kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Dodajam:
Ko mu je tko škoda dnarja na mobiju, da bi mi sms-se pošilu. Pol pa slučajno primem njegov mobi pa vidm, da si je gladko dopisvaou z bivšo..grrr
Ko mu je tko škoda dnarja na mobiju, da bi mi sms-se pošilu. Pol pa slučajno primem njegov mobi pa vidm, da si je gladko dopisvaou z bivšo..grrr
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
* ko reče, da me bo poklical al pa napisal sms in pol ni o tem ne duha ne sluha, jaz pa čakam, da se bo to zgodilo in pol cel čas pazim, da mam zraven telefon, pa da se pol ne morem na drugo skoncentrirat (recimo, če se mam za učit pa zraven čakam, da "me bo poklical")
* da ne ugašuje luči ko gre iz sobe, niti televizije, da vse to po cele dneve gori in da je to začel delat še pr meni doma
* da se tušira po pol ure, da voda kr teče tčas ko se gelira, al pere zobe in voda kr zraven teče čeprav jo uporab sam še na koncu ko je treba splahnit ščetko pa usta
* da mi hoče vedno vse plačat, da mi kupuje draga darila in se pol bedno počutim, ker si ne morem privoščit, da mu kupim darilo v isti vrednosti nazaj
* da sploh ne je sadja in zelenjave
* da pozablja in to ful - vsak dan ga vprašam za eno in isto stvar, če jo je nardil, npr. če je poklical tja in tja in se zmenil za to in ono, in reče, "ah ne, spet sem pozabil, bom jutri" a vse kar ma za delat vsak dan je šiht, jaz pa lahko zraven faxa pa šihta še na sto drugih stvari mislim (sem mu zdaj kupila planer da si bo lepo zapisoval stvari
)
* da bi spal po cele dneve in da tudi zaspi v petih minutah, kar meni ni jasno, ker se jaz mučim tudi po več ur zaspati
* da pušča velke napitnine kjerkoli že sva pol pa na sredi mesca tuli da več nima keša
* da ko se napije (ampak to se res zgodi redko) da je čist druga oseba

* da ne ugašuje luči ko gre iz sobe, niti televizije, da vse to po cele dneve gori in da je to začel delat še pr meni doma
* da se tušira po pol ure, da voda kr teče tčas ko se gelira, al pere zobe in voda kr zraven teče čeprav jo uporab sam še na koncu ko je treba splahnit ščetko pa usta

* da mi hoče vedno vse plačat, da mi kupuje draga darila in se pol bedno počutim, ker si ne morem privoščit, da mu kupim darilo v isti vrednosti nazaj
* da sploh ne je sadja in zelenjave

* da pozablja in to ful - vsak dan ga vprašam za eno in isto stvar, če jo je nardil, npr. če je poklical tja in tja in se zmenil za to in ono, in reče, "ah ne, spet sem pozabil, bom jutri" a vse kar ma za delat vsak dan je šiht, jaz pa lahko zraven faxa pa šihta še na sto drugih stvari mislim (sem mu zdaj kupila planer da si bo lepo zapisoval stvari

* da bi spal po cele dneve in da tudi zaspi v petih minutah, kar meni ni jasno, ker se jaz mučim tudi po več ur zaspati
* da pušča velke napitnine kjerkoli že sva pol pa na sredi mesca tuli da več nima keša
* da ko se napije (ampak to se res zgodi redko) da je čist druga oseba

-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
-kadar ne drži obljube
-ko z mano noče it na kavo, ko ga pa kolega pokliče pa skor teče na tisto kavo
-kadar se preveč napije
kadar ma svoje ljubosumne izpade
-da rabi 3 ure preden se obleče in še 3 ure da se v ogledalo gleda
-ko z mano noče it na kavo, ko ga pa kolega pokliče pa skor teče na tisto kavo
-kadar se preveč napije
kadar ma svoje ljubosumne izpade
-da rabi 3 ure preden se obleče in še 3 ure da se v ogledalo gleda
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
succubus - Komunikatorka
evo, glih včeraj mi je rekel, da me bo danes med malico poklical (med 11. in 12. uro) al pa poslal sms. ni blo ne enega ne drugega
pol se pa čudi če se pizdim...valda, če se pa to non-stop ponavlja, pa sem mu že rekla pa ni nič drugače

pol se pa čudi če se pizdim...valda, če se pa to non-stop ponavlja, pa sem mu že rekla pa ni nič drugače

-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
lolika69 napisal/-a:Dodajam:

No pri nama je pa takole:
Sej ne da me jezi jezi...ampak mi ni všeč! Ko bova skupi živela, tega ne bo..zdj pa če jim doma ni škoda vode..potem pa ok* da se tušira po pol ure, da voda kr teče tčas ko se gelira
* ko reče, da me bo poklical al pa napisal sms in pol ni o tem ne duha ne sluha,
...to je bol pri meni problem...pa ne da ne džim obljube,..ampak pozabim, ker pride vmes kaj nepirčakovanega in..pozabim..
Jezi me bolj to, ko me 15x ali večkrat na dan pokliče..in potem vpraša, zakaj še jaz nič ne pokličem njega...

* da bi spal po cele dneve in da tudi zaspi v petih minutah
Jaz bi pa rada..da bi moj malo hitreje zaspal..in bolj trdo...Ker meni je zelo mučno npr. sexat sredi noč..Enostavno pa je to, da ko se uležem, postanem zaspana in se mi ne da nič..niti sexat...on ma pa še full energijo..in..ah ja...
Drgač je pa sonček...se precej trudi, izkazuje ljubezen..moti me predvsem to, da me tolikokrat pokliče. No saj pridejo dnevi ko je več ali manj klicev..ampak jaz bi lahko preživela tudi s tremi klici na dan

-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
*Lara* napisal/-a:lolika69 napisal/-a:Dodajam:
...damn...kolk časa pa sta vidva skupi? To pa ni glih lepo od njega
![]()
Slabo eno leto. Sej za to mu res ne zamiram nevem kok, ker se je zgodil ta vikend. Sam usejn bi mi lahka poročou, da se je z njo pisou. Sej nimata nč , fantu zaupam...sam to me je mau s tira vrgl.
Na splošno pa sovražm to, da hoče da če sm na računalniku tud pol na msn-ju. In k se rečmo 3 ure po msn-ju pogovarjava in nimava nč za govort več in se skor skregava.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
succubus - Komunikatorka
Sej ne da me jezi jezi...ampak mi ni všeč! Ko bova skupi živela, tega ne bo..zdj pa če jim doma ni škoda vode..potem pa ok* da se tušira po pol ure, da voda kr teče tčas ko se gelira
saj, jaz sem tudi bolj v tem smislu mislila, da če bova skupaj živela, da tega ne bo, ne tega z vodo ne unga z elektriko. brezveze, sam več bo treba plačat, sicer so pa pri njih vsi tak, da tudi v dnevni puščajo tv prižgan pa luči pa odidejo od doma pa take fore. Jaz pa nisem tako vzgojena. zato me pa moti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov