kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sportivo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2009
jullia_ napisal/-a:Sportivo napisal/-a:Dokazano je, da imamo moski vecje mozgane od zensk, dokazano pa je tudi da so zenski mozgani bolje prepleteni in zato zenske lahko opravljate vec del hkrati.
Največje možgane na svetu ima pa kit glavač. In?
Je sigurno zdaj tezki frajer.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
pr mojmu mi gre na k***c:
* da mora noret po cest in potem jokcat ko dobi kazen... (in potem še pričakuje da bom sočustvovala z njim... )
* da se obnaša ko copata kadar se hočm z nekom pošteno skregat... Pa dej; sodeluj nooo
* da mora met vedno prižgan televizor da lahk zaspi, jaz pa tega naravnost ne prenašam, in v svoji sobi sploh nimam televizorja, in ga nikol ne mislm met ...
* da moram met ne glede na temperature odprt okn ko gre spat... In tako se fun vsako jutro zbuja hripava, neprespana in brez glasu... Juheeej!
* da mora noret po cest in potem jokcat ko dobi kazen... (in potem še pričakuje da bom sočustvovala z njim... )
* da se obnaša ko copata kadar se hočm z nekom pošteno skregat... Pa dej; sodeluj nooo
* da mora met vedno prižgan televizor da lahk zaspi, jaz pa tega naravnost ne prenašam, in v svoji sobi sploh nimam televizorja, in ga nikol ne mislm met ...
* da moram met ne glede na temperature odprt okn ko gre spat... In tako se fun vsako jutro zbuja hripava, neprespana in brez glasu... Juheeej!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Horus napisal/-a:vse mi je jasn, sam ustavil se mi je pri "una rjuha ni ok" in "na otip mam suhe roke". A si ziher, da ni vsaj bi?
Po tej logiki, je bla večina mojih partnerjeu "bi". Pohvalno, da si dec (ko je potrebno) maže roke, kr je usen lepš, če me boža velka, gladka dlan, kt pa hrapava, razbrazdana, nikol-vidla-kreme roka.
Zame je "pičkica" tip, kerga roke nikol niso počele ničesar tacga, kar bi kot posledico priporočal malček (!) nege in ne tisti, k se poslužujejo kšne žaube.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
to, da je blazno neodločen, ko je njegova tamala sitna, ipična in ne uboga.in pol se jaz sekiram in sem živčna in sitna, ker mala nima podna pri podjebavanju in izkoriščanju..pn apa nič kaj extra ne ukrepa, ker se boji, da mala ne bo hotla več k nama na vikende...to me jeeeziii
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
No naj js powem... Zdle swa s tipom že 10 mescou skupii pa me tko na njemu reees.. prouu fuuull nč en mot Resno.. ful sm mislna d ne bo tko..ampak res, moi srčk je zame POPOLN
Drgač kai me pa naiwečkrat sprau u dobro wolo pr njemu:
*Ko me pokliče in powe, da pride k men
*Ko mi skoz nekii hecaa in mi goworii take zabaune pa nagajiwe wzdeuke
*Ko mi piše sms-e, me pokliče...
*Ko mi kup kakšn dariu-kar je zlo pogost.. in js sm fuul naudušena nad tem
*Ko me zna zmeri nasmejat, pa če sm še tuuk salbe wole.. pa ker me tuuk pozna-->to mi ie tuuk zakoon
*In pa zna nardit da mi pride Skratka odliččenn jebachh je u postliii
.
.
.
.
Punce užiwite s swojimi lubčkii kukr se da..ne jih prizadet in kdai pa kdai jih presenetite s kašnim "darilčkom"
Pridne bote!!
papapapa***
*Ko me zna zmeri nasmejat, pa če sm še tuuk salbe wole.. pa ker me tuuk pozna-->to mi ie tuuk zakoon
.
.
.
.
Punce užiwite s swojimi lubčkii kukr se da..ne jih prizadet in kdai pa kdai jih presenetite s kašnim "darilčkom"
Pridne bote!!
papapapa***
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
- tamala123xy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
- Kraj: celje
Ryu napisal/-a:tele besede: ''joj pa ka si spet tečna'' ... pa pejt nekam, dokler nis tega izjavu niti prbližn nism bla :fight:
ja to je pa pr nama isto
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
- tamala123xy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
- Kraj: celje
UG84 napisal/-a:Neizmerno sem sicer vesela zate in vse, samo daj prosim normalno v slovenščini piši. Prosim. Sicer pa krasno, da se imata tako fajn.
podpis
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
PlayBoy-GirL napisal/-a:No naj js powem... Zdle swa s tipom že 10 mescou skupii pa me tko na njemu reees.. prouu fuuull nč en mot Resno.. ful sm mislna d ne bo tko..ampak res, moi srčk je zame POPOLN
.
.
.
.
Pridne bote!!
papapapa***
A si spregledala naslov teme?
Zadnje čase me spraulja u sabo voljo to, da preprosto ga ne morem dobit na telefon, ker on ga pač pusti u autu in se ne premakne, da bi šu pogledat klice use dokler ne gre nekam z autom.
Jezi me to, da preprosto vem, da mi ne bo ob nobeni stvari dau prau, ker pač tolko drugče razmišljava in mi poskuša napou usilit svoje mnenje. Sej me ne moti vedno, ampak ko rabim tolažbo in da se strinjam z mano pa čeprau si misli svoje, mi dvigne žiuce, ko že vidim, da pripraulja svoje predavanje kaj bi blo po njegovo...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- toffifee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2009
- ko je danes že cel dan na računalniku pol ga pa prosim, če bi lahka posesal pa me čudno pogleda. Seveda posesam js in ga prosim, če lahka sesalec pospravi - še bolj čuden pogled. Pa se naredim kot da ne vidim in je sesalec pospravlen.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Meni gre ful na zivce ko rabi 5 min da odpise na msn
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov