kaj vas spravi pri moških v slabo voljo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 08. Feb. 2008 11:53

Ma ja, sej ni tako hudo :) To samo kdaj pa kdaj reče. Zdej v bistvu že dolgo časa ni :razz:
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Tamara_Č.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara_Č. » 08. Feb. 2008 14:23

jullia_ napisal/-a:ste pa potrpežljive. če bi meni kdo rekel, da ne znam vozit, bi lepo peš hodil.

Ne samo da bi - je že.... :)
Ni več princev na belih konjih... ostali so samo še konji
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 08. Feb. 2008 15:40

Tamara_Č. napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:ste pa potrpežljive. če bi meni kdo rekel, da ne znam vozit, bi lepo peš hodil.

Ne samo da bi - je že.... :)

Heh :D ... No pri meni pa nima za komentirat, ker jaz nimam izpita, ampak me pa strašno moti, da vedno ko nekdo počasneje vozi ali čudno parkira zarenči "baba za volanom"... Ampak to niti ne moj fant, kot pa moj fotr :roll: (zato sem napisala, da mi gre to nasplošno pri moških na živce).
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 09. Feb. 2008 15:52

Najbolj mi gre na živce če nekaj reče, potem pa izjavi da se je hecal.
Potem nikol ne veš zakaj se gre.

:roll:
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 09. Feb. 2008 16:42

ooo jaaa...to so une,ko preizkuša kako boš odreagirala..če čudno pogledalaš pol se itak "heca".
men gre tut to na živce.
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 09. Feb. 2008 18:03

moi T napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:To, da ko ve, da ga je kiksnil al pa, da sem jezna na njega on se pa obnaša kot, da nič ni bilo.

Primer: Recimo, da se nekaj skregata al pa te z nekim dejanjem spravi v slabo voljo in pol te že kliče čez pol ure in se s tabo pogovarja kot, da je vse v najlepšem redu.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :motz: :fight: :wall:

Pa sej me ni treba po tem po rokah nosit sam ne se pa delat budalo!!!

Čist se strinjam! Meni se to tudi nonstop dogaja!!! Al pa me hoče lupčkat in stiskat, jez ga pa vidt ne morm!!! Groza, vsi isti!

Mene tud to najbolj od vsega raz*****. In pol mi drugič še naprej meče, da se vedno on meni prlizuje, ne dojame pa, da mi gre to na živce in da nočem da se mi prlizuje pa vame leze ko sem jezna.
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 09. Feb. 2008 18:46

To da npr. zdele gleda fuzbal men je pa toooook dolgčas.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 09. Feb. 2008 20:52

^^ Aha! Moj je obseden s fuzbalom in to me moti (no sej mislm da sm že 100krat povedala :D).
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 10. Feb. 2008 7:30

To da ga kličem, on pa posluša svojo trenutno naj musko, ki jo ima naštimano zame, in se mi seveda ne javi :motz: . Pol me pa nazaj kliče, jaz pa seveda v službi in se nimam časa javit.
To da mi reče, da ni imel časa za hrano :?, kar mi je totalna bedarija, ker če imaš čas za kavo imaš čas tudi za jest!
To, da zadnje čase brez razloga vsak dan prižge PC, samo zato da zalaufa antivirusne programe, na net pa sploh ne gre :? in pol men teži, če na svojem prenosniku ne laufam tega sranja, za vsak obisk neta :motz:
To da noče z mano spit kozarca dobrega vina, ker pač alkota ne konzumira.
Pa še kaj bi se našlo,....
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 10. Feb. 2008 9:25

Ok Larika, zadnja je malo huda, no. :D Če tvoj partner sploh ne pije alkohola, bi sedaj zate moral narediti izjemno in spiti kozarec? No, vi že veste. :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 10. Feb. 2008 9:48

Peony napisal/-a:Ok Larika, zadnja je malo huda, no. :D Če tvoj partner sploh ne pije alkohola, bi sedaj zate moral narediti izjemno in spiti kozarec? No, vi že veste. :)

To je res bedno, ja. Bodi srecna, da ne pije, jaz ne vidim v tem nic slabega, cetudi gre za kozarcek ... pac ne mara, zakaj bi moral?

Mene spravi v slabo voljo, kadar mi razlaga o ekonomskih zadevah, v katere je zaljubljen - kar je kul, ampak ga ne morem prepricati, da to mene ne zanima in se nocem informirati o vsem tem ... takrat me razjezi :D Pa takrat, ko preko telefona sodi, kaksne volje sem ... seveda napacno.

Drugace pa kaj priloznostnega :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 10. Feb. 2008 16:16

Če kuham mulo nanj, potem pa se izkaže, da mu sploh ni jasno, kaj je naredil narobe! :evil:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Feb. 2008 16:26

To, da ko so prijatelji zraven, ni on, ampak ena čisto tretja oseba, ki je ne poznam. :roll:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 10. Feb. 2008 19:37

Peony napisal/-a:Ok Larika, zadnja je malo huda, no. :D Če tvoj partner sploh ne pije alkohola, bi sedaj zate moral narediti izjemno in spiti kozarec? No, vi že veste. :)

Jaz že vem zakaj sem to rekla :P. Sicer pa ja, sem vesela da ne pije :wink: tako kot nekateri ki so pa žolne :? .
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 10. Feb. 2008 20:25

MIGRENA napisal/-a:To, da ko ve, da ga je kiksnil al pa, da sem jezna na njega on se pa obnaša kot, da nič ni bilo.

Primer: Recimo, da se nekaj skregata al pa te z nekim dejanjem spravi v slabo voljo in pol te že kliče čez pol ure in se s tabo pogovarja kot, da je vse v najlepšem redu.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :motz: :fight: :wall:

Pa sej me ni treba po tem po rokah nosit sam ne se pa delat budalo!!!

Mene tud to razpizdi in to skoz dela :evil: Kadar nardi kej narobe, mu jst povem ta svoje al sm pa sam tih (dokler ne izbruhnem :D ) in je zmer tih in čaka, da se bom pomirila in se dela k da nč ni blo. Pol čez neki časa me vpraša čist kej brezveznga, k da se nč ni nardil...in pol men odnese piskr :D K itak ve, da ne bom kr pozabla, kaj se je nardil in da je ne bo na ta način odnesu.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov