Kako fanta najbolj zadovoljiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Dadyka15 napisal/-a:sj ta tema ni bla namenjena sam men ampak tud ostalim k bi rade mal več vedle na to temo..
Sej ni nč narobe z nasveti, sam še zmer boš največ zvedla tko, da se za nek časa zapreta u sobo, pa sprobavata kaj komu najbl paše
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
hmm..moj je pa nedolg nazaj odkriu en način končanja, da zdej ne more več brez tega. k je že čist bliz se useden name, in men drži usta odprta..tko da mu pride v usta, sam on mora gledat, pa še posebi ga podžge če ga js gledam v oči zravn. nevem men je tud kul, sam to se ti ne sme sperma gnust, pa mnoge majo presodke , da jim tip zdrka v usta, pč odvisno od folka.
- BondJamesBond
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2006
Se podpisem pod spodnje. Ena najbolj eroticnih stvari spljoh.
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
glej s spermo je tko..nekaterim puncam se gnus nekaterim pa ne. ne boš vedla dokler ne boš probala. okus je pa čist odvisn od tipa..pa od tega kaj je jedu. moj ma včasih ful dobr okus tak sladek, včasih pa grenkega. ej res čist odvisn. edin nasvet k ga še dam..če si se odločla da boš pogoltnla spermo nared tko, da jo boš čim prej pogoltnla. ker js č jo mam predolg v ustih bi jo najraj vn plunla. če jo pa hit pogoltnem včasih sploh ne vem kakšn okus je mela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov