kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
molekulca - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
*daddy's girl* napisal/-a:molekulca napisal/-a:uf... tema zame
moti me....
* ko sva skupaj VEDNO spi do 11, do 12 se lih sestavi in potem greva jest (sj štekam da rabi spanec, sam ne pa da prespi pol dneva!)
* ko se pojavi problem vedno jaz začnem reševat in potem se izkaže da sem vsega jaz kriva!
* da mu povem stavr 3 krat pa me vpraša: kako si že rekla...
* ko sem slabe volje se umakne, in me pusti samo (sj vem da sm takrat res tečna in težka sam... mal pa vseen prčakujem od njega tut takrat)
Mava midve istga tipa? poleg tega me mot da k js nimam časa da se vidva je vse narobe,ko ga pa on nima je pa vse v redu..čist prevečkrat na dan me vpraša kje sm Pa živcira me če voz hitro(hitro v pravem pomenu besede)..ne vem zakaj
hehe, mogoče sta pa kaj v sorodu ja tut to je, da k ma on cajt bi mogla takoj k njemu letet, k ga mam pa jst se pa obira...
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
no angel napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:*da pride z nočne in spi do 16ih, poje, gre pod tuš, pride k men za 15 minut in pol reče: ej dj grem jst zdej u fitenss, sej te pokličem čez kešno urco, dve.. in pol me pokliče, greva k njemu, kjer nama prprav večerjo, nato gledava TV do 9ih in pol me pele domov, on gre pa na šiht.. drug dan pa spet jovo na novo
jao ... bogi tvoj tip ... eno urco na dan si vzame cas za sebe, pa je ze cela katastrofa ... logicno pa je, da nima neki ful casa, ce pa nocno dela ... hja, ma sej vas bo izucilo ko vas bojo tipi mel poln k***c
Joj, ne no! Moj tud skozi nočne dela in to že skor 3 leta. Pa me očitno nima poln k***c.
Je podobno tudi pri nama, samo da on spi včasih tudi do 18ih! Jaz itak pridem takoj k njemu, ko se zbudi, a on igra igrce!!! Jaz pa grem gledat tv in izgubljat čas Potem reče "kaj bomo jedli", skuham večerjo, pomijem posodo in ga peljem delat.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
molekulca - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
angeLcek. napisal/-a:Mene pa najbol moti, ko tip nardi kej narobe, pa sploh ne ve
Mislm tko očitno je, da je neki zaje***, on pa čist nedolžno reče: Kaaaaj?
tudi pri meni isto. in pol mu razlagam kaj je naredu narobe sam.. itak sm jst vidm to
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
mene tudi moti to kar sta napisali že dve pred mano.
ker dela same nočne, potem spi do 1, pride k meni, ali jaz k njemu, sma malo skupaj, gledama tv, me pelje domov, gre v službo.
vsak dan enako, no skoraj, težko je če fant dela ponoči, res res:)
ker dela same nočne, potem spi do 1, pride k meni, ali jaz k njemu, sma malo skupaj, gledama tv, me pelje domov, gre v službo.
vsak dan enako, no skoraj, težko je če fant dela ponoči, res res:)
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
*lilica* napisal/-a:Mene pa moti, če seksava, potem pa nehava in pogleda na uro in reče..uf tolk je že, bom mogu it počas
K se pol počutm tko "No, zdj ko sva pa opravla, pa lahko grem" :box:
čeprou vem, da ne misli tko
Dokler ti po opravljenem delu na nočni omarici ne pusti € je še vse sprejemljivo
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov