kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Foxy-lady napisal/-a:- trma
- nacin govorjenja... niti enega stavka ne morem do konca povedat, ker me vedno prekine in preglasi in je zadnja beseda vedno njegova
- tudi to, da ko ga nekaj vprasam, mi noce odgovorit na vprasanje, ker se njemu zdi butasto vprasanje... to me ne spravi v slabo voljo, ampak postanem tak zivcna, da mi gre na jok
- to, da vcasih misli,da se svet vrti okoli njega
- ko je kaj jezen name ignorira moje klice in sms-e v nedogled - zlepa ne popusti, dokler ne grem do njega in ga dobesedno ne pustim nikamor dokler se ne pogovoriva
-da hitro vzkipi če mu kaj ni všeč
-da sem vključena v njegove plane za prihodnost, ampak ˝najina˝prihodnost bo pa taka kot si jo bo on zamislil
pa mu tudi rečem da bi rada da spremeni to ali on...pa dobim odgovor da če mi kaj ni všeč naj grem stran. Čeprav na dolgi rok pa je do zdaj še vse kar sem mu rekla da mi ni všeč popravil sam takoj ko mu kaj rečem pa najprej obramba....jao, jao
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Danes sem izrazito eno moško stvar opazla in je ne dojamem in jo res NE MARAM! to je da kar ženska reče(npr ženska bi se rada pogovarjala) on nazaj reče nekaj izmed tega: aja, aha, mhm, ja , ne...grrr tega pa res ne maram ane.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
MsN napisal/-a:Vprašanja v stilu 'si tečna?' ali pa 'si sitna?' ... potem še res postanem
podpis ! !
+ npr. da rečem jst da b rada šla domou.. čaki še malo; čez par minut se on spomne, pa se morem takoj pobrat in it. učasih je prou egoističn in če mu povem se nazaj razburii ---> za usako stvar
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
BuckWheat - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
- Kraj: kranj
- to da me ne upošteva oz. namerno presliši
- to da ni v njegovem interesu spoznat moje družbe, sam pa skos ene fredne vlači zraven
- da po enem letu še vedno nisem spoznala njegove mame
- da nikol noče pr men prespat
- da more zmer met prau
- da zmerej gleda samo na svojo rit
- da mu je vsako stvar zame tok težko narest
- da zija za vsako ki gre mim
- da me kr neki obtožuje da sem zamorjena, čeprou sploh nisem
- da mi da kkšn kompliment samo na svete cajte, medtem ko druge lahko komentira kok so hude pa oh in sploh
- da more zmer vse bit po njegovo
- da mu lahko 100x povem da me neka stvar moti pa se ne bo nič spremenilo ker on pač tak je
- da ima kr ene glupe izgovore
- ko kam greva hodi pol metra pred mano kot da se sploh ne poznava, bognedaj da bi mi kdaj odprl vrata ali me vsaj prijel za roko
- to da ni v njegovem interesu spoznat moje družbe, sam pa skos ene fredne vlači zraven
- da more zmer met prau
- da mi da kkšn kompliment samo na svete cajte, medtem ko druge lahko komentira kok so hude pa oh in sploh
- da mu lahko 100x povem da me neka stvar moti pa se ne bo nič spremenilo ker on pač tak je
- ko kam greva hodi pol metra pred mano kot da se sploh ne poznava, bognedaj da bi mi kdaj odprl vrata ali me vsaj prijel za roko
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
[quote="BuckWheat- ko kam greva hodi pol metra pred mano kot da se sploh ne poznava, bognedaj da bi mi kdaj odprl vrata ali me vsaj prijel za roko
[/quote]
To je pa res nesramno! Jz česa tazga nebi prenašala. Al se pa še ti delej da ga ne poznaš... Jaoo
[/quote]
To je pa res nesramno! Jz česa tazga nebi prenašala. Al se pa še ti delej da ga ne poznaš... Jaoo
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
^^ Ma men se zdi use kar je napisala BuckWheat kr precej nesramno.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- lubii*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
BuckWheat napisal/-a:- to da me ne upošteva oz. namerno presliši
- da more zmer met prau
boga ...tvoj moški bi moral ponosno hoditi poleg tebe, ti dajati komplimente, te poslušat, podpirat, se prilagajat, vsaj poskušat ustreč tvojim željam, počutit se najbolj srečnega na svetu, ker te ima...verjamem da ti je težko ampak razmisli če si želiš takega razmerja in potem takega življenja...na tvojem mestu bi ga poslala v tri pisane marjetice in počakala na moškega, ki bi me znal ceniti in ljubiti takšno kakršna sem!
(joj sem prov jezna ratala ...)
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
- da more zmer met prau
Naštela si ogromno stvari, ki te motijo pri njem... Ne vem no, večino teh stvari jaz niti pod razno ne bi dopuščala. Sem dobila občutek, kot da te ima samo toliko, da ima "punco" in da ni "sam". Jaz bi se malo vprašala ali ima takšna zveza prihodnost. Na tvojem mestu bi rajši bila samska, kokr pa v takšni vezi. Pač moje mnenje...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
small_star napisal/-a:BuckWheat napisal/-a:- to da me ne upošteva oz. namerno presliši
- da more zmer met prau
Naštela si ogromno stvari, ki te motijo pri njem... Ne vem no, večino teh stvari jaz niti pod razno ne bi dopuščala. Sem dobila občutek, kot da te ima samo toliko, da ima "punco" in da ni "sam". Jaz bi se malo vprašala ali ima takšna zveza prihodnost. Na tvojem mestu bi rajši bila samska, kokr pa v takšni vezi. Pač moje mnenje...
Js se čist strinjam, ker tole je pa dost žalostno... Sploh ne vem kok lah to prenašaš, ker js ne bi mogla... bi me preveč vse skupi prizadelo...
-
ZeroCool - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
- da more zmer met prau
Meni se pa pojavlja vprašanje, zakaj si ti sploh z njim še? Ok ene so dopustne sam ta zadnja je pa res malce huh??
-
BuckWheat - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
- Kraj: kranj
Love conquers all al kako že? sej jz vem da me ma on rad ampak tole izražanje čustev mu povzoča preglavice, po moje je pa vzrok tud to da je to njegova prva resna zveza.. sej sva se tud pogovarjala o držanju za roke pa o tem da hodi pred mano in njegov odgovor je bil da je on pač navajen hitro hodit pač še en njegov glup izgovor
- Gost
- da se pogosto počuti napadenega, ob čemer imam občutek, da je tako prekleto občutljiv, da mu ne smem pokazati niti na pol krivega prsta, ker bo takoj vredno kreganja, ki ga jaz baje načrtujem (ja, tri dni vnaprej se pripravljam) in potem vse to razčiščuje še naslednje 3 dni, da sva na koncu čisto zares skregana
- da se v moji prisotnosti grdo obnaša do svoje mame (me kar zmrazi, če pomislim, da bo nekoč takšen do mene oz. vem, da ne bo, ker bom v tem primeru že 3x stran)
- da se v moji prisotnosti grdo obnaša do svoje mame (me kar zmrazi, če pomislim, da bo nekoč takšen do mene oz. vem, da ne bo, ker bom v tem primeru že 3x stran)
- Gost
pingu napisal/-a:se strinjam glede grdega obnašanja do mame.. pr mojmu je isto.. sm mu rekla, če se bo do mene tut pol kdaj obnašal na tak način, pa je reko da ne
Moj fant celo pravi, da to ni grdo obnašanje. No, meni se zdi grdo in vem, da tega ne bi prenešala, če se kdaj situacija obrne name.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov