kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
*Da redkokdaj pospravi za sabo(vsaj majico s stola al pa krožnik z mize grrrr)
*Da moški pač ne morejo misliti na več stvati hkrati
*Da ne sexa tok kokr bi mogu hehe
...
*Da moški pač ne morejo misliti na več stvati hkrati

*Da ne sexa tok kokr bi mogu hehe
...
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
to, da se zadnjih 14 dni čudn obnaša..ne brije se več kot se je...včasih zvečer pozabi oprat zobe
(to me hudo razp***i)...to, da pridem zvečer iz službe in najdem krožnike v dnevni na mizi..ok sej jih ne rabi umit, ampak vsaj v kuhinjo v korito jih naj da...pa da pridem zvečer domov in je miza polna reklam in vsega, pa nič ne zloži...to je zadnjih nekaj tednov..kak mu naj na najlepši način povem, naj pospravlja za sabo?!?!?!

-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Ja sm probala tud mojmu tko rečt pa ne zaleže,vedno znova ga morm spominjat in pol k ga napizdim zakaj nč ne posprav mi pa reče,da ga nism spomnla da mu morm rečt,če bi rada pomoč grrrrr
vedno znova in znova sm k papiga

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
*da si ne vzame čas zame. In reče kao, da nima časa zame, ko pa vem, da če bi hotel, bi ga preživel več z mano. Tako se pa samo bolj mimgrede vidiva, da preživiva kak dan skupaj sva ali na počitnicah ali pa imava obletnico
. Sej ga probam razumeti, ker res skos dela, ampak kaj mam js od tega? Tečnost, zmatranost, zaspanost, očita mi ker imam več časa od njega in nič časa z njim.
Počutim se kot, da bi imela namišljenega fanta

Počutim se kot, da bi imela namišljenega fanta

A goal without a plan is just a wish.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
FuckedUpKid. napisal/-a:Ajča napisal/-a:Da mi kej obljubi, da bova nekam šla, da me bo pocrklal in potem iz tega ni nič (npr. da greva nekam, potem gre pa on s frendi nekam ali isto stvar delat, ko jo je meni oblubil)
se podpišem pod tole
Še moj podpis tlele...
- petrca8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2009
- Kraj: kranj
Mene na splosno moti:
* da se dela oh in sploh nedosegljivega, potem pa ugotovis da vsaka frklja k ga mal leps pogleda -pa bi jo ze podrl
* da vprico mene govori kot da me ni (da kej razlaga o men)
* takrat ko se jaz hocem kej resnega zmenit, on afne gunca in govori samo; ja ja lubi, sej bom... pol se pa se smeje (ma sej ne morm bit jezna nanj, sam vseen..)
* da bi kr naprej neki jedel pa jedel vsepovsod, kjerkoli, kadarkoli...
* da je tecen ne da bi povedal zakaj
Ker pac trenutno nimam tipa, sem nastela kaj vse me je / bi me motilo, oziroma kaj me tko al tko moti...
* da se dela oh in sploh nedosegljivega, potem pa ugotovis da vsaka frklja k ga mal leps pogleda -pa bi jo ze podrl
* da vprico mene govori kot da me ni (da kej razlaga o men)
* takrat ko se jaz hocem kej resnega zmenit, on afne gunca in govori samo; ja ja lubi, sej bom... pol se pa se smeje (ma sej ne morm bit jezna nanj, sam vseen..)
* da bi kr naprej neki jedel pa jedel vsepovsod, kjerkoli, kadarkoli...
* da je tecen ne da bi povedal zakaj
Ker pac trenutno nimam tipa, sem nastela kaj vse me je / bi me motilo, oziroma kaj me tko al tko moti...
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*da velikokrat ko mu rečem, če kam greva(rolat, peljat psa ven itd.), postane utrujen in se mu ne da..že naslednjo uro pa veselo igra košarko, ker so pač kolegi nujno rabl še enga in ni mogu reč ne
*da ni petka, sobote, ki je ne bi preživela v družbi..ne razume, da bi kakšen petek rada samo ležala na kavču v njegovem objemu in gledala kakšen film.
*da kadar kaj naredi(skuha kosilo, pospravi posodo)ga moram hvalt in občudovat pol ure, če ne se mu zdi za malo
*da ne mara hodt na izlete, ker se mu zdi brezveze..zadnjič sem predlagala, da bi šla z rolerji okoli Blejskega jezera, ampak zakaj bi on hodu na Bled, če lahko rola tud doma..ah..

*da ni petka, sobote, ki je ne bi preživela v družbi..ne razume, da bi kakšen petek rada samo ležala na kavču v njegovem objemu in gledala kakšen film.
*da kadar kaj naredi(skuha kosilo, pospravi posodo)ga moram hvalt in občudovat pol ure, če ne se mu zdi za malo

*da ne mara hodt na izlete, ker se mu zdi brezveze..zadnjič sem predlagala, da bi šla z rolerji okoli Blejskega jezera, ampak zakaj bi on hodu na Bled, če lahko rola tud doma..ah..
- radenska
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
- Kraj: somewhere
- da se mora VSE vedno vrtet samo okol denarja.... tok mi gre na živce, ker mu denar tok pomen
...pa tut k ful zasluž, ne on ne bo nikol zadovolen, hoče ga še pa še pa še....
pa najbolš da bi mu jst, revež brez ficka, dala še tist kar mam....grozaaaa
- da ne razum tega, da hočem da me samo objame, nič druzga
- da moram vse jst začet,ampk pol se pa prtožuje zakaj ga nč ne pokličem ne pridem nikol k njemu.... ja kdaj si me že ti poklicou???
- da mu lohk vse stvari 100 povem pa je isti učink, kot da bi sten govorila ....

- da ne razum tega, da hočem da me samo objame, nič druzga
- da moram vse jst začet,ampk pol se pa prtožuje zakaj ga nč ne pokličem ne pridem nikol k njemu.... ja kdaj si me že ti poklicou???
- da mu lohk vse stvari 100 povem pa je isti učink, kot da bi sten govorila ....

-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
*daddy's girl* napisal/-a:*da velikokrat ko mu rečem, če kam greva(rolat, peljat psa ven itd.), postane utrujen in se mu ne da..že naslednjo uro pa veselo igra košarko, ker so pač kolegi nujno rabl še enga in ni mogu reč ne![]()
točno to. ej, mene zanima a mava slučajn iste tipe. ne vem, a je starost pogojena s tem...aaaa!

- snoopy.girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2009
mene zlo razjezi...če ga prašam neki pa reče NE VEM.
al pa se u neki zamisli pa mi sploh ne odgovori.
v dobro voljo pa me spraviii..če je zelo razpoložen
za humor in kadar malo ponagaja.
al pa se u neki zamisli pa mi sploh ne odgovori.
v dobro voljo pa me spraviii..če je zelo razpoložen
za humor in kadar malo ponagaja.

*How will we ever know if we never try?
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rimske Toplice
Najbolj me razjezi ko kaj ne odgovri ali si grize prste (res ne vem zakaj to počne)
Razveseli pa me ko me objema pa razvaja...
Razveseli pa me ko me objema pa razvaja...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov