kaj vas spravi pri moških v slabo voljo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 16. Jul. 2009 8:16

*Da redkokdaj pospravi za sabo(vsaj majico s stola al pa krožnik z mize grrrr)
*Da moški pač ne morejo misliti na več stvati hkrati :razz:
*Da ne sexa tok kokr bi mogu hehe
...
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 16. Jul. 2009 10:34

to, da se zadnjih 14 dni čudn obnaša..ne brije se več kot se je...včasih zvečer pozabi oprat zobe :x (to me hudo razp***i)...to, da pridem zvečer iz službe in najdem krožnike v dnevni na mizi..ok sej jih ne rabi umit, ampak vsaj v kuhinjo v korito jih naj da...pa da pridem zvečer domov in je miza polna reklam in vsega, pa nič ne zloži...to je zadnjih nekaj tednov..kak mu naj na najlepši način povem, naj pospravlja za sabo?!?!?!
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 16. Jul. 2009 10:36

V_Rose_V napisal/-a:kak mu naj na najlepši način povem, naj pospravlja za sabo?!?!?!

Pospravljaj za sabo? :D Saj je odrasel človek in po moje lahko rečeš normalno, vendar kulturno. :) Če pa do sedaj ni bilo težav, pa sploh.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 16. Jul. 2009 10:41

Ja sm probala tud mojmu tko rečt pa ne zaleže,vedno znova ga morm spominjat in pol k ga napizdim zakaj nč ne posprav mi pa reče,da ga nism spomnla da mu morm rečt,če bi rada pomoč grrrrr :x vedno znova in znova sm k papiga
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 16. Jul. 2009 22:24

*da si ne vzame čas zame. In reče kao, da nima časa zame, ko pa vem, da če bi hotel, bi ga preživel več z mano. Tako se pa samo bolj mimgrede vidiva, da preživiva kak dan skupaj sva ali na počitnicah ali pa imava obletnico :cry: . Sej ga probam razumeti, ker res skos dela, ampak kaj mam js od tega? Tečnost, zmatranost, zaspanost, očita mi ker imam več časa od njega in nič časa z njim.
Počutim se kot, da bi imela namišljenega fanta :?
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 16. Jul. 2009 23:05

^^ mogoče te razumm. tut pr men je tko nekak. sam k sm pa z njim je pa tko lepo...:)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 16. Jul. 2009 23:08

^ sej pri nama je tut ful lepo, sweet in sploh ne zgleda kot, da sva dve leti skupaj, ampak kot da sva sveže zaljubljena. Ampak vseeno...rabim ga večkrat :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 17. Jul. 2009 11:06

FuckedUpKid. napisal/-a:
Ajča napisal/-a:Da mi kej obljubi, da bova nekam šla, da me bo pocrklal in potem iz tega ni nič (npr. da greva nekam, potem gre pa on s frendi nekam ali isto stvar delat, ko jo je meni oblubil :evil: )

se podpišem pod tole :roll:

Še moj podpis tlele...
petrca8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2009
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a petrca8 » 17. Jul. 2009 12:01

Mene na splosno moti:

* da se dela oh in sploh nedosegljivega, potem pa ugotovis da vsaka frklja k ga mal leps pogleda -pa bi jo ze podrl
* da vprico mene govori kot da me ni (da kej razlaga o men)
* takrat ko se jaz hocem kej resnega zmenit, on afne gunca in govori samo; ja ja lubi, sej bom... pol se pa se smeje (ma sej ne morm bit jezna nanj, sam vseen..)
* da bi kr naprej neki jedel pa jedel vsepovsod, kjerkoli, kadarkoli...
* da je tecen ne da bi povedal zakaj

Ker pac trenutno nimam tipa, sem nastela kaj vse me je / bi me motilo, oziroma kaj me tko al tko moti...
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 17. Jul. 2009 13:04

*da velikokrat ko mu rečem, če kam greva(rolat, peljat psa ven itd.), postane utrujen in se mu ne da..že naslednjo uro pa veselo igra košarko, ker so pač kolegi nujno rabl še enga in ni mogu reč ne :zunge:
*da ni petka, sobote, ki je ne bi preživela v družbi..ne razume, da bi kakšen petek rada samo ležala na kavču v njegovem objemu in gledala kakšen film.
*da kadar kaj naredi(skuha kosilo, pospravi posodo)ga moram hvalt in občudovat pol ure, če ne se mu zdi za malo :roll:
*da ne mara hodt na izlete, ker se mu zdi brezveze..zadnjič sem predlagala, da bi šla z rolerji okoli Blejskega jezera, ampak zakaj bi on hodu na Bled, če lahko rola tud doma..ah..
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a radenska » 17. Jul. 2009 14:05

- da se mora VSE vedno vrtet samo okol denarja.... tok mi gre na živce, ker mu denar tok pomen :evil: ...pa tut k ful zasluž, ne on ne bo nikol zadovolen, hoče ga še pa še pa še.... :evil: pa najbolš da bi mu jst, revež brez ficka, dala še tist kar mam....grozaaaa
- da ne razum tega, da hočem da me samo objame, nič druzga
- da moram vse jst začet,ampk pol se pa prtožuje zakaj ga nč ne pokličem ne pridem nikol k njemu.... ja kdaj si me že ti poklicou???
- da mu lohk vse stvari 100 povem pa je isti učink, kot da bi sten govorila .... :/
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 17. Jul. 2009 18:00

*daddy's girl* napisal/-a:*da velikokrat ko mu rečem, če kam greva(rolat, peljat psa ven itd.), postane utrujen in se mu ne da..že naslednjo uro pa veselo igra košarko, ker so pač kolegi nujno rabl še enga in ni mogu reč ne :zunge:
*da ne mara hodt na izlete, ker se mu zdi brezveze..zadnjič sem predlagala, da bi šla z rolerji okoli Blejskega jezera, ampak zakaj bi on hodu na Bled, če lahko rola tud doma..ah..

točno to. ej, mene zanima a mava slučajn iste tipe. ne vem, a je starost pogojena s tem...aaaa! :)
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 22. Jul. 2009 11:18

mene pa pizdi ko neki oblubi in še sveto reče NE BOM (!) pozabil, a lej ga tička, pol se pa zgubi nekam in ga ni... mrš :evil:
here's here's to love!
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a snoopy.girl » 22. Jul. 2009 11:38

mene zlo razjezi...če ga prašam neki pa reče NE VEM.
al pa se u neki zamisli pa mi sploh ne odgovori.

v dobro voljo pa me spraviii..če je zelo razpoložen
za humor in kadar malo ponagaja. :oops:
*How will we ever know if we never try?
Uporabniški avatar
Ksenija Zupanc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Rimske Toplice

Neprebrana objavaNapisal/-a Ksenija Zupanc » 03. Apr. 2010 17:08

Najbolj me razjezi ko kaj ne odgovri ali si grize prste (res ne vem zakaj to počne)

Razveseli pa me ko me objema pa razvaja... :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov