seveda mu je oproščeno takoj k pride.. sploh ne morem bit jezna nanj, kadar je zraven mene

*enkrat me je pa grozno zživciral, in pol pustu samo v njegovi sobi - da se kao pomirim.. hvala bogu ga je izučilo takrat

Tamala_mrha napisal/-a:Ne govorim sicer od svojega partnerja, ker ga nimam, ampak na splošno. Moti me neolikanost: pljuvanje po tleh (če se že pljune - redko, se pljune nekam vstran v travo ali grmovje)
Ojoj. A ti ne vidis kam to pelje?lil_tjashy napisal/-a:na živce mi gre:
da se ne more zjasnt kaj hoče (en dan sva kolega, drug dan pa me že sprašuje, če ga mam kej rada pa mi govori moja moja), da ga je mal sram, ker se okol govori da ma punco (čeprav je sam kriv zato, k me pred usmi objemčka pa lupčka pa za rokce drži, pa valda usm hoče pokazat da sem njegova. Sploh pred drugimi fanti, ko se pogovarjam z njimi:) ), pa da se hvali kako on ko gre s kolegi vn vsem babam u kafiču teži (kao js sm pa res jebač)...no sej mogoče bi se še kej najdl, sam trenutno me tole najbl razp...
Drgač ma pa ful dobrih lastnosti, zrd katerih ga mam ful rada in mi ogromno pomeni. Ful mi je bil in je dober kolega in je tut v enih težkih trenutkih stal ob meni in se ful pogovarjal z mano. Zakon mi je ker se po msnju lahko pogovarjava tudi po 3 ure (sploh takt ko me ni doma), da mava ene svoje fore une interne k nobenmu ni jasn. Vedno me sprav v dobro voljo, res vedno se mu lahko nasmejem. Pa kul mi je ker greva lahko skupaj žurat in noben ne teži nobenmu. Uglavnem pozitivnih lastnosti je fuuuul.
Tako, da sem res vesela da imam v življenju eno tako osebico kot je on.