Kako fanta najbolj zadovoljiti

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 31. Maj. 2006 10:57

moj pravi da ga ful. samo mi ga pol itak takoj sleče, namesto da bi mi ga pustil gor :)
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 31. Maj. 2006 14:46

To je čist odvisen od posameznika pomoje. Sej nej bi veljal, da jih vzburja, sam je pomoje čist stvar okusa.
Najbolj, da ga kar prašaš, če mu je všeč.. oziroma probaš, pa boš vidla odziv. :wink:
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 01. Jun. 2006 10:23

Mahagonij napisal/-a:
Dadyka15 napisal/-a:Mahagonij....zate mam en uprašanje....kako teb paše da te punca zadovolji?? al pa kaj mate fantje na splošno radi pri predigri??? :oops:
Tle se pa res nimas kej dost za sekirat, itak je celoten seks odgovornost moskega. Se nism slisu, da bi kdo za zensko reku, da je bedna v postelji. Tle vm je kar lepo, ja. Zdele grem vn zato se mi ne da pisat, sam reku bom, da obstaja cela tona knjig na to tematiko.

hahahaha...ful si mi smešn..u bistvu maš prou
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 01. Jun. 2006 10:33

kok sem se zdele presmejala na vaše poste, da sem se začela jokat.najbolša mi je bla tista s sladkim grehom pa bananami...hahaha
pa ful ste vse poznavalke sperme pa vsega.haha prvič je zanč, pol pa je ćže bl tekoča..hihihahah...
dej si mal preberte vse, res je za popizdit :lol:
Uporabniški avatar
macho_man
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a macho_man » 03. Jun. 2006 20:13

.....
Zadnjič spremenil macho_man, dne 11. Feb. 2016 22:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 03. Jun. 2006 20:48

se podpišem pod machotovim odgovorom.

meni osebno ni važno kako je ženska pred/med seksom ali tak ko grema vn oblečena. mene rajcajo nejne poteze, kako se premika in take, ne pa neka oblačila to lahko dam kateri koli ženski, to pa še ne pomeni da me rajca ona. :lol: :lol: :lol:
tru Cosmopuran!
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 08. Jun. 2006 7:20

Kileldear, ok..pol je važn kakšn pristop ma punca do vs moških in ne kako je namazana oblešena, kakašne spolne pripomočke ma v torbici, predalu...
mislm d sm štekala d ljubezen pomeni največ in da jo v spolnosti samo še bolj dokažeš...

:razz:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Xenna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Xenna » 08. Jun. 2006 8:29

Kaj fantu najbolj paše?

A ve tega ne opazite?? Jst ne vem a ste s hlodi al kaj? Saj se po fantovi reakciji vidi kaj je tisto kar najbolj zažge. Pač treba je poizkusiti različne zadeve in načine in itak vidiš kaj je tisto kar ga najbolj zapali. Pa še čisto odvisno je od vsakega posameznika. Tisto kar enemu paše, drugemu morda ne. In tudi recimo, da ti nekaj delaš drugače kot njegova prejšnja. Pri njej mu ni blo nič posebnega, ti pa zažigaš.

Recepta ni. Idej pa dost.
Uporabniški avatar
macho_man
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a macho_man » 08. Jun. 2006 10:11

.....
Zadnjič spremenil macho_man, dne 11. Feb. 2016 22:14, skupaj popravljeno 1 krat.
nektarinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a nektarinca » 08. Jun. 2006 18:08

ej to je ćisto od ženske odvisno kak ji paše. ene sperme nočejo videt, ene pa si jo še bolj razpocajo po telesu. :D
mene nikoli ni motla sperma, včasih pogoltnem, včasih konča v mene, večinoma pa me kar po telesu pošprica te pa kam prileti pač prileti. ne bom jaz zdaj takoj v kopalnico letela ker mi je ena kapljica na lase priletela. ne smeš dovolit da ti to pokvari moment. meni je ful dobro ko ga lahko gledam kak mu prihaja pa še filing mi je ko me pošprica.
okus? od vsakega moškega različna, pa še en moški ima vedno različen okus tak da res kakšen dan je dobra, včasih pa ne. jebi ga! :D
življenje je lepo! smejte se!
nektarinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a nektarinca » 08. Jun. 2006 18:08

ej to je ćisto od ženske odvisno kak ji paše. ene sperme nočejo videt, ene pa si jo še bolj razpocajo po telesu. :D
mene nikoli ni motla sperma, včasih pogoltnem, včasih konča v mene, večinoma pa me kar po telesu pošprica te pa kam prileti pač prileti. ne bom jaz zdaj takoj v kopalnico letela ker mi je ena kapljica na lase priletela. ne smeš dovolit da ti to pokvari moment. meni je ful dobro ko ga lahko gledam kak mu prihaja pa še filing mi je ko me pošprica.
okus? od vsakega moškega različna, pa še en moški ima vedno različen okus tak da res kakšen dan je dobra, včasih pa ne. jebi ga! :D
življenje je lepo! smejte se!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Jun. 2006 22:56

Dadyka15 napisal/-a:kaj menite o čipkastam perilu
vašega fanta to vzburja

in še moj odgovor: (napisala zvončica)
moj pravi da ga ful. samo mi ga pol itak takoj sleče, namesto da bi mi ga pustil gor

kdaj mi ga še gor pusti, pol pa se skos zapleta in obdrgne v kakšno čipko :P in sm jst kriva ker nism dala dol :roll: :D
augmentinaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a augmentinaa » 09. Jun. 2006 9:12

Za razmislek:
-ko mi je moj bivši ''pobrizgal'' trebuh s svojo spermo in ko sem jo v kopalnici brisala s sebe mi je bilo vedno slabo in se mi je skoraj da dvigovalo
-zdej sm bla z enim kao sex frendom in me njegova sperma na mojem bušiju sploh ni motla ... čudno ja :eek:

Drgač da bi požrla dol---bljak.
Uporabniški avatar
macho_man
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a macho_man » 09. Jun. 2006 9:52

.....
Zadnjič spremenil macho_man, dne 11. Feb. 2016 22:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 09. Jun. 2006 11:38

Dadyka15 napisal/-a:Kileldear, ok..pol je važn kakšn pristop ma punca do vs moških in ne kako je namazana oblešena, kakašne spolne pripomočke ma v torbici, predalu...
mislm d sm štekala d ljubezen pomeni največ in da jo v spolnosti samo še bolj dokažeš...

:razz:

ja ljubezen je veliko, ampak kak pripomoček gor pa dol kdaj pa tut paše ! Samo meni osebno ni do nekega pretiravanja, če mi je ženska huda, ko jo vidim, pa če čutim njeno premikanje po meni itd, lahk se osramotim ampak se lahk kar kuj spraznim ;) seveda tega instant praznjenja ne prakticiram rad ! :razz:
tru Cosmopuran!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov