kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
dve olivi napisal/-a:*kayka* napisal/-a:*da se ne tušira zvečer ko greva spat, ampak zutrej...namest da bi se pred sexom stusirou zame
tega pa js tut pri svojmu ne kapiram
se stusira za svoje sodelavce?
jah, ocitno nama bo to vedno uganka
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
*kayka* napisal/-a:*da se ne tušira zvečer ko greva spat, ampak zutrej...namest da bi se pred sexom stusirou zame
ojoj, tega si pa res ne predstavljam... cel dan se postopama "umazuje", potem gre pa takšen ne samo spat, ampak še seksat? o bad... v moji postelji že ne bi bil
js se tuširam zjutri in zvečer pa še kdaj popoldan
- Toya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
najbolj me je motlo to, da ni imel nikakršnih ambicij, oz. je vedno govoril, kako razkošno hišo bo imel, hud avto ipd. po drugi strani pa je cele popoldneve prespal oz. visel pred računalnikom in je mislil, da bo vse skupaj padlo iz neba dolgoročno s takim moškim res nimam kaj počet.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ ali pa da si splanira recimo en dan vnaprej, pove mi pa šele, ko ga vprašam!
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Tonja napisal/-a:Razpizdi me, da ko mam tipa, hoče on vse plačat, pa bi skos te nekam pelau (itak na njegov račun), pa bi ti to kupu pa ono... Tako me najbolj razpizdi. Če mam keš, jaz peljem, on plača npr. kino (ali obratno), če pa nimam keša, pa sm da ne mrda z idejami, da grema kam, ko ne grem nikamor. Majka, sej pa ja svoj keš služim...
.
Ahem......men se je pa zmer zdelo da moški, kot kavalir plača dami....kao znak spoštovanja ^^
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
jagodka85 napisal/-a:Pr tipih mi gre najbolj na živce to, da so tok faking zakomplicirani ... a se ne bi dal enkrat zment/povedat/napisat neki, brez da bi rabl zravn povedat še maljon drugih stvari, lih tok, da se jst pol čist zmedem in ne vem več, kaj sm hotla vedt .... aaaaa, popizdim
Mi? Zakomplicirani ?
Mam občutek da bom zdej zdej odfrčal z zemlje.....ka očitno naravni zakoni ne velajo več ^^
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Pri bivšem me je najbolj motilo to, kolkrat je zavpil nad mano in kako me je želel spremenit ter mi vsilit svoje obnašanje. Moje napake mi je vedno naprej metal, svojih ni opazil, mi moril, da se nikoli ne opravičim in take. Ma sm vidla da to nikamor ne pelje, pol mi je dal pa še konec. Zdej sm lohk samo srečna.
Pri zdajšni simpatiji me pa moti ta njegova spontanost, ker ne ve za dve uri naprej kaj bo delal, ker nikol ne predlaga če se vidva in ker nikol prvi ne pošlje smsa. Pa bomo tud to uštimal.
Pri zdajšni simpatiji me pa moti ta njegova spontanost, ker ne ve za dve uri naprej kaj bo delal, ker nikol ne predlaga če se vidva in ker nikol prvi ne pošlje smsa. Pa bomo tud to uštimal.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov