kaj vas spravi pri moških v slabo voljo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 04. Apr. 2008 15:02

Ta trenutek me živcira, ker vem, da mi že dva dni namenoma ne komentira ene stvari, k točno ve, da komi čakam :roll:

Buuhuu ful je pa težko en sms poslat, sej ne da mi jih je ene 50 v prejšnjem tednu. :roll:

Otrok en :lach:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Apr. 2008 15:13

:evil:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 04. Apr. 2008 15:27

Precej podobno kot Zvončica...
Gremo kam vun, pa sedimo za kako mizo (sami dedi pa sam jaz baba poleg), pa da kaka njimvšečna kelnarca dela, te pa pole začne(jo) z nekimi izjavami, češ, kok je huda,kok bi jo nažgali,...
Neki časa je to še zabavno poslušat, potem pa postane dolgočasno (itak se skos ponavljajo). Ampak, če se uni slinijo, je to normalno.

A če je obratno (pa ne da bom jaz dede gledla, še zmiri rajš kamjone gledam :D ), se pravi, da se začnejo dedi po meni vlačit, pa ukul mene sukat, te pa moj napihjen ku pav :D .
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 04. Apr. 2008 20:58

Včasih to, da se o čem noče pogovarjat, jaz pa bi se. In potem postane slabe volje, kar spravi v slabo voljo tud mene.
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 05. Apr. 2008 11:17

Zadnje čase to, da komaj čakam vikend, da lahko odklopim možgane in pričakujem, da boma kam šla, vsdaj mal na sončka. On pa seveda nima časa za mene al se ga pa napije prejšnji večer in je pol cel dan ku klada. Prov slabe volje sem že neki časa zdele zarad takilih for!!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 05. Apr. 2008 15:20

Full Me motjo moški, ki lažejo. Ženskam še oprostim pa jih odje***, tipe bi pa najraj,...

Ki se pretvarjajo, ki osvajajo vse kar leze.
V bistvu me od vsega najbolj moti sm laganje, igranje ipd. Vse drugo se še da ignorirat..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Apr. 2008 15:59

evo, da se spucam:
- to, da laže, ker mu potem ne morem nobene stvari več verjet
- pozabljivost, za katero pa itak ne morem bit ziher, a je res pozabljivost, a mogoče spet laže
- spanje do dveh popoldne, potem rabi še 3 ure, da se zbrihta. jst sem pa tista ta neumna, ki vstaja in dela.
- nonstop bluzenje, meni pa zbuja slabo vest, ker se učim in ga kako kenslam. ekskjuz mi, ker nimamo vsi tega luksuza, da bi se lahko cele dneve samo po kofetih prestavljal.

faking zabušant
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 05. Apr. 2008 19:01

Grrrrr mladiču sem pred dobro uro poslala msg, če mu una zadeva od zgoraj ni bila všeč, k ni nič komentiral, pa smrk smrk. Pa da igram monopoli z tamalimi froci. Halo to bi se mu MOGL zdet ful luškan, pa mi presneti mulec že več k eno uro ne odgovori (za pojasnilo: statistika pravi, da če ne odgovori v nasl 5ih minutah, ponavadi pol sploh ne odgovori, k msg prebere pa pozab na njega. Je pa praktično zlepljen s svojim telefonom) :roll:

Pri drugem mi gre na ku*ac, ker me včeraj ni pecal, tako kot bi me moral, pa ker me ni povabil k njemu dam, da bi jaz vsa ponosna rekla ne, pa se mal pustila prepričevati. Sej sem rekla, da pač nikoli več, k je bilo nazadnje res bedno, samo u never know hihi :D

Pri tretjem mi gre na živce, k me je mal preveč zasul z pozornostjo. Halo, včeri sva se spoznala. Chilllllllll :roll:

Pri četrtem mi gre na živce, da sem ga že zjutri vprašala, kaj kej dela danes, halo, mal sem se hotela dobiti z njim, k se je v ibr luštno družiti z njim, sej se je tut sam zjasnu, da mu je boljše, če sva sam kolega, valda, da bi on to predlagal, pa ne vem a ni dojel al kva je fora, k je napisal kaj dela ta trenutek, pa da nej se mam ful fino na družinskem kosilu. :roll:

Kok je kul bit samski :lach:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 06. Apr. 2008 6:04

Na živce mi gre to, da v trenutku spremeni temo, če se hočem pogovoriti o določenih stvareh. :motz:
Na živce mi gresta njegova starša. :cry:
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala24 » 06. Apr. 2008 10:47

metuljčica* napisal/-a:Na živce mi gre to, da v trenutku spremeni temo, če se hočem pogovoriti o določenih stvareh. :motz:

to gre meni zelooooooo na živce....
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 06. Apr. 2008 11:06

men tud. :P
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 06. Apr. 2008 13:12

Mojmu gre pa to pr men na živce :oops:

Na živce mi gre pomankanje energije, nezainteresiranost za kake stvari in da me kdaj sploh ne posluša; premleva ostale stvari v glav in pol me vpraša, kaj pričakujem od njega. Wtf, a ti nisem ravno 15 min. tega razlagala?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 06. Apr. 2008 14:37

- na živce mi gre njegova družina, predvsem posmeh in zaničevanje drugih, ko pa sami nimajo nič boljš!!! :evil:
- na živce mi gre on, ker se ne postavi na mojo stran takrat, ko se to pričakuje
- na živce mi gre, ker mi ne da mesta pri njegovih starših
- na živce mi gre to, da mu pou stvari kar me pri zgoraj naštetem mot ne povem, ker se mi neda kregat več :evil:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 06. Apr. 2008 19:25

Pri enem mi gre na živce, da je nekam šel za vsaj cel vikend, pa mi ni povedal kam. Mislim, sej mi ni nič dolžan razlagati, samo na živce mi gre vseeno :D

Pri drugem mi gre na živce, ker se mi ni nič javil danes. OK sej se mi nikoli ne, sam mi gre vseen na živce.

Pri tretjem mi gre na živce, ker me ni poklical in me povabil na kavo.

Joj vsi mi grejo nekaj na živce, pomoje bom menstro počas dobila :D
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .buba. » 06. Apr. 2008 21:22

Morm še nekej dopisat:

*da misl da je pojedu vso pamet tega sveta. :evil: [Beri: da je oh in sploh najpametnejši]

No ja, na koncu koncev je pa še zmer moj dragi. :P :hearts:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]