pa sva prišle na idejo da ma mogoče punco, alpa da pač ne bo zainteresiran, pol se bota pa gledala na vajah :unknown:
Houd de wereld tegen
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
jaz mam trenutno podobno situacijo.
pač nekoga dodaš na msn-ju, potem pa iz tega ni nič, amapk osebo potem non-stop srečuješ.
@***Ally***: jaz bi svetovala, da priajteljica proba, za zgubit nima nič. Če ma punco bo ji to tudi povedal, lahko pa sta potem samo frenda.
pač nekoga dodaš na msn-ju, potem pa iz tega ni nič, amapk osebo potem non-stop srečuješ.
@***Ally***: jaz bi svetovala, da priajteljica proba, za zgubit nima nič. Če ma punco bo ji to tudi povedal, lahko pa sta potem samo frenda.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Neeah napisal/-a:"hey se me mgoče spomniš s tam pa tam? parkrat sva se spogledala in sm začutla neko kemijo med nama odpiši če se me spomniš, če se me pa ne lahko pa v živo poskrbiva da se me boš;)"
na to foro je pa moj padu
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
ja kako pa bi naprimer ogovire tipa, ki ti daje take poglede in pač ne naredi prvega koraka...?
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
*pocahontas* napisal/-a:ja kako pa bi naprimer ogovire tipa, ki ti daje take poglede in pač ne naredi prvega koraka...?
pristopiš do njega in mu rečeš "Zivjo,zdis se mi znan? mi lahko poves od kje? pogovor stece sam od sebe dalje
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
blondygirl osvajalka všeč mi je predlog
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
blondygirl napisal/-a:*pocahontas* napisal/-a:ja kako pa bi naprimer ogovire tipa, ki ti daje take poglede in pač ne naredi prvega koraka...?
pristopiš do njega in mu rečeš "Zivjo,zdis se mi znan? mi lahko poves od kje? pogovor stece sam od sebe dalje
ne verjamem, tako grdih punc ponavadi ne srečujem!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov