kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Precej podobno kot Zvončica...
Gremo kam vun, pa sedimo za kako mizo (sami dedi pa sam jaz baba poleg), pa da kaka njimvšečna kelnarca dela, te pa pole začne(jo) z nekimi izjavami, češ, kok je huda,kok bi jo nažgali,...
Neki časa je to še zabavno poslušat, potem pa postane dolgočasno (itak se skos ponavljajo). Ampak, če se uni slinijo, je to normalno.
A če je obratno (pa ne da bom jaz dede gledla, še zmiri rajš kamjone gledam ), se pravi, da se začnejo dedi po meni vlačit, pa ukul mene sukat, te pa moj napihjen ku pav .
Gremo kam vun, pa sedimo za kako mizo (sami dedi pa sam jaz baba poleg), pa da kaka njimvšečna kelnarca dela, te pa pole začne(jo) z nekimi izjavami, češ, kok je huda,kok bi jo nažgali,...
Neki časa je to še zabavno poslušat, potem pa postane dolgočasno (itak se skos ponavljajo). Ampak, če se uni slinijo, je to normalno.
A če je obratno (pa ne da bom jaz dede gledla, še zmiri rajš kamjone gledam ), se pravi, da se začnejo dedi po meni vlačit, pa ukul mene sukat, te pa moj napihjen ku pav .
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Zadnje čase to, da komaj čakam vikend, da lahko odklopim možgane in pričakujem, da boma kam šla, vsdaj mal na sončka. On pa seveda nima časa za mene al se ga pa napije prejšnji večer in je pol cel dan ku klada. Prov slabe volje sem že neki časa zdele zarad takilih for!!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
evo, da se spucam:
- to, da laže, ker mu potem ne morem nobene stvari več verjet
- pozabljivost, za katero pa itak ne morem bit ziher, a je res pozabljivost, a mogoče spet laže
- spanje do dveh popoldne, potem rabi še 3 ure, da se zbrihta. jst sem pa tista ta neumna, ki vstaja in dela.
- nonstop bluzenje, meni pa zbuja slabo vest, ker se učim in ga kako kenslam. ekskjuz mi, ker nimamo vsi tega luksuza, da bi se lahko cele dneve samo po kofetih prestavljal.
faking zabušant
- to, da laže, ker mu potem ne morem nobene stvari več verjet
- pozabljivost, za katero pa itak ne morem bit ziher, a je res pozabljivost, a mogoče spet laže
- spanje do dveh popoldne, potem rabi še 3 ure, da se zbrihta. jst sem pa tista ta neumna, ki vstaja in dela.
- nonstop bluzenje, meni pa zbuja slabo vest, ker se učim in ga kako kenslam. ekskjuz mi, ker nimamo vsi tega luksuza, da bi se lahko cele dneve samo po kofetih prestavljal.
faking zabušant
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Grrrrr mladiču sem pred dobro uro poslala msg, če mu una zadeva od zgoraj ni bila všeč, k ni nič komentiral, pa smrk smrk. Pa da igram monopoli z tamalimi froci. Halo to bi se mu MOGL zdet ful luškan, pa mi presneti mulec že več k eno uro ne odgovori (za pojasnilo: statistika pravi, da če ne odgovori v nasl 5ih minutah, ponavadi pol sploh ne odgovori, k msg prebere pa pozab na njega. Je pa praktično zlepljen s svojim telefonom)
Pri drugem mi gre na ku*ac, ker me včeraj ni pecal, tako kot bi me moral, pa ker me ni povabil k njemu dam, da bi jaz vsa ponosna rekla ne, pa se mal pustila prepričevati. Sej sem rekla, da pač nikoli več, k je bilo nazadnje res bedno, samo u never know hihi
Pri tretjem mi gre na živce, k me je mal preveč zasul z pozornostjo. Halo, včeri sva se spoznala. Chilllllllll
Pri četrtem mi gre na živce, da sem ga že zjutri vprašala, kaj kej dela danes, halo, mal sem se hotela dobiti z njim, k se je v ibr luštno družiti z njim, sej se je tut sam zjasnu, da mu je boljše, če sva sam kolega, valda, da bi on to predlagal, pa ne vem a ni dojel al kva je fora, k je napisal kaj dela ta trenutek, pa da nej se mam ful fino na družinskem kosilu.
Kok je kul bit samski
Pri drugem mi gre na ku*ac, ker me včeraj ni pecal, tako kot bi me moral, pa ker me ni povabil k njemu dam, da bi jaz vsa ponosna rekla ne, pa se mal pustila prepričevati. Sej sem rekla, da pač nikoli več, k je bilo nazadnje res bedno, samo u never know hihi
Pri tretjem mi gre na živce, k me je mal preveč zasul z pozornostjo. Halo, včeri sva se spoznala. Chilllllllll
Pri četrtem mi gre na živce, da sem ga že zjutri vprašala, kaj kej dela danes, halo, mal sem se hotela dobiti z njim, k se je v ibr luštno družiti z njim, sej se je tut sam zjasnu, da mu je boljše, če sva sam kolega, valda, da bi on to predlagal, pa ne vem a ni dojel al kva je fora, k je napisal kaj dela ta trenutek, pa da nej se mam ful fino na družinskem kosilu.
Kok je kul bit samski
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Na živce mi gre to, da v trenutku spremeni temo, če se hočem pogovoriti o določenih stvareh.
Na živce mi gresta njegova starša.
Na živce mi gresta njegova starša.
- Black Kitty
Mojmu gre pa to pr men na živce
Na živce mi gre pomankanje energije, nezainteresiranost za kake stvari in da me kdaj sploh ne posluša; premleva ostale stvari v glav in pol me vpraša, kaj pričakujem od njega. Wtf, a ti nisem ravno 15 min. tega razlagala?
Na živce mi gre pomankanje energije, nezainteresiranost za kake stvari in da me kdaj sploh ne posluša; premleva ostale stvari v glav in pol me vpraša, kaj pričakujem od njega. Wtf, a ti nisem ravno 15 min. tega razlagala?
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- na živce mi gre njegova družina, predvsem posmeh in zaničevanje drugih, ko pa sami nimajo nič boljš!!!
- na živce mi gre on, ker se ne postavi na mojo stran takrat, ko se to pričakuje
- na živce mi gre, ker mi ne da mesta pri njegovih starših
- na živce mi gre to, da mu pou stvari kar me pri zgoraj naštetem mot ne povem, ker se mi neda kregat več
- na živce mi gre on, ker se ne postavi na mojo stran takrat, ko se to pričakuje
- na živce mi gre, ker mi ne da mesta pri njegovih starših
- na živce mi gre to, da mu pou stvari kar me pri zgoraj naštetem mot ne povem, ker se mi neda kregat več
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Pri enem mi gre na živce, da je nekam šel za vsaj cel vikend, pa mi ni povedal kam. Mislim, sej mi ni nič dolžan razlagati, samo na živce mi gre vseeno
Pri drugem mi gre na živce, ker se mi ni nič javil danes. OK sej se mi nikoli ne, sam mi gre vseen na živce.
Pri tretjem mi gre na živce, ker me ni poklical in me povabil na kavo.
Joj vsi mi grejo nekaj na živce, pomoje bom menstro počas dobila
Pri drugem mi gre na živce, ker se mi ni nič javil danes. OK sej se mi nikoli ne, sam mi gre vseen na živce.
Pri tretjem mi gre na živce, ker me ni poklical in me povabil na kavo.
Joj vsi mi grejo nekaj na živce, pomoje bom menstro počas dobila
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]