kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
- da ima grozno potrebo po tem, da se pričkanje, pa naj bo še tako stranskega pomena, vedno razčisti do pikice natančno, v vsem želi najti smisel in pomen, v vsaki besedi in sploh ne zna nehat s tem
(danes imam navdih, da )
(danes imam navdih, da )
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Na živce mi gre:
- da me skos žgečka in heca, kar se njemu zdi zlo zabavno..men pa niti ne najhujš pa je, ker ne zna nehat
- da vsak dan, če nima službe spi najmanj do 11h
- da nikol ne zloži cunj, ampak jih samo vrže, da ne govorim o postelji
- da me skos žgečka in heca, kar se njemu zdi zlo zabavno..men pa niti ne najhujš pa je, ker ne zna nehat
- da vsak dan, če nima službe spi najmanj do 11h
- da nikol ne zloži cunj, ampak jih samo vrže, da ne govorim o postelji
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
MsN napisal/-a:- da ima grozno potrebo po tem, da se pričkanje, pa naj bo še tako stranskega pomena, vedno razčisti do pikice natančno, v vsem želi najti smisel in pomen, v vsaki besedi in sploh ne zna nehat s tem
(danes imam navdih, da )
o jaa. moj naredi celo znanost iz enega čisto bednega prepirčka. da se lahko še cel dan pogovarjava o tem, zakaj sva izrekla tisto in ono in... ko bi jaz najraje hitro pozabila (ker itak ni bilo nič pomembnega). njemu pa se zdi, kot da se bova zaradi enega malega prepirčka kar razšla.
- Gost
gaby_ napisal/-a:MsN napisal/-a:- da ima grozno potrebo po tem, da se pričkanje, pa naj bo še tako stranskega pomena, vedno razčisti do pikice natančno, v vsem želi najti smisel in pomen, v vsaki besedi in sploh ne zna nehat s tem
(danes imam navdih, da )
o jaa. moj naredi celo znanost iz enega čisto bednega prepirčka. da se lahko še cel dan pogovarjava o tem, zakaj sva izrekla tisto in ono in... ko bi jaz najraje hitro pozabila (ker itak ni bilo nič pomembnega). njemu pa se zdi, kot da se bova zaradi enega malega prepirčka kar razšla.
Pa ne samo en dan, še dva dneva je treba razčiščevati do konca Ko bi bila lahko že 3x nasmejana, se potem tako zapletava v te čistke, da na koncu sploh več ne veva, v čem je problem - razen v tem, da jaz baje začnem in želim na hitro končati, on pa mora vse razčistiti. Grrr!
-
Charlie - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2008
BuckWheat napisal/-a:- to da me ne upošteva oz. namerno presliši
- da nikol noče pr men prespat
- da mu lahko 100x povem da me neka stvar moti pa se ne bo nič spremenilo ker on pač tak je
- ko kam greva hodi pol metra pred mano kot da se sploh ne poznava, bognedaj da bi mi kdaj odprl vrata ali me vsaj prijel za roko
- pr men sicer prespi, ampak zeloo redko, če je res nujno
- ja, on je pač tak in se ne misli spreminjat, ker se je že hotu, pa je vido, da to ni mogoče
- sicer hodima drug ob drugemu, ampak držanje za roke pa pride redkogdaj v poštev
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
--da za auto in računalnik zmeče pol preveč keša
--da mu morem učasih stokrat rečt, da neki nardi
--da ne pospravi stola za mizo ko gre od mize
--da ma po kuhinskih elementih in povsod, kamor to sploh ne spada določene stvari (rač. deli, deli za avto in druge "moške" reči)
--da ma zjutri za šiht naštimene dve budilke, na petnajst minut in pol me dvakrat zbudi po nepotrebnem !
--pa preveč je obseden z računalnikom in z določenimi forumi (in pol men pravi, sej maš ti tut tist tvoj cosmo forum, hehe)
--da mu morem učasih stokrat rečt, da neki nardi
--da ne pospravi stola za mizo ko gre od mize
--da ma po kuhinskih elementih in povsod, kamor to sploh ne spada določene stvari (rač. deli, deli za avto in druge "moške" reči)
--da ma zjutri za šiht naštimene dve budilke, na petnajst minut in pol me dvakrat zbudi po nepotrebnem !
