a lahko kak tip razlozi

emanuela napisal/-a:-pomanjkanje bontona, posebej v družbi kolegov,
-žvižganje in butasti komentarji,...
Pri mojem mi gre na živce, ko mi ponoči ukrade odejo in prespim pol noči odkrita. Res tečno in mrzlo.
Na žalost jih je veliko takšnih stvari, ki mi gredo na živce-pri obeh spolih,ampak če že imamo odprto temo
Cassiopeia napisal/-a:Se pa tudi jaz sprašujem isto kot *Gaja*, čeprav zdaj že nekaj časa nisem spoznala nikogar, ki bi mi bil všeč v vseh pomembnih ozirih (videz, karakter, ...). Ne vem kje hodijo taki, ki bi mi bili všeč in bi se z njimi ujela v smislu resne zveze.
Cassiopeia napisal/-a:Se pa tudi jaz sprašujem isto kot *Gaja*, čeprav zdaj že nekaj časa nisem spoznala nikogar, ki bi mi bil všeč v vseh pomembnih ozirih (videz, karakter, ...). Ne vem kje hodijo taki, ki bi mi bili všeč in bi se z njimi ujela v smislu resne zveze.
Džeki napisal/-a:Cassiopeia napisal/-a:Se pa tudi jaz sprašujem isto kot *Gaja*, čeprav zdaj že nekaj časa nisem spoznala nikogar, ki bi mi bil všeč v vseh pomembnih ozirih (videz, karakter, ...). Ne vem kje hodijo taki, ki bi mi bili všeč in bi se z njimi ujela v smislu resne zveze.
Po moje je to zato, ker ženske pač gledate te latino nadaljevanke in hollywoodsko produkcijo in pol si v glavi začnete neke filme špilat, kakšen bi bil "vam ustrezen moški".
Razen tega ženske dost precenjujete svojo zunanjost, ker ste kar naprej nališpane. Nališpana skoraj vsaka zgleda huda, nenališpanih pa 95% žensk zgleda povprečno.