kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
v slabo volo:
- se sprav neki delat in reče da bo sam par ur, pol me pa kliče na dve uri in skoz govori, da bo kmal konc pa nikol ni, js ga pa itak čakam k budala in nikamor ne grem ker dejansko verjamem, da bo konc ko reče da bo
- k ve da je vse zasrau pa še zmer ne nardi nič da bi stvar popravu ampak nadaljuje z istimi zadevami
- nikol mi še ni reku da sm lepa, ali dal kakršnkoli kompliment
- mi sploh ne reče več da me ma rad kar tako, samo še takrat ko kej zaserje ker misli, da sm pol avtomatsko s to besedo vse oprostila
- če se že tko nič ne vidva in pridem k njemu pa mora nujno neki na računalniku nardit, al pa tamali popravt v sobi in pol dve uri sama sedim na postli in gledam tv, pol pa pride do mene in se zabul v tv al pa gre spat
- da se mu sploh ne ljub več sexat in pol k se pritožim me itak obtož da sm sex frik, ja sori vsaj dvakrat na mesc bi pa loh no
v dobro volo:
zadne čase čist nič več
- se sprav neki delat in reče da bo sam par ur, pol me pa kliče na dve uri in skoz govori, da bo kmal konc pa nikol ni, js ga pa itak čakam k budala in nikamor ne grem ker dejansko verjamem, da bo konc ko reče da bo
- k ve da je vse zasrau pa še zmer ne nardi nič da bi stvar popravu ampak nadaljuje z istimi zadevami
- nikol mi še ni reku da sm lepa, ali dal kakršnkoli kompliment
- mi sploh ne reče več da me ma rad kar tako, samo še takrat ko kej zaserje ker misli, da sm pol avtomatsko s to besedo vse oprostila
- če se že tko nič ne vidva in pridem k njemu pa mora nujno neki na računalniku nardit, al pa tamali popravt v sobi in pol dve uri sama sedim na postli in gledam tv, pol pa pride do mene in se zabul v tv al pa gre spat
- da se mu sploh ne ljub več sexat in pol k se pritožim me itak obtož da sm sex frik, ja sori vsaj dvakrat na mesc bi pa loh no
v dobro volo:
zadne čase čist nič več
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zadnje čase mi gre na živce predvsem to, da mi očita, da ni na prvem mestu. Ko sva začela, se je popolnoma zavedal mojih ambicij in tudi vedel je, da je v tem poklicu tako, da določena obdobja delamo tudi pozno v noč. Zdaj mi pa očita, da je to pomembnejše od njega. Že tako sem pod stresom tam in mi je bedno, da me živcira še ko pridem domov.
Pa tako zelo razumevajoč je zgledal...
Rado se zgodi tudi to, da MENI zameri določene besede (pa tudi če jih povem v šali), medtem ko se prijateljem SMEJE, če povedo popolnoma isto stvar (na isti način). Ne štekam teh dvojnih meril...
Pa tako zelo razumevajoč je zgledal...
Rado se zgodi tudi to, da MENI zameri določene besede (pa tudi če jih povem v šali), medtem ko se prijateljem SMEJE, če povedo popolnoma isto stvar (na isti način). Ne štekam teh dvojnih meril...
-
Tiina_Biina - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
ijo...moji popizditis vzroki s strani moskega so sledeci:
-za koga boga sema da kritizira mojo druzino..njegovaje hujsa ampak res u iber hujsa..
-da ce zamuja ali vmes kaj pride ni tolko živ da bi poklical..
-da ga nered ne moti..enkrat sma mela hudi fajt na to temo..
-da se po potrebi zlaze..meni ali prijateljem da omili nastalo situacijo..
-da nikoli ne bomkuhala tako dobro kot njegova mati..ki btw ne kuha niti za praznike..od kod pol njemu kak ona kuha!?
-da hoče zmirej met prav pa mam jas crno na belem da mam jas!:D
-pa da me zvleče na pašman namorje..ker je kao tam ful vrei..marš nikol vec tja..tam se je penzionistom dugcajt:D
najbolj sladki pa je ko:
-lezima pa se nagne cez mene pa mi tui ko zgledam kot kakec rece kak sm lepa..