--pa preveč je obseden z računalnikom in z določenimi forumi (in pol men pravi, sej maš ti tut tist tvoj cosmo forum, hehe)
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
¤ da ne pouni redno telefona ~ se zgodi, da se ne slišiva do 11. zvečer, ker mora najprej on pridt domou in ( mogoče ! ! ) najdt pouniuc in dat pount telefon
¤ vedno ma on prou, tud, če se gre za stvari, ki mam jz izkušnje z nimi al pa mi grejo lažje in bi mu rada pomagala - neeee, niki bom sam; - bom naredu ko mi paše; - mi je bol ušeč moja ideja
¤ služba, služba, služba ~ raj bo biu z mano 5 min manj, da slučajno ne bo kšna stara kokoš rabla bit točno do 3h u službi ( tiskrt, ko se ji dejansko konča delovni dan, ne pa najkašnje ob pol treh )
¤ svinske majce ampak OK, to ni lih njegova kriuda
¤ da ga rabim učit, da da pokrou od školjke dol ~ valda, sami moški doma in pol je problem, ker jz ga pa matram z ženskimi pravili
¤ vedno ma on prou, tud, če se gre za stvari, ki mam jz izkušnje z nimi al pa mi grejo lažje in bi mu rada pomagala - neeee, niki bom sam; - bom naredu ko mi paše; - mi je bol ušeč moja ideja
¤ služba, služba, služba ~ raj bo biu z mano 5 min manj, da slučajno ne bo kšna stara kokoš rabla bit točno do 3h u službi ( tiskrt, ko se ji dejansko konča delovni dan, ne pa najkašnje ob pol treh )
¤ svinske majce ampak OK, to ni lih njegova kriuda
¤ da ga rabim učit, da da pokrou od školjke dol ~ valda, sami moški doma in pol je problem, ker jz ga pa matram z ženskimi pravili
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Charlie napisal/-a:BuckWheat napisal/-a:- to da me ne upošteva oz. namerno presliši
- da nikol noče pr men prespat
- da mu lahko 100x povem da me neka stvar moti pa se ne bo nič spremenilo ker on pač tak je
- ko kam greva hodi pol metra pred mano kot da se sploh ne poznava, bognedaj da bi mi kdaj odprl vrata ali me vsaj prijel za roko
- pr men sicer prespi, ampak zeloo redko, če je res nujno
- ja, on je pač tak in se ne misli spreminjat, ker se je že hotu, pa je vido, da to ni mogoče
- sicer hodima drug ob drugemu, ampak držanje za roke pa pride redkogdaj v poštev
pa zakaj so tipi taki, da nečejo prespat pri nas? ..
Men gre to že rahlo na živce, ker ja sem njegove tastare spoznala po 5 mescih, on pa se še zdej neče prikazat pred mojimi, pa sva skupaj že 10 mescov..In mi gre na jetra, ko morem bit ja skoz od doma, on pa nikdar. Zarad tega imava že za sabo cel kup vikendov ko se nisva vidla, zaradi moje trme, ko mu nemoreš dopovedat, da si i moja mami želi spoznat kdu je fant s katerim preživljam noči, s katerim hodim okul, na mroje, itd. je res to tk težko?
-
T|gr|cA - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
na živce mi gre:
-da misli d je on najbl pamtn in d ma zmeri prou
-d se noče spremenit zame, jst bi se pa zanga mogla in je to njemu čist logično
-d vedno najde kake neumen izgovore k jim še 3 letni otrok ne bi vrjel
-d si ne vzame dost cajta zame
-d more it sred pogovora (ponavad kdr se kregava) al pa reče ql je če se mu ne da več pogovarjat
grrrrrr
-da misli d je on najbl pamtn in d ma zmeri prou
-d se noče spremenit zame, jst bi se pa zanga mogla in je to njemu čist logično
-d vedno najde kake neumen izgovore k jim še 3 letni otrok ne bi vrjel
-d si ne vzame dost cajta zame
-d more it sred pogovora (ponavad kdr se kregava) al pa reče ql je če se mu ne da več pogovarjat
grrrrrr
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
aLLiSSe napisal/-a:Da se kr na enkrt cist oddalji
Moje izkušnje kažejo, da to sploh ni res, da se kr naenkrat oddalji. Ubistvu kr precej časa skrivajo in nočejo nič rečt. In pol ko poči se kr naenkrt pokaže kaj čutijo/ne čutijo.
In to mi gre še bolj na žiuce. Ko da je težko že na začetu povedat, ko bi se še dalo kej rešit.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
p!ka napisal/-a:aLLiSSe napisal/-a:Da se kr na enkrt cist oddalji
Moje izkušnje kažejo, da to sploh ni res, da se kr naenkrat oddalji. Ubistvu kr precej časa skrivajo in nočejo nič rečt. In pol ko poči se kr naenkrt pokaže kaj čutijo/ne čutijo.
In to mi gre še bolj na žiuce. Ko da je težko že na začetu povedat, ko bi se še dalo kej rešit.
to je bila moja napaka... jaz ponavadi na začetku ne morem pokazat čustev do konca. malo že, ne pa dovolj.
tako sem se nazadnje zajebal, ker sem se nazaj držal, zdaj ko pa sem povedal kaj čutim pa z druge strani ni bilo več želje... z napak se učit I guess...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov