kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Tamara_Č. napisal/-a:jullia_ napisal/-a:ste pa potrpežljive. če bi meni kdo rekel, da ne znam vozit, bi lepo peš hodil.
Ne samo da bi - je že....
Heh ... No pri meni pa nima za komentirat, ker jaz nimam izpita, ampak me pa strašno moti, da vedno ko nekdo počasneje vozi ali čudno parkira zarenči "baba za volanom"... Ampak to niti ne moj fant, kot pa moj fotr (zato sem napisala, da mi gre to nasplošno pri moških na živce).
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
moi T napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:To, da ko ve, da ga je kiksnil al pa, da sem jezna na njega on se pa obnaša kot, da nič ni bilo.
Primer: Recimo, da se nekaj skregata al pa te z nekim dejanjem spravi v slabo voljo in pol te že kliče čez pol ure in se s tabo pogovarja kot, da je vse v najlepšem redu.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :fight:
Pa sej me ni treba po tem po rokah nosit sam ne se pa delat budalo!!!
Čist se strinjam! Meni se to tudi nonstop dogaja!!! Al pa me hoče lupčkat in stiskat, jez ga pa vidt ne morm!!! Groza, vsi isti!
Mene tud to najbolj od vsega raz*****. In pol mi drugič še naprej meče, da se vedno on meni prlizuje, ne dojame pa, da mi gre to na živce in da nočem da se mi prlizuje pa vame leze ko sem jezna.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
To da ga kličem, on pa posluša svojo trenutno naj musko, ki jo ima naštimano zame, in se mi seveda ne javi . Pol me pa nazaj kliče, jaz pa seveda v službi in se nimam časa javit.
To da mi reče, da ni imel časa za hrano , kar mi je totalna bedarija, ker če imaš čas za kavo imaš čas tudi za jest!
To, da zadnje čase brez razloga vsak dan prižge PC, samo zato da zalaufa antivirusne programe, na net pa sploh ne gre in pol men teži, če na svojem prenosniku ne laufam tega sranja, za vsak obisk neta
To da noče z mano spit kozarca dobrega vina, ker pač alkota ne konzumira.
Pa še kaj bi se našlo,....
To da mi reče, da ni imel časa za hrano , kar mi je totalna bedarija, ker če imaš čas za kavo imaš čas tudi za jest!
To, da zadnje čase brez razloga vsak dan prižge PC, samo zato da zalaufa antivirusne programe, na net pa sploh ne gre in pol men teži, če na svojem prenosniku ne laufam tega sranja, za vsak obisk neta
To da noče z mano spit kozarca dobrega vina, ker pač alkota ne konzumira.
Pa še kaj bi se našlo,....
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- Gost
Peony napisal/-a:Ok Larika, zadnja je malo huda, no. Če tvoj partner sploh ne pije alkohola, bi sedaj zate moral narediti izjemno in spiti kozarec? No, vi že veste.
To je res bedno, ja. Bodi srecna, da ne pije, jaz ne vidim v tem nic slabega, cetudi gre za kozarcek ... pac ne mara, zakaj bi moral?
Mene spravi v slabo voljo, kadar mi razlaga o ekonomskih zadevah, v katere je zaljubljen - kar je kul, ampak ga ne morem prepricati, da to mene ne zanima in se nocem informirati o vsem tem ... takrat me razjezi Pa takrat, ko preko telefona sodi, kaksne volje sem ... seveda napacno.
Drugace pa kaj priloznostnega
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Če kuham mulo nanj, potem pa se izkaže, da mu sploh ni jasno, kaj je naredil narobe!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
To, da ko so prijatelji zraven, ni on, ampak ena čisto tretja oseba, ki je ne poznam.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Peony napisal/-a:Ok Larika, zadnja je malo huda, no. Če tvoj partner sploh ne pije alkohola, bi sedaj zate moral narediti izjemno in spiti kozarec? No, vi že veste.
Jaz že vem zakaj sem to rekla . Sicer pa ja, sem vesela da ne pije tako kot nekateri ki so pa žolne .
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
MIGRENA napisal/-a:To, da ko ve, da ga je kiksnil al pa, da sem jezna na njega on se pa obnaša kot, da nič ni bilo.
Primer: Recimo, da se nekaj skregata al pa te z nekim dejanjem spravi v slabo voljo in pol te že kliče čez pol ure in se s tabo pogovarja kot, da je vse v najlepšem redu.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :fight:
Pa sej me ni treba po tem po rokah nosit sam ne se pa delat budalo!!!
Mene tud to razpizdi in to skoz dela Kadar nardi kej narobe, mu jst povem ta svoje al sm pa sam tih (dokler ne izbruhnem ) in je zmer tih in čaka, da se bom pomirila in se dela k da nč ni blo. Pol čez neki časa me vpraša čist kej brezveznga, k da se nč ni nardil...in pol men odnese piskr K itak ve, da ne bom kr pozabla, kaj se je nardil in da je ne bo na ta način odnesu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov