kaj vas spravi pri moških v slabo voljo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 29. Jul. 2008 11:54

^ Ja, ali pa: ''si slabe volje?'' :evil:

- da reče, da se še obleče in pride k meni, pa ga čakam 2 uri
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 29. Jul. 2008 11:58

^^ Evo! Točno to bi Moj reku! Al pa se zmenva za ob 2h in on se prmaje ob 5h. :wall: :wall: :angry:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 29. Jul. 2008 11:59

al pa obratna situacija...da reče da me bo poklicov, ko gre od doma...da se bom lahko naštimala...pa me pokliče in reče da se dobiva čez 2min...jaz pa še polnaga lenarim v postelji... :?
Uporabniški avatar
Ashly5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashly5 » 30. Jul. 2008 8:04

- Njegovo občasno pretirano zasliševanje
- riganje
- spuščanje plinov (predvsem une k najbolj smrdijo :lol: )
- če nima časa za mene sm ponavadi užaljena
- če se umazan vrže na mojo postlo še posebej kdar postelnino preoblečem sem namreč mnenja, da mora bita postla sveža in čista
- če se sleče in samo vrže cote, jih ne zloži...
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 30. Jul. 2008 8:07

- če se sleče in samo vrže cote, jih ne zloži...

ok jaaaaaa...bože, tega se tipa prou ne da naučit
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 30. Jul. 2008 9:38

-da mu neki vneto razlagam..cez neki dni mu pa se enkrat to stvar omenim..pa rece a res?? tega mi pa nisi povedla :roll: :eek:
Uporabniški avatar
*nikkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *nikkica* » 30. Jul. 2008 21:44

moti me:
-ko me skos sprašuje če ga mam še rada, in če sem jezna
-ko mi zameri če se mi slučajno ne da it ven z njegovimi prijatelji in poslušat več urne pogovore o motorjih
-ko na njegovi pisalni mizi poleg vse ostale krame najdem njegove nogavice

všeč mi je
-ko mi piše pesmice
-ko mi govori da sem njegova miška in da me ma rad
-ko skup ležima v travi in objeta gledama zvezde :hearts:
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 30. Jul. 2008 22:21

najbl me mot to da če oblub da bo pršu ob nekm cajtu pride pol 4 ure (najmn) kasnej al pa sploh ne pride drugo se pa kar še da potrpet..npr razmetana soba...sam to je itak pr usakmu tipu hehe pa deli od motorja po nočnih omarcah :lol:

ušeč mi je pa ko se stisne h men k en muck, k reče da me ma rad prou posladkan, da je zmer pozorn do mene
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _*lunca*_ » 31. Jul. 2008 9:19

jullia_ napisal/-a:pa to, da mene brez problema skensla, če je s svojo družbo zmenjen, najine načrte pa vedno prilagodi temu, kam ga oni povabijo.

se strinjam s teboj
I don't have love to share and I don''t have one who cares...I don''t have anything since I don't have you
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 31. Jul. 2008 10:36

- da se pred enim kolegom dela nekega frajera in mu hoce pokazat, da se zaradi ene babe (mene) ze ni spremenil
- njegovi butasti stereotipi in pretirano posplosevanje stvari
- trma
- nacin govorjenja... niti enega stavka ne morem do konca povedat, ker me vedno prekine in preglasi in je zadnja beseda vedno njegova
- da mu nisem vec tako pomembna
- da je pomembno vse ostalo, za mene pa si ne vzame vec nic casa
- tudi to, da ko ga nekaj vprasam, mi noce odgovorit na vprasanje, ker se njemu zdi butasto vprasanje... to me ne spravi v slabo voljo, ampak postanem tak zivcna, da mi gre na jok :(
- lazi... ne vem, zakaj je potrebno lagati :( laze kot je dolgi in siroki
- to, da vcasih misli,da se svet vrti okoli njega
- ko smo v druzbi se pogovarja s kolegi, ko pa se hocem vkljuciti v pogovor, pa me odjebe in se sploh ne zmeni za to, kar jaz povem... potem pa me vsi sprasujejo, zakaj sem tak tiho. Hja, zakaj le!
- da njegovi plani za prihodnost sploh ne vkljucujejo mene, ampak samo njega in kak si je on zamislil, tako bo, moje mnenje pa sploh ni pomembno. Se dobro, da sem bolj spontan tip cloveka, ko pa se gre za resne stvari, pa boljse da sploh ne odprem ust, ker itak ni pomembno, kar jaz hocem
:(
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 31. Jul. 2008 10:40

Ok Foxy-lady ... tole kar si napisala, je pa men ful žalostno. Očitno te fant sploh ne ceni. Sori sam ne more te odjebat sred pogovora, ne odgovarjat na tvoja vprašanja, da mu nisi več tolk pomembna. Razumem, da ma fant kdaj slab dan, ampak to ne delaš nekomu, ki ga imaš resnično rad.. Dej razmisli mal ... :?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 31. Jul. 2008 10:50

neodločnost :evil:
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 31. Jul. 2008 10:56

Eli** napisal/-a:Ok Foxy-lady ... tole kar si napisala, je pa men ful žalostno. Očitno te fant sploh ne ceni. Sori sam ne more te odjebat sred pogovora, ne odgovarjat na tvoja vprašanja, da mu nisi več tolk pomembna. Razumem, da ma fant kdaj slab dan, ampak to ne delaš nekomu, ki ga imaš resnično rad.. Dej razmisli mal ... :?

Vem :( Saj ze premisljujem in se kar ne morem odlocit.

Prejsnjic sem mu rekla za to stvar, ko smo v druzbi, da me ne jeb* 5 posto in mu je bilo ful zal. Zgleda, da se nekaterih stvari sploh ne zaveda, kaj dela. Za ostale stvari pa... Ko mu recem, ce bi se malce bolj potrudil zame, rece samo, da je ze stari in da se on ne more vec spremeniti. Saj ni star, to je samo izgovor, ker se mu ne da trudit zame :cry: :cry: Jaz vec ne vem, kaj naj delam, ker sem edina, ki se kaj trudi. Ceprav to, da me prekinja sred pogovora, ne dela samo meni ampak vsem. Meni to gre ful na zivce, on pa pravi, da on pac taki je.

Ne vem, nekaj bo treba ukreniti glede tega. Ce pa drugace ne slo, pa... tri pike.
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 31. Jul. 2008 11:02

Pa sej možno je, da se za vse stvari sploh ne zaveda, da te motjo. Dej opominji ga..ko te neki zmoti, mu takoj povej. Če te bo še kdaj v družbi prekinu, mi doma povej, da naslednjič z njim ne greš več, ker ti je pred frendi neugodno. Pomoje se bo pol mal zamislu.. Ni vredno takoj puške vržt v koruzo, ker če je tak, še ne pomeni, da je slab fant. Sam bodi do njega direktna, pa počaki, če bo kej pomagal :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 31. Jul. 2008 11:06

Eli** napisal/-a:Pa sej možno je, da se za vse stvari sploh ne zaveda, da te motjo. Dej opominji ga..ko te neki zmoti, mu takoj povej. Če te bo še kdaj v družbi prekinu, mi doma povej, da naslednjič z njim ne greš več, ker ti je pred frendi neugodno. Pomoje se bo pol mal zamislu.. Ni vredno takoj puške vržt v koruzo, ker če je tak, še ne pomeni, da je slab fant. Sam bodi do njega direktna, pa počaki, če bo kej pomagal :)

Slab fant ni, to je res. Super je on. Moti me to, da se noce potruditi. Saj nocem ga spremeniti, ampak ce si z nekom skupaj, to pomeni prilagajanje in trud, on pa tega ne dela. On je on in to se ne bo spremenilo. Nocem pa mu prevec tezit, ker tudi jaz se moram prilagoditi in truditi, ampak nekatere stvar pa res ne morem tolerirati. Itak mu povem, ce je stvar res nevzdrzna, ko pa se gre za malenkosti, pa pogledam skoz prste.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov