Kako ga bolje spoznati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*teika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
ej bejba... če te vab k seb u bližino itd... vrjetn da si mu tut ti ušeč al kaj mislš? pejta na kak drink sama dva... nared tok da bota šla res sama. itak se ti bo izpričou, slej k prej... sam nej on nardi prvi korak oz. počak da ti mal več pokaže kaj bi rad pol pa sto procent v akcijooooo! be cool
- LookyKaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2005
Ojla
Da nebom odpirala nove teme, Vas bom vprašala kar tukaj...
Zanima me kako naj pridem v stik s tipom, ki mi je fuuull všeč, poznam ga pa samo na videz... nimam njegove telefonske, nevem njegovega imena.. nič
v njegovi družbi ne poznam nobenga, da bi ga lahko karkoli o njem vprašala...
Vedno, ko se kje zunaj vidima se gledama,... ampak to je pa tudi vse... noben ne naredi prvega koraka... res mi je fuul všeč in sploh nevem kako naj "pridem" do njega?? Če bi mela skupne prijatle bi blo veliko lažje...
Prosim svetujte mi.. al naj grem do njega al ne? Pa recimo, če grem do njega - kaj mu sploh naj rečem, da nebom izpadla kot smotka..
Hvala Vam papa
Da nebom odpirala nove teme, Vas bom vprašala kar tukaj...
Zanima me kako naj pridem v stik s tipom, ki mi je fuuull všeč, poznam ga pa samo na videz... nimam njegove telefonske, nevem njegovega imena.. nič
v njegovi družbi ne poznam nobenga, da bi ga lahko karkoli o njem vprašala...
Vedno, ko se kje zunaj vidima se gledama,... ampak to je pa tudi vse... noben ne naredi prvega koraka... res mi je fuul všeč in sploh nevem kako naj "pridem" do njega?? Če bi mela skupne prijatle bi blo veliko lažje...
Prosim svetujte mi.. al naj grem do njega al ne? Pa recimo, če grem do njega - kaj mu sploh naj rečem, da nebom izpadla kot smotka..
Hvala Vam papa
-
Nickky - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2007
- Kraj: State of love and trust
LookyKaaa, js mam isti problem kot ti, samo da za razliko od tebe js vem njegovo ime in priimek...Ko se srecava zardiva, se najleps nasmejeva, nardi pa nben nic...samo pozdravlat sva se zacela, ceprau naju nihce ni predstavu... in zdj ga celo poletje ne bom vidla
- LookyKaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2005
Ojla.. spet jaz
Nickky.. jaz sn na istem
Ta vikend sma se spet spogledovala, se en drugemu smejala.. in to je
blo to
Noben ni nič naredo... Če nevem kaj naj... upam, da čimprej zberem pogum, pa grem do njega.. ampak me je ful "strah", da, ko bom šla do njega, da mi bo ki reko "zakaj mi pa težiš".. al pa.. tisoč slabih stvari mi hodi po glavi
Upam, da bom kdaj zbrala pogum...
Uživajte... papa
Nickky.. jaz sn na istem
Ta vikend sma se spet spogledovala, se en drugemu smejala.. in to je
blo to
Noben ni nič naredo... Če nevem kaj naj... upam, da čimprej zberem pogum, pa grem do njega.. ampak me je ful "strah", da, ko bom šla do njega, da mi bo ki reko "zakaj mi pa težiš".. al pa.. tisoč slabih stvari mi hodi po glavi
Upam, da bom kdaj zbrala pogum...
Uživajte... papa
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^ Glede na to, da se spogledujeta in smejita drug drugemu, dvomim da bi ti reku "zakaj mi pa težiš" če bi stopila do njega. Zgleda da ja pač malce bolj sramežljiv. Vseeno ti predlagam da greš kar ti do njega, predn se bo prikazal s kakšno drugo, kajti verjami da ti bo takrat hudičevo žal, da nisi nič naredila. Zgubit praktično nimaš nič, dobiš pa lahko veliko!
-
mikeylove* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2007
Nickky napisal/-a:LookyKaaa, js mam isti problem kot ti, samo da za razliko od tebe js vem njegovo ime in priimek...Ko se srecava zardiva, se najleps nasmejeva, nardi pa nben nic...samo pozdravlat sva se zacela, ceprau naju nihce ni predstavu... in zdj ga celo poletje ne bom vidla
Nickky..čist isto js!!!...kr naenkrat sva se začela pozdravljat, pa se nisva uradno poznala; takoj naslednji dan, ko sva se prvič lepo gledala pa smejala, sva se vidla, pa sva se kr pozdravla..in ja, js ga tud poznam in vse..ime priimek, mam cifro...sam kaj nej nardim...mi je kr mal bedno mu pisat,sam bi mu pa ful..ko je super, res, mislim, da bolsga se nisem spoznala.. in spet isto: vidm, ga komi septembra. great.
-
**Smile** - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2007
- Kraj: Celje
čer
js sm tud mela podobn problem pred tremi mesci, k sm dobla njegovo cifro sm poslala sms pa sm mu povedla kera sm, pa da sm dobla cifro tam pa tam...ti kr napiši nekaj pa sam pritisni POŠLJI, pol itak ne morš več nič, ker je poslano ti samo čakaj da odpiše
js sm tud mela podobn problem pred tremi mesci, k sm dobla njegovo cifro sm poslala sms pa sm mu povedla kera sm, pa da sm dobla cifro tam pa tam...ti kr napiši nekaj pa sam pritisni POŠLJI, pol itak ne morš več nič, ker je poslano ti samo čakaj da odpiše
-
Fanika - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
- Kraj: na lepšem:))
ohoj!kako ste punce!no ful sm vesela ker sm se končno opogumla in prjavla na forum. ja no tud jst mam podoben problem...z enim izredno luštnim fantom (ki se smeji da dol padeš)ampak je malo sramežljiv,se vedno ko se srečava spogledava se posmejeva drug drugmu ampak nic več,noben se ne opogumi in spregovori,pa bova lahko ceu večer u istem lokalu pogledovala drug k drugmu.poznam njegovga prijatla ampak je tak malo zafrkljiv in kmalu bi padale kake pripombe zato se ga ne upam prašat za cifro al karkoli!do njega pa tud nebi kr stopila...najraj bi kr čakala in upala da se neki že enkrt zgodi...bojim se da bi se osmešla ker je ta fant edn ki mi je po dolgem času res ušeč!
Punce,na pomoč!
Punce,na pomoč!
-
*Bejb* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2007
Hja, verjetno si že sama prišla do zaključka, da se ne bo tudi v prihodnje nič zgodilo, če se ni še do zdaj in se vedno samo gledata oz. je nasmeh največ kar si izmenjata. Jaz sem bila v podobni situaciji, samo da tip, ki je bil meni všeč, ni bil sramežljiv (v bistvu daleč od tega ) in kljub temu, da je bilo za pričakovati, da bo on naredil prvi korak, sem ga jaz vseeno prehitela. V bistvu je to bilo na zelo zanimiv način, tako da niti ni izpadlo kot da sem naredila prvi korak jaz, ampak se je vse prav luštno razpletlo... Svetujem ti, da če želiš spoznati tega poba malo bolje in ne želiš da ti priložnost spolzi, ker se živi samo enkrat, potem preprosto začni pogovor ali prosi nekoga za msn (če nočeš njega), njegovo cifro, skratka naredi nekaj in se ne oziraj na njegove kolege, saj ne boš z njimi skupaj. Vsi smo to preživeli in ni noben bau bau, najslabše kar se ti lahko zgodi je, da te zavrne (ampak v tem primeru bi rekla da to skoraj ni mogoče, če se tako lepo gledata kot praviš) ali pa da ne bo upal nadaljevati tega, kar boš (če boš) ti začela... ampak potem boš vsaj vedela pri čem si. Pretirano sramežljivega fanta tudi ni prijetno imeti (govorim iz lastnih izkušenj in sem lahko samo srečna, da sva ostala samo pri občasnih pijačah, ker je bil enostavno preveč sramežljiv za kaj več, s takim pa si tudi nimaš kaj začeti, če mu besede malo bolje stečejo šele ko spije par kozarčkov ). Sporoči kako bo.
