kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
- to da me gleda kokr da bi direkt z nebes pa samo za njega na zemlo pršla... nardi pa nč ne...
- da se prjavi na gmail pol pa js samo gledam zelno pikco 5 min pa nč ne upam, on me pa tud ne kline, pol ga pa js pa gre isti moment dol... Ampak sm pol še nekej napisala, tko da ne bo mogu naslednič rečt da ni vidu
- da se prjavi na gmail pol pa js samo gledam zelno pikco 5 min pa nč ne upam, on me pa tud ne kline, pol ga pa js pa gre isti moment dol... Ampak sm pol še nekej napisala, tko da ne bo mogu naslednič rečt da ni vidu
Always look on the bright side of life!
-
Amaretto - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2008
- Kraj: Ljubljana
Najbol me ujezi, k me zafrkava, da bi rad v troje (s še eno bejbo).. sicer vem, da tega ne misl resno, sam me prov rad s tem provocira
Drgač pa tud to, da ne zna šparat.. skoz prav, da je broke pol pa uzuni zaprav tolk keša, da sam gledam.. pa za darila in take nepotrebne stvari.
Plus to, da se mora vedno pohvalt kolk ga bejbe obletavajo, ko je uzuni s kolegi.. jao Ok, eni si pač rabjo samozavest napihnt
Aja pa še to - je Big Brother obsedenc. Na živce mi gre to, da ko pridem k njemu zvečer, morva najprej tega neumnga brata gledat.. k jst ga ful ne maram!
Ah bomo že preživel.. ma več pozitivnih lastnosti
Drgač pa tud to, da ne zna šparat.. skoz prav, da je broke pol pa uzuni zaprav tolk keša, da sam gledam.. pa za darila in take nepotrebne stvari.
Plus to, da se mora vedno pohvalt kolk ga bejbe obletavajo, ko je uzuni s kolegi.. jao Ok, eni si pač rabjo samozavest napihnt
Aja pa še to - je Big Brother obsedenc. Na živce mi gre to, da ko pridem k njemu zvečer, morva najprej tega neumnga brata gledat.. k jst ga ful ne maram!
Ah bomo že preživel.. ma več pozitivnih lastnosti
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
To, da me je pustu na mer, čeprou ve, da u dneh, ko mi ni za žvet, rabm objem, lepo besedo in občutek, da mi stoji ob strani no matter what ... Hani, če hočeš, da bom kdaj mamica tvojih otrok, prosm, pazi name, kr veš, da sama učasih ne morem ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
*to,da je len k jst nism
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
pri nama je kontra... odvisen je od športa in pol me vabi na rolerje, laufat, na kolo, v hribe meni pa se neda in je užaljen.
moti me še, da ko grem jaz na kavo ga zmeri pokličem in povabim zravn, ko gre on z kolegi me nikoli ne povabi.
in pa... da SE zmenva da pride do mene popoldan in ko ga ob 6h pokličem kje je, reče da je s kolegi na piru in da pride kasneje. potem me kliče okrog 10h ampak takrat jaz že spim in spet je užaljen.
moti me še, da ko grem jaz na kavo ga zmeri pokličem in povabim zravn, ko gre on z kolegi me nikoli ne povabi.
in pa... da SE zmenva da pride do mene popoldan in ko ga ob 6h pokličem kje je, reče da je s kolegi na piru in da pride kasneje. potem me kliče okrog 10h ampak takrat jaz že spim in spet je užaljen.
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
pri nama je kontra... odvisen je od športa in pol me vabi na rolerje, laufat, na kolo, v hribe meni pa se neda in je užaljen.
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
sovražim to, da ga ni takrat ko ga rabim... ker pač nima volje s z mano pogovarjat
sovražim, ko mu kej rečem, da je narobe, se vedno na koncu počutim neumno, da sem karkoli rekla, ker vem, da se ne bo nič spremenilo...
sovražim fuzbal, rokomet itd. ker je najbolj pomembno v njegovem življenju
sovražim ker mu je uspelo, da ga mam najrajš na svetu in bi mu hkrati najrajš zavila vrat...
sovražim, ko mu kej rečem, da je narobe, se vedno na koncu počutim neumno, da sem karkoli rekla, ker vem, da se ne bo nič spremenilo...
sovražim fuzbal, rokomet itd. ker je najbolj pomembno v njegovem življenju
sovražim ker mu je uspelo, da ga mam najrajš na svetu in bi mu hkrati najrajš zavila vrat...
LOVE hurts
-
*SmOtkyca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
- Kraj: Novo mesto
najbolj me moti to da se ne drži ure...takrat popizdim pa mogoče včasih to da nekaj govori drugo pa dela!
-
Shab - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
No pri teh marsovcih me najbolj hudičevo razjezi, ko te hočejo narest ljubosumno.Recimo pred tvojimi očmi so z neko drugo.Se smejejo z njo.To je zame velika napaka.Če te hočejo osvojiti nesmeš človeka delati ljubosumnega ampak kaj drugega.Najbolj me spravi v dobro voljo ko ti dajejo komplimente.
My HEART for sale...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Danes:
- najprvo mi reče, da nisem čustvena (to je res), da ne čutim nič bla bla bla (to je res), ampak ni moj problem, če jaz nisem, on pa je čustven (ali pač je ). In pole mi zaguši, da se mrm spremenit ( )
- pole mu rečem, da če mu kaj ne paše, da mi naj da konc, bo vsaj mel čast, da bo eden izmed redkih, ko bo lahko reko, da mi je konc dal, ko ponavadi sem jaz tista. Evotigana, pa že spet poslušam, kaka sem .
- na koncu, ko nisem vedla al sma skup al nisma, ga prašam (iz vljudnosti ), če sma res narazn, da vem, če lahko mam druge zdj... Pa sem jih spet čula, da ne more verjet, da sem tak hladna .
- pole začne klinac neke nabijat, kak je ču, da sem bla učasih bolj "pridna" ko sem pa zaj. Ga prašam, odkod mu vir informacij, pa reče, da itak ni važno, da eni vejo... Klinac lažnivi, ko se sa z nubenim ne družim, pa se nuben ne druži s kom, s kerim se jaz družim, pa ko nuben ne ve neč o meni, a ta klinac gre mene na neke finte lovit...
- zaključek! Na živce mi gre... Jaz! Ker sem bik! Ker nisem za zvezo, ker sem pač taki bl jebiveter, a rinem nekam, kamor se tak ne splača...
Da bo pa eden šel mene spreminjat... Haha... Saj pa ni Jezus, jaz pa ne voda .
- najprvo mi reče, da nisem čustvena (to je res), da ne čutim nič bla bla bla (to je res), ampak ni moj problem, če jaz nisem, on pa je čustven (ali pač je ). In pole mi zaguši, da se mrm spremenit ( )
- pole mu rečem, da če mu kaj ne paše, da mi naj da konc, bo vsaj mel čast, da bo eden izmed redkih, ko bo lahko reko, da mi je konc dal, ko ponavadi sem jaz tista. Evotigana, pa že spet poslušam, kaka sem .
- na koncu, ko nisem vedla al sma skup al nisma, ga prašam (iz vljudnosti ), če sma res narazn, da vem, če lahko mam druge zdj... Pa sem jih spet čula, da ne more verjet, da sem tak hladna .
- pole začne klinac neke nabijat, kak je ču, da sem bla učasih bolj "pridna" ko sem pa zaj. Ga prašam, odkod mu vir informacij, pa reče, da itak ni važno, da eni vejo... Klinac lažnivi, ko se sa z nubenim ne družim, pa se nuben ne druži s kom, s kerim se jaz družim, pa ko nuben ne ve neč o meni, a ta klinac gre mene na neke finte lovit...
- zaključek! Na živce mi gre... Jaz! Ker sem bik! Ker nisem za zvezo, ker sem pač taki bl jebiveter, a rinem nekam, kamor se tak ne splača...
Da bo pa eden šel mene spreminjat... Haha... Saj pa ni Jezus, jaz pa ne voda .
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
da se vedno ampak res VEDNO zajebava dejansko se ne spomnim kdaj sva se nazadnje resno pogovarjala.. kr vedno ko načnem kakšno čist vsakdanjo temo..sam da se pač hočem normalno resno o tem pogovorit začne z nekimi otročjimi forami in govori dvoumno in ironično pa nwmkajše vse.. da pol sploh nevem kaj je stem mislil in kaj hoče stem povedat!!!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov