kaj vas spravi pri moških v slabo voljo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 30. Mar. 2009 10:32

keri napisal/-a:Mene pa sploh ne moti dvignjen pokrov od školjke....pač ko grem na wc ga spustim in to je to.....to mi je pa tudi meni čudno, ker naj bi ženske glede tega komplicirale.....v glavnem mene to ne moti.

mene tut ne bi motlo, ampak se mi to ni nikol dogajalo :D doma ati vedno spusca, brat tut...pravzaprav sploh nism ziher ce jo sploh dvigujeta, ker se nikol nisem vidla dvignjene :D

s fantom mava pa pisoar v kopalnici. resitev vseh tezav :schlaumeier:

drugac me pa pri mojem moti da me ves cas sprasuje ce je vse vredu, pa da ce kaj tako bolj ''intenzivno'' odgovorim, me ze miri, da kaj se jezim...pa se sploh ne jezim! pol mu pa poskusam dopovedat da se ne jezim, on pa me se bolj miri, pol se pa itak zacnem jezit..hahah.. :D
Uporabniški avatar
levinja23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a levinja23 » 30. Mar. 2009 15:11

mene tut ful moti, da ne pokrije wc školjke za sabo, pa če nogavice pušča pred posteljo 2 metra zraven ma pa koš za umazano perilo :x
pr vseh, ne sam pr fantu me pa najbolj moti to, da mu recimo neki govorim pa se dela da me posluša, ko ga pa vprašam kva sm mu povedala se pa sam nasmehne kr itak nima pojma kva sm mu govorila... :evil:
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 30. Mar. 2009 21:37

Mahagonij napisal/-a:
p!ka napisal/-a:¤ da ga rabim učit, da da pokrou od školjke dol ~ valda, sami moški doma in pol je problem, ker jz ga pa matram z ženskimi pravili
To je pa tut en zenski umotvor, ja. Se nism slisal niti ene razlage zakaj je treba dilo od skoljke dol dajat.

men tut ni blo nikol jasno kaj je ta panika okol školke...jo pač dvigneš, mam velik rajš to, kot pa da poščije školko.
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 30. Mar. 2009 21:51

To ne vela za mojga, ampak na splošno... moti me, če ne pospravijo za sabo (pa naj bo to piksna od piva al pa umivalnik...karkol, kar umažejo - sploh, če neki umažejo, ko si ti ravnokar pospravil), če odlašajo s stvarmi, ki jih je treba opravit pa če so jim igrce na računalniku bolj pomembne kot kaka res pomembna stvar...no, to sm se zdej spomnila, sam je zihr še kakšna stvar :)
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 30. Mar. 2009 23:05

*srčica* napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:
p!ka napisal/-a:¤ da ga rabim učit, da da pokrou od školjke dol ~ valda, sami moški doma in pol je problem, ker jz ga pa matram z ženskimi pravili
To je pa tut en zenski umotvor, ja. Se nism slisal niti ene razlage zakaj je treba dilo od skoljke dol dajat.

men tut ni blo nikol jasno kaj je ta panika okol školke...jo pač dvigneš, mam velik rajš to, kot pa da poščije školko.

:lol:
Zadnjič spremenil lelija, dne 20. Apr. 2009 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Mar. 2009 23:18

kakorkoli, a bo katermukol krona iz glave padla če bo mogu pokrov dat gor/dol? :D svašta s čim se use ljudje obremenjujejo :D

men gre pa na žiuce trma!mam jst ornk trmo, ampak taka kot je njegova.....jaooo :?

pa za pospravljanje za sabo, je tud bolj malkrat slišal :D :twisted:
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 30. Mar. 2009 23:21

:evil:
Zadnjič spremenil lelija, dne 20. Apr. 2009 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Mar. 2009 23:26

zgornji pokrou je namejne temu, da potem ko greš srat zapreš pokrou, da ne smrdi (še bolj) :D

men je useen ker pokrou, ne bom se sikirala če ga bo posprau al pa če ga bo tko pustu.razen če se zgodi, da školjko poščije in ne pobriše, tm pa nimam tolerance :evil: :D
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 30. Mar. 2009 23:29

:snowman: .
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 2:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Mar. 2009 23:30

ne ne, ženska poščije spodnji pokrou, dec pa školjko (rob) :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 31. Mar. 2009 0:55

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 31. Mar. 2009 9:02

lelija napisal/-a:
*srčica* napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

Mogoče zato, ker ženske ne moremo lulati stoje in se usedemo na školjko. Ti je zdaj kaj bolj jasno?

Meni ni jasno zakaj mislijo moški,da se ženske obremenjujejo s tem, jaz se ne in se mi zdi to le stereotip. Ni mi čisto jasno, a to je kreganje zaradi zgornjega pokrova školjke ali tistega za sedeti?

mi je vse to jasno, sam nevem kje je tak grozn problem dvignit tisto školko. mi gre velik kej na živce pri moških, sam to mi pa res ne predstavla nekega problema.
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 31. Mar. 2009 13:52

Na živce mi gre, da vedno, ko kak kolega rabi pomoč, mu moj leti pomagat.. Ko pa ga js dvakrat na leto neki prosim, pa nima časa :evil:
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy Kitty » 31. Mar. 2009 23:43

Da mi včasih preveč teži s tem kje si bla,kam greš,zakaj greš,kdaj boš prišla,...Take stvari me takoj v slabo voljo spravijo.
Pa sem včasih mislila,da so sam ženske take. :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 31. Mar. 2009 23:43

*da včasih k ga nekej prosm kr pozab (ko da bi govorila steni)
*da k greva na cik pa ce js prej skadim, ga zmerj v miru počakam, da če je pa ravno obratno mi pa skos težač da nej ga vržem pa da greva notr
:x
*da se učash kr neki spomn bit smotan in pol kr teži na vse konce
*da ne zna rečt hvala in je zanga kr samoumevno da js nrdim tist kr on želi
*da js njega zmer lepo uvidevno počakam če je na kofetu s kolegm pa da mam namen it k njemu, če je pa obratno pa on kr reče "ja js bom zdej štartou" in sploh ne vpraša kolk časa mam še namen bit tam
Live your life like you want

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]