Kako fanta najbolj zadovoljiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 193 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
no bom js povedala kaj je mojmu bivšimu blo kul...
1-lizanje ušesa, vratu, vse okrog njegovga premoženja, sesanje spodnje ustnice
2-lizanje jajčk + njegovega junaka + fafanje
3- da sem med sexom kdaj pa kdaj skrčla vaginalne mišice, da sm med sexom dajala razne zvoke, da sva menjala položaje
4- striptiz
1-lizanje ušesa, vratu, vse okrog njegovga premoženja, sesanje spodnje ustnice
2-lizanje jajčk + njegovega junaka + fafanje
3- da sem med sexom kdaj pa kdaj skrčla vaginalne mišice, da sm med sexom dajala razne zvoke, da sva menjala položaje
4- striptiz
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
oba se morta dobr spoznat med sabo....pa sprobat različne stvari po pa sam še nadaljevat vse to....
drugač pa:
* božanje po laseh
* lizanje njegovega vratu in mišičastega trebuščka
* to, da se me dotika tko kt sam hoče sam pa da se more za vsako stvar potrudt
drugač pa:
* božanje po laseh
* lizanje njegovega vratu in mišičastega trebuščka
* to, da se me dotika tko kt sam hoče sam pa da se more za vsako stvar potrudt
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Se bolje: Pojdi s prsti od spodaj gor po zadnji strani glave skozi lase, zagrabi in potegni.AnaaBella napisal/-a:* božanje po laseh
Sam mors zadet taprav spot. Priblizno oznacen z rdeco. Tm k se lobanja ze naprej krivi je previsoko, ce bos prenizko ga bos pocukala za tasladke na vratu.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ojoj mahagonij, sej s ceu grem spet narisu.......
men se pa zdi da ga najbolj zadovoljiš če delaš izrecno tist kar njemu paše...recimo moj ma ful rad če ga čoham po glavi, pa če ga lupčkam ukol luleka pa ga zavajam-ampak da se luleka še ne dotaknem takoj...pa da ga med sexom gledam u učke, pa da mu ga dobr pofafkam, pa tko dalje.......
men se pa zdi da ga najbolj zadovoljiš če delaš izrecno tist kar njemu paše...recimo moj ma ful rad če ga čoham po glavi, pa če ga lupčkam ukol luleka pa ga zavajam-ampak da se luleka še ne dotaknem takoj...pa da ga med sexom gledam u učke, pa da mu ga dobr pofafkam, pa tko dalje.......
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
hehe mahagonij kok si se potrudu, men pa še prec ni potegnlo kaj si narisou
drgač pa kaj je narobe z vprašanjem: lubi dej povej kaj bi ti najbl pašalo zdej? Ker mi težko vemo kaj paše lih vsakemu dotičnemu moškemu
Lahk se gresta tud pouno igrc pr katerih ti pokaže kaj mu paše... kaj bi rad da počneš
drgač pa kaj je narobe z vprašanjem: lubi dej povej kaj bi ti najbl pašalo zdej? Ker mi težko vemo kaj paše lih vsakemu dotičnemu moškemu
Lahk se gresta tud pouno igrc pr katerih ti pokaže kaj mu paše... kaj bi rad da počneš
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
A u postli ji tud narišeš kak graf vzburjenosti, pa tvoje erogene cone...pa točke pa to
sej se hecam... si čist fajn fant, vsaj poveš kaj pa kako
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Kako ga zadovoljiti je zelo široko vprašanje. Vse je odvisno od posameznika. Nekaterim je všeč grobo, drugim nežno, nekaterim hitro, počasi,...
Spravt se je treba k stvari in potem med samim dejanjem, ko raziskuješ njegovo telo ugotoviš kje so tiste cone...lahko te pa tud on sam vodi in pokaže kje in kako mu sede.
Spravt se je treba k stvari in potem med samim dejanjem, ko raziskuješ njegovo telo ugotoviš kje so tiste cone...lahko te pa tud on sam vodi in pokaže kje in kako mu sede.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Postelja pa printer sta v isti sobi.gemini napisal/-a:A u postli ji tud narišeš kak graf vzburjenosti, pa tvoje erogene cone...pa točke pa to
Tuki mi pa se dost manjka, naprimer govorjenje, kako so vsi ostali moski impotentne klade, jst moram pa ob stirih zjutri z vedrom mrzle vode polit zensko, da h seb pride. Rugelj in njegove fore.mahagonij bi loh že počas nasledu dr. ruglja
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mahagonij napisal/-a:Postelja pa printer sta v isti sobi.gemini napisal/-a:A u postli ji tud narišeš kak graf vzburjenosti, pa tvoje erogene cone...pa točke pa to
sej se hecam... si čist fajn fant, vsaj poveš kaj pa kakoTuki mi pa se dost manjka, naprimer govorjenje, kako so vsi ostali moski impotentne klade, jst moram pa ob stirih zjutri z vedrom mrzle vode polit zensko, da h seb pride. Rugelj in njegove fore.mahagonij bi loh že počas nasledu dr. ruglja
ampak obvladaš pa že počas.no njega ne bo mogu noben čist nasledit ker takih gobcev ne delajo več
Prvi neprebran prispevek • 193 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]