-da ko ve da je kako norijo naredo se pol prilizne ko najbolj sladki kuža
-ko sva spala me je stiskal kot maliga medvedka..pac custveni tipček..
-...
-za koga boga sema da kritizira mojo druzino..njegovaje hujsa ampak res u iber hujsa..
-da ce zamuja ali vmes kaj pride ni tolko živ da bi poklical..
-da ga nered ne moti..enkrat sma mela hudi fajt na to temo..
-da se po potrebi zlaze..meni ali prijateljem da omili nastalo situacijo..
-da nikoli ne bomkuhala tako dobro kot njegova mati..ki btw ne kuha niti za praznike..od kod pol njemu kak ona kuha!?
-da hoče zmirej met prav pa mam jas crno na belem da mam jas!:D
-pa da me zvleče na pašman namorje..ker je kao tam ful vrei..marš nikol vec tja..tam se je penzionistom dugcajt:D
najbolj sladki pa je ko:
-lezima pa se nagne cez mene pa mi tui ko zgledam kot kakec rece kak sm lepa..
-da ko ve da je kako norijo naredo se pol prilizne ko najbolj sladki kuža
-ko sva spala me je stiskal kot maliga medvedka..pac custveni tipček..
-...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Ok
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
To da mu je sred seksa zvoni telefon,pol ga je daju potih,ampak k sm uno lučko zagledala,je kr nadaljeval,pa jo je tud on vidu,pa sm se obrnla pa rkela jav se,pa sm rekla konc za dons.Se je usaj navadu da da telefon kadar je z mano čimdalj stran.
Drgač pa ja,fuzbal obvezen ene 20min,k recimo predigra
Drgač pa ja,fuzbal obvezen ene 20min,k recimo predigra
-
ma.me - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2008
-jezi me da more vsako stvar neki komentirati, ali pa ko greva kam, neki reče ljudem, ki jih sploh ne pozna.
-pa ko kaj slika ( s fotoaparatom) naredi 1000 slik, da potem zgleda kot film, namesto 10 dobrih.
-pa če se preveč razgovori o kakšnih strojih, ker jz nimam pojma.
nč tako hudga, da ne bi mogla biti z njim:)
-pa ko kaj slika ( s fotoaparatom) naredi 1000 slik, da potem zgleda kot film, namesto 10 dobrih.
-pa če se preveč razgovori o kakšnih strojih, ker jz nimam pojma.
nč tako hudga, da ne bi mogla biti z njim:)
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
- da mi zlo reko pove, kaj se dogaja z njim (potem pa zvem v družbi, da ima izobraževanje/da gre na tekmo / da je dobil xy € regresa/ ali pa da v soboto dela - čeprav sva že zmenjena, da kam greva, sam ne da bi mi to povedal. če ne izvem drugje, izven v soboto zjutri ko vsatne ob 7.
- IGRCE (sam take bedne za moje pojme - npr. da voziš avijon iz lj do pariza )
- to da mu moram 1000x naročit vsako stvar, pa še zmeri vse pozabi, če ga še ne pokličem 2x
- da se ne zna kregat oz. se noče (potem samo jaz govorim in pizdim, on je pa skos tiho, čez 15 min. pa vpraša, če bi mu sendvič nardila.
- IGRCE (sam take bedne za moje pojme - npr. da voziš avijon iz lj do pariza )
- to da mu moram 1000x naročit vsako stvar, pa še zmeri vse pozabi, če ga še ne pokličem 2x
- da se ne zna kregat oz. se noče (potem samo jaz govorim in pizdim, on je pa skos tiho, čez 15 min. pa vpraša, če bi mu sendvič nardila.
A moment on your lips, forever on your hips!
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
ma.me napisal/-a:-jezi me da more vsako stvar neki komentirati, ali pa ko greva kam, neki reče ljudem, ki jih sploh ne pozna.
haha, moj očim je isti. jst s takim ne bi zdržala.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Nezanesljivost.
Tega ne prenašam tko da to je no go, v smislu neizpolnjevanje obljub, ne dvigovanje telefona, itd. itd.
Tega ne prenašam tko da to je no go, v smislu neizpolnjevanje obljub, ne dvigovanje telefona, itd. itd.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov