kaj vas spravi pri moških v slabo voljo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 07. Apr. 2009 20:58

tamala123xy napisal/-a:
Ryu napisal/-a:tele besede: ''joj pa ka si spet tečna'' ... pa pejt nekam, dokler nis tega izjavu niti prbližn nism bla :evil: :motz: :fight:

ja to je pa pr nama isto

pri nama tudi. :D še dobro, da se ponavadi hitro pomirim.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 10. Apr. 2009 11:34

NAJbolj mi gre na zivce,da dela zmeri kontra..Ce jst bi nekaj rada pocela,on obvezno ne..Ko jst ne bi,pa on itak ceu naudusen..Sej ok,ga skapiras in igras na to,da reces kontra od kar zelis...Sam je neumno,da je prou zmeri zmeri tko..Sploh ko je kej tacga,kar si res zelis. :oops: Sej zej pa sva skregana..Sam res nimam energije in volje za take igrice.. :(
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 10. Apr. 2009 12:39

Jaz: "A prideš neki pomagat"
On (iz dnevne): "Ja"
Jaz:"A loh takoj?"
On: "Grem"
....
....
....
....
Jaz: zgubim živce.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 10. Apr. 2009 23:57

Anelise napisal/-a:NAJbolj mi gre na zivce,da dela zmeri kontra..Ce jst bi nekaj rada pocela,on obvezno ne..Ko jst ne bi,pa on itak ceu naudusen..Sej ok,ga skapiras in igras na to,da reces kontra od kar zelis...Sam je neumno,da je prou zmeri zmeri tko..Sploh ko je kej tacga,kar si res zelis. :oops: Sej zej pa sva skregana..Sam res nimam energije in volje za take igrice.. :(
A si s 15letnikom, da ti lih vse kontra dela? Wtf is this shit? K berem to temo in gledam kaj vse tolerirate, me je kr groza.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Apr. 2009 9:28

Mahagonij napisal/-a: K berem to temo in gledam kaj vse tolerirate, me je kr groza.

Veš kaj vse tolerirajo šele tipi pri ženskah ...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 11. Apr. 2009 10:16

MsN napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a: K berem to temo in gledam kaj vse tolerirate, me je kr groza.

Ampak tisto je pa ze ponarodela. PMS pa take fore. Od zensk noben ne pricakuje, da bodo v svojem obnasanju konsistentne in da bodo njihova dejanja imela smisel.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Apr. 2009 11:30

Mahagonij napisal/-a:
MsN napisal/-a:

Ampak tisto je pa ze ponarodela. PMS pa take fore. Od zensk noben ne pricakuje, da bodo v svojem obnasanju konsistentne in da bodo njihova dejanja imela smisel.

Povej mojemu tipu :D :lol:
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 11. Apr. 2009 19:41

Mahagonij napisal/-a:
MsN napisal/-a:

ah na ta PMS se izgovarja le takšne vrste žensk, k so skozi celo leto nesrečne, pa ni vazno ali imajo PMS ali ne... :roll: In ker redkokdaj najdejo kak pameten razlog zakaj so v bistvu tečne, se vsaj enkrat mesečno lahko izgovorijo na PMS... :D in potem takem ko berem poste tle gor, dobim občutek da imajo nekatere PMS skozi celo leto.. :lach: bogi partnerji takih primerov žensk..
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 11. Apr. 2009 21:08

moti me to, da si ne zna zorganizirat svojega časa in potem sploh več nima časa zame in vsi drugi pridejo na vrsto pred mano. Če pa mu to rečem, pa kao brezveze kompliciram :roll:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 12. Apr. 2009 14:33

...
Zadnjič spremenil p!ka, dne 12. Apr. 2009 14:33, skupaj popravljeno 1 krat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 12. Apr. 2009 14:33

MsN napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:
MsN napisal/-a:

Povej mojemu tipu :D :lol:

Lahko tud Mojmu ? Slika

srčica* napisal/-a:moti me to, da si ne zna zorganizirat svojega časa in potem sploh več nima časa zame in vsi drugi pridejo na vrsto pred mano. Če pa mu to rečem, pa kao brezveze kompliciram :roll:

Praukar sm pomislna, da me Moj vara s tabo, ker si točno zadela bistvo Mojga. Slika Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 12. Apr. 2009 19:06

Načeloma me mot predvsem to, d ma tok zapolnjen urnik s svojimi prjatli in športom (dobr tut s faxom) d ga težko dobim zase. Sam če pomislim, sm js ista, tko da ga težko obtožujem. :)
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 20. Apr. 2009 8:47

moti me to, da zelo pogosto, ko se dogovoriva da kam greva (izlet, kosilo, večerja, gledališče, sprehod), on takoj reče še svoji mami če gre zraven. Čisto sveža zadeva: včeraj sva malo gledala kaj bi bilo fajn it pogledat v opero in ko sva se odločila za eno predstavo, je takoj izjavil, da bo kupil tri karte - eno še za mamo. Sploh več nisem vedela kaj naj rečem.

Ima katera idejo, kaj naj človek tukaj naredi, če mi res ni v interesu, grem z njegovo mamo v gledališče? Enkrat sem mu že rekla, da bi mi bilo všeč, če bi šla sama, pa je bil užaljen, ampak sva potem res šla sama.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Sportivo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sportivo » 20. Apr. 2009 9:28

Peterca18 napisal/-a:moti me to, da zelo pogosto, ko se dogovoriva da kam greva (izlet, kosilo, večerja, gledališče, sprehod), on takoj reče še svoji mami če gre zraven. Čisto sveža zadeva: včeraj sva malo gledala kaj bi bilo fajn it pogledat v opero in ko sva se odločila za eno predstavo, je takoj izjavil, da bo kupil tri karte - eno še za mamo. Sploh več nisem vedela kaj naj rečem.

Ima katera idejo, kaj naj človek tukaj naredi, če mi res ni v interesu, grem z njegovo mamo v gledališče? Enkrat sem mu že rekla, da bi mi bilo všeč, če bi šla sama, pa je bil užaljen, ampak sva potem res šla sama.

ha ha ha, pa kaj je 13 let star, da bo z mamo okrog hodil po svetu! ;D Samo upam, da tudi doma ne spi še vedno pri mami ... Sumljiva zadeva! :>

Bolj "ostro" se z njem pogovori pa postavi ga na realna tla, saj ni vec 5 let star.
Nisem lep, sem pa simpatičen za popizdt!
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 20. Apr. 2009 17:09

^^ ja vem kaj misliš. žal je klasičen mamin sinko, ki ne razume, zakaj bi me to lahko motilo. halooo, če bi hotela da gre njegova mama zraven, bi to sama predlagala.
Ko bom velika, bom Lara Croft.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov