kaj vas spravi pri moških v slabo voljo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 13. Avg. 2008 16:30

dayweed napisal/-a:
p!ka napisal/-a:
aLLiSSe napisal/-a:Da se kr na enkrt cist oddalji

Moje izkušnje kažejo, da to sploh ni res, da se kr naenkrat oddalji. Ubistvu kr precej časa skrivajo in nočejo nič rečt. In pol ko poči se kr naenkrt pokaže kaj čutijo/ne čutijo.
In to mi gre še bolj na žiuce. Ko da je težko že na začetu povedat, ko bi se še dalo kej rešit. Slika

to je bila moja napaka... jaz ponavadi na začetku ne morem pokazat čustev do konca. malo že, ne pa dovolj.

tako sem se nazadnje zajebal, ker sem se nazaj držal, zdaj ko pa sem povedal kaj čutim pa z druge strani ni bilo več želje... z napak se učit I guess...

Moj je naredu isto in zdej ugotavljava oz. ugotavlja, če ni prepozno.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 13. Avg. 2008 16:31

in kdo določi da je prepozno?
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 13. Avg. 2008 16:33

dayweed napisal/-a:in kdo določi da je prepozno?

ZS, da naju kdo ne bo tepu. Konc OT. :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 14. Avg. 2008 19:57

večina moških je tak da si splanira naprej... in ko ti zveš kaj čuti je že itk odločeno... no to mene recimo tudi moti..
kar me moti pa bol pa je,da če se z tipom skregaš,pa mu poweš vse kaj te moti,te pa je on na vrsti da isto pove. pa je tiho...
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 14. Avg. 2008 20:13

bina_ napisal/-a:kar me moti pa bol pa je,da če se z tipom skregaš,pa mu poweš vse kaj te moti,te pa je on na vrsti da isto pove. pa je tiho...

grrrrrrrrr... to pravkar doživljam... znorela bom :evil:
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 15. Avg. 2008 12:58

Mot me, da se z njimi enostavno ne da pogovarjat!! (seveda so tut izjeme, sam jih je zlo mal po mojih izkušnjah)
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 15. Avg. 2008 18:09

Georgia napisal/-a:Mot me, da se z njimi enostavno ne da pogovarjat!! (seveda so tut izjeme, sam jih je zlo mal po mojih izkušnjah)
No, pa začniva...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 15. Avg. 2008 18:32

Georgia napisal/-a:Mot me, da se z njimi enostavno ne da pogovarjat!! (seveda so tut izjeme, sam jih je zlo mal po mojih izkušnjah)

A res, jaz se pa laže & raje z njimi pogovarjam kot z dekleti :)

Mogoče si pač na take naletela :nixweiss:
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 15. Avg. 2008 18:36

Tisto je bil sam trenutek razburjenosti, zarad mojga, ker on bi se vedno sam pogovarjal kaj je jedu, pa kaj je počel, pa take stvari vsakdanje. Ne da se pa z njim pogovarjat o takih mal globjih stvareh, pa kako on razmišlja o čem. Kr spremeni temo kadar začnem s tem. Če razumete kaj hočem povedat.

Mogoče sm narobe napisala, pa je prej on izjema. :D
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 15. Avg. 2008 22:50

bina_ napisal/-a:večina moških je tak da si splanira naprej... in ko ti zveš kaj čuti je že itk odločeno... no to mene recimo tudi moti..
kar me moti pa bol pa je,da če se z tipom skregaš,pa mu poweš vse kaj te moti,te pa je on na vrsti da isto pove. pa je tiho...

Uf tole so pa dve stvari, ki mene ful motijo. Hočem vedno vedeti kaj se dogaja v njegovi glavi, zato mu tudi vedno povem vse svoje dvome, probleme, strahove (včasih kar malo preveč), zato da mu pokažem, da mi lahko zaupa, tako kot jaz njemu (ojoj zveni kot vzgajanje otroka:D )

Ravno zdaj sva imela en globok pogovor in sem se res dobro počutila, ker sva se prav res pogovorila, brez mojega tečnarjenja in z njegovim aktivnim prisostovanjem, ne pa tišini. :)
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 16. Avg. 2008 9:31

Moj ma pa zadne čase ene problem, namreč, na morju je začev kr kadit škatlco za škatlco, sicer je dobro vedel, da mi to ne sede, da ga moram gledat s čikom v ustih... zadni dan se mi je čist odplenkalo, in sva se mal spičila... no sedaj je cool, samo ko so veselice, žuri, druženja, mora skoz enga prižgat...in to me ful ful moti

da me spravi v dobro voljo je pa to, da me objame, da je ful prijazen ljubezniv, in to ravno v pravem trenutku... ma pa tud včasih kakšne smešne, da se mu res nasmeješ....
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 16. Avg. 2008 10:21

Jp, točno, pri moških me zelo moti:

- kajenje
- prekomerno pitje
- kakršnekoli droge (tudi mehke :motz: )

:evil: :tot:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 16. Avg. 2008 11:56

Georgia napisal/-a:Tisto je bil sam trenutek razburjenosti, zarad mojga, ker on bi se vedno sam pogovarjal kaj je jedu, pa kaj je počel, pa take stvari vsakdanje. Ne da se pa z njim pogovarjat o takih mal globjih stvareh, pa kako on razmišlja o čem. Kr spremeni temo kadar začnem s tem. Če razumete kaj hočem povedat.

Verjemi, da ni. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 16. Avg. 2008 15:08

p!ka napisal/-a:
Georgia napisal/-a:Tisto je bil sam trenutek razburjenosti, zarad mojga, ker on bi se vedno sam pogovarjal kaj je jedu, pa kaj je počel, pa take stvari vsakdanje. Ne da se pa z njim pogovarjat o takih mal globjih stvareh, pa kako on razmišlja o čem. Kr spremeni temo kadar začnem s tem. Če razumete kaj hočem povedat.

Verjemi, da ni. Slika

No, vsaj ena, ki ve o čem govorim. :D
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 29. Mar. 2009 13:33

ne štekam,zakaj vs tok mot če tip kadi al pa če ga pije. js same take poznam k tipm non stop utrujajo..pismo,pa ne bi začela z njim al bi ga pa pustila ko pru čik u usta da. ne pa da pol težite d ne sme kadit. come on. nihče ne bo nobenga spremenu,to je dejstvo.

navade so NAVADE.
kar mene osebno mot pr tipih nasploh,NE pri mojem,je ignoriranje,nezmožnost odkritega pogovora,laži in varanje.pa tud to recmo d ne bi skrbel za higieno.

vem kako hudo je,če enmu poveš vse svoje strahove in pa stvari,ki te skrbijo/bolijo,odziv pa je popolnoma pasiven oz. tipa to ne zanima. sm mela to dolg časa....k sreči mam zej tako osebo,ki se še RAJŠ pogovarja kot js..takoj želi vse razrešt,vedno pripravljen na pogovor,posluša dokler ni konec..tko da že jaz včasih rečem 'zdej pa konc ne da se mi več debatirat o tem',on pa še vedno vztraja,da bo ja kul :D

pogovor je 1a. to je dejstvo.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov