CorfuGirl napisal/-a:Sicer ni moj fant ampak je neki između

*ne pokliče ko obljubi,pol pa mi naslednji dan reče da je pozabila,ja seveda in pol svizec zavije čokolado v folijo
Zakaj pa ne bi mogel pozabiti oz. zakaj bi to naj bil izmišljen izgovor, ker si napisala dalje
in potem svizec zavije čokolado ...? Poleg tega je pa (vsaj meni) dovolj grdo povedal, da je pozabil nate. Kako lahko
pozabiš? Sori, ampak mene bi to zmotilo. Ne rečem da kdaj kaj pozabi, niti ne pričakujem od fanta, da me nonstop kliče/mi sms-a, ker tudi meni to ne ustreza, ampak da pozabi poklicat vsaj enkrat čez dan, sploh ko ti to obljubi? Ah ja, pa smo tam ...
Meni grejo pa na živce moški, ki so celi nori nate, pravijo (in tudi pokažejo) kako jih privlačiš ter si obenem girlfriend material oz. celo "za oženit" kot pravijo pred vsemi, nato pa po nekaj uspešnih randijih, ko se kar bliska od obojestranske kemične reakcije in ujemanja v pogovoru/pogledih na življenje, prenehajo biti nori nate ali pa jih celo zmede kakšna druga (tudi one night stand). Logika?? Ni je!

Pa ne naredim nič takega, kar bi jih lahko odvrnilo ... Ne delam se nedostopna, ne skrivam interesa, hkrati pa ne silim naprej brez da bi dal fant povod za to ... Nimam sile v zvezo, ali kako naj to povem ... Mogoče jih odvrne to, da ne dam na prvih nekaj randijih, pač pa rabim čas, da ga spoznam kolikor se da in se mu potem lažje prepustim? Sploh je pa meni osebno bolj zanimivo, ko se nekaj časa zadržuješ in potem planita eden po drugem

, kot pa če gresta iz kontra smeri - najprej seks, potem pa vse ostalo (če pride do druge točke sploh). Kaj pa vem kaj je narobe z moškimi dandanes, a ugotavljam, da nimam več energije iti skozi ene in iste faze spoznavanja, če potem sledi faza analiziranja zakaj je izginil kot kafra ... Ko sem enkrat naredila napako, ker mi je bil en fant res ful všeč in sva se ujela v nulo, pa se je odvilo po scenariju "nategnil in spizdil", ob srečanju pa se delal prijaznega z vljudnostnimi frazami
kako si kaj,
mislim nate ipd. sranja. F*ck off retard

To je razlog zakaj zdaj prej vklopim možgane in šele potem pustim hormonom prosto pot ...