Kako ga bolje spoznati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 181 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
punkie_ napisal/-a:v lj ti svetujem da ne hodiš. kot prvo si ti punca in bi zgledalo kot da si neka obupanka ki bo nardila 200km za enga tipa k ga ne pozna, njemu pa ne bo treba mignit.
ni 200 km, ampak precej manj. 130km
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Pač greš v Celje pa je Vsak pol poti in to je to
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
SunYgirl napisal/-a:Kake izkušnje pa imate ve kaj glede zveze na daljavo???
Jaz vozim vezo na daljavo. Sama sem iz okolice Velenja, moj dragi pa iz okolice Novega mesta. Pač se je potrebno prilagodit. In se kdaj čemu odpovedat, da se dobim z njim. Tudi, če moram zaradi tega, da se dobima, se vozit z vlakom vsaj 2 urci (odvisno od povezav). Za njega mi ni problem se odpovedat prosti nedelji doma in lenarit. Rajši grem prej do njega in skupaj uživava. Njemu pa tudi ni problem prit po mene. Ju3 pride po mene, da bova šla v ponedeljek na morje. Ko bi se naprimer lahko dogovorila, da se dobiva v Ljubljani. Med tednom pa sem itak še v Ljubljani (delam tam še) in mu ni noben problem priti po mene, da grem k njemu prespat. Moram pa zju3 vstat ob 4.50, da grem na vlak in delat. Tako da, če si se pripravljen prilagajat in odpovedat marsičemu, ni noben problem vozit veze na daljavo. Mi2 se imava vsak dan bolj rada, čeprav se vi2 povprečno 2x na teden. Aja, sicer pa so pri nas v sorodu veze na daljavo dosti pogoste (moja mami in ati, stric in njegova žena, sestrična in njen mož, jaz in moj srček).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- soncnica21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2009
živjo!
moj problem je naslednji...
Imam zelo dobrega prijatelja, ki ga poznam že 3 leta. Slišiva se nekajkrat na teden prek neta in se res super razumeva. Občutek mam, da obstaja z njegove strani nekaj več, saj je pustil punco in zdaj mene vabi na pijačo,... Pristala sem na to eno pijačo in takoj je napisal, da bo treba ponovit. Jaz pa sem popolnoma zmedena, ker mi je kot oseba super, na videz mi pa sploh ni všeč. Ob njem se počutim varno, prijetno, vse mu povem, ...in res ne vem al sm zaljubljena v njegovo osebnost, zunanjost pa ne?? Mislite, da je to sploh možno?? Ne vem kaj naj nardim, prov čudna sem, ker vsak dan mislim na njega, po drugi strani pa vem, da ne bi mogla z njim met nek intimen odnos, al je to mogoče samo v glavi??
dejte mi malo svetovat al pa če ma katera kakšne izkušnje glede tega...prosim.
hvala
moj problem je naslednji...
Imam zelo dobrega prijatelja, ki ga poznam že 3 leta. Slišiva se nekajkrat na teden prek neta in se res super razumeva. Občutek mam, da obstaja z njegove strani nekaj več, saj je pustil punco in zdaj mene vabi na pijačo,... Pristala sem na to eno pijačo in takoj je napisal, da bo treba ponovit. Jaz pa sem popolnoma zmedena, ker mi je kot oseba super, na videz mi pa sploh ni všeč. Ob njem se počutim varno, prijetno, vse mu povem, ...in res ne vem al sm zaljubljena v njegovo osebnost, zunanjost pa ne?? Mislite, da je to sploh možno?? Ne vem kaj naj nardim, prov čudna sem, ker vsak dan mislim na njega, po drugi strani pa vem, da ne bi mogla z njim met nek intimen odnos, al je to mogoče samo v glavi??
dejte mi malo svetovat al pa če ma katera kakšne izkušnje glede tega...prosim.
hvala
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst sem razumela kot, da so bile okoliščine tega drinka mal bolj neobičajne kot ponavadi.
Glede tega, da ti je osebnost všeč, fizični izgled pa ne pa takole - jst/mi ti bomo težko povedali kaj pametnega, ker je odvisno kak tip človeka si, kako kakšno stvar jemlješ.
Jst npr. z nekom, ki mi ne bi bil sexi, lušn itd. ne bi mogla bit. Pa ne, da bi me vleklo k njemu in bi se držala nazaj-že iz čiste osnove se v njega sploh nebi zatreskala. Fizični izgled ni vse in, če tip nima ostalih kvalitet me ne pritegne in nima šanse (sploh pa ne za kaj resnejšega), ampak mi je pa precej pomemben. Brez tega pri meni ne gre.
Glede tega, da ti je osebnost všeč, fizični izgled pa ne pa takole - jst/mi ti bomo težko povedali kaj pametnega, ker je odvisno kak tip človeka si, kako kakšno stvar jemlješ.
Jst npr. z nekom, ki mi ne bi bil sexi, lušn itd. ne bi mogla bit. Pa ne, da bi me vleklo k njemu in bi se držala nazaj-že iz čiste osnove se v njega sploh nebi zatreskala. Fizični izgled ni vse in, če tip nima ostalih kvalitet me ne pritegne in nima šanse (sploh pa ne za kaj resnejšega), ampak mi je pa precej pomemben. Brez tega pri meni ne gre.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Been there, done that, ni se dobro končalo.
Imaš prijatelja, s katerim se noro dobro štekaš in se sprašuješ, zakaj za vraga ne bi postala par, če sta pa več kot očitno sorodni duši.
Potem je pa treba odnos premaknit še na fizični nivo, ker pari pač ne hodijo skupaj samo na kofete in sprehode, ampak se tudi lubčkajo in občasno celo seksajo, tukaj pa nastane problem, če te človek fizično ne privlači.
Prav hitro ti bodo šli njegovi dotiki neverjetno na živce in se jim boš poskušala na vsak način izognit, posledično ti tudi karakterno ne bo več simpatičen.
Enivej, hočem ti povedat, da stvar ni ravno perspektivna
Imaš prijatelja, s katerim se noro dobro štekaš in se sprašuješ, zakaj za vraga ne bi postala par, če sta pa več kot očitno sorodni duši.
Potem je pa treba odnos premaknit še na fizični nivo, ker pari pač ne hodijo skupaj samo na kofete in sprehode, ampak se tudi lubčkajo in občasno celo seksajo, tukaj pa nastane problem, če te človek fizično ne privlači.
Prav hitro ti bodo šli njegovi dotiki neverjetno na živce in se jim boš poskušala na vsak način izognit, posledično ti tudi karakterno ne bo več simpatičen.
Enivej, hočem ti povedat, da stvar ni ravno perspektivna
- Nataška982
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
Jaz bi ti predlagala da se prepusti dogajanju. Men se je podobno to dogajalo,ampak sem se jaz preveč mislila potem pa ni bilo tako kot sem hotla in sem s tem izgubila še prijatelja
Prvi neprebran prispevek • 181 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]