-
Fanika - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
- Kraj: na lepšem:))
Ja res je!nujno je da se neki zgodi in premakne naprej al pa nazaj kakorkoli!
glih kar sm domou pršla in spet je bla ista fora,bli smo na isti fešti govorila sm z unim njegovim frendom on pa samo na daleč opazuje dogajanje,usaj tak občutek mam,čist sm zmedena,nič več ne vem...ej nevem tega nism vajena...ni mi blo nkol treba da sm jst do tipa stopila al kakorkoli...hvala bogu ker je mučno vedno so bli pač uni znaki,dva sta si ušeč in stvar se je odvijala naprej.. nevem no ta tip me bo spravu ob pamet,muči me..
zdej sm že tok iz faze da sploh nism več prepričana v sebe,te poglede,znake..nevem no,najbrž se bojim zavrnitve ker sm tak človek,taka da mam rada use ful pošlihtano,da ne izpadem slabo.groza!
ampak...kot je rekla Bejba;živi se samo enkrat,in priložnost zamujena ne vrne se nobena!bom mogla požret svoj ponos in direkt stopit do njega,to se mi še najbl zdi..
kak predlog kaj naj začnem,predvidevam da bom trda od strahu?!
kaj pa če debata ne bo stekla?(najbrž ni zainteresirana ne..ja sej že poznam odgovor ):roll: tisoč slabih stvari in bedarij mi hodi po glavi!
ja zdej premlevam vse možne scenarije in se na use prprauljam da ne bo prevelik šok..sm malo pesimistična(slab občutek(še to me straši),ampak če tega ne storim se bo tko lahko nadaljevalo v nedogled to je pa moja zadnja želja)
no do naslednjega vikenda upam da se opogumin,super bi pa bil kak vaš nasvet,izkušnja..papa
glih kar sm domou pršla in spet je bla ista fora,bli smo na isti fešti govorila sm z unim njegovim frendom on pa samo na daleč opazuje dogajanje,usaj tak občutek mam,čist sm zmedena,nič več ne vem...ej nevem tega nism vajena...ni mi blo nkol treba da sm jst do tipa stopila al kakorkoli...hvala bogu ker je mučno vedno so bli pač uni znaki,dva sta si ušeč in stvar se je odvijala naprej.. nevem no ta tip me bo spravu ob pamet,muči me..
zdej sm že tok iz faze da sploh nism več prepričana v sebe,te poglede,znake..nevem no,najbrž se bojim zavrnitve ker sm tak človek,taka da mam rada use ful pošlihtano,da ne izpadem slabo.groza!
ampak...kot je rekla Bejba;živi se samo enkrat,in priložnost zamujena ne vrne se nobena!bom mogla požret svoj ponos in direkt stopit do njega,to se mi še najbl zdi..
kak predlog kaj naj začnem,predvidevam da bom trda od strahu?!
kaj pa če debata ne bo stekla?(najbrž ni zainteresirana ne..ja sej že poznam odgovor ):roll: tisoč slabih stvari in bedarij mi hodi po glavi!
ja zdej premlevam vse možne scenarije in se na use prprauljam da ne bo prevelik šok..sm malo pesimistična(slab občutek(še to me straši),ampak če tega ne storim se bo tko lahko nadaljevalo v nedogled to je pa moja zadnja želja)
no do naslednjega vikenda upam da se opogumin,super bi pa bil kak vaš nasvet,izkušnja..papa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov