kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
keri napisal/-a:Mene pa sploh ne moti dvignjen pokrov od školjke....pač ko grem na wc ga spustim in to je to.....to mi je pa tudi meni čudno, ker naj bi ženske glede tega komplicirale.....v glavnem mene to ne moti.
mene tut ne bi motlo, ampak se mi to ni nikol dogajalo doma ati vedno spusca, brat tut...pravzaprav sploh nism ziher ce jo sploh dvigujeta, ker se nikol nisem vidla dvignjene
s fantom mava pa pisoar v kopalnici. resitev vseh tezav
drugac me pa pri mojem moti da me ves cas sprasuje ce je vse vredu, pa da ce kaj tako bolj ''intenzivno'' odgovorim, me ze miri, da kaj se jezim...pa se sploh ne jezim! pol mu pa poskusam dopovedat da se ne jezim, on pa me se bolj miri, pol se pa itak zacnem jezit..hahah..
-
levinja23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
mene tut ful moti, da ne pokrije wc školjke za sabo, pa če nogavice pušča pred posteljo 2 metra zraven ma pa koš za umazano perilo
pr vseh, ne sam pr fantu me pa najbolj moti to, da mu recimo neki govorim pa se dela da me posluša, ko ga pa vprašam kva sm mu povedala se pa sam nasmehne kr itak nima pojma kva sm mu govorila...
pr vseh, ne sam pr fantu me pa najbolj moti to, da mu recimo neki govorim pa se dela da me posluša, ko ga pa vprašam kva sm mu povedala se pa sam nasmehne kr itak nima pojma kva sm mu govorila...
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
Mahagonij napisal/-a:To je pa tut en zenski umotvor, ja. Se nism slisal niti ene razlage zakaj je treba dilo od skoljke dol dajat.p!ka napisal/-a:¤ da ga rabim učit, da da pokrou od školjke dol ~ valda, sami moški doma in pol je problem, ker jz ga pa matram z ženskimi pravili
men tut ni blo nikol jasno kaj je ta panika okol školke...jo pač dvigneš, mam velik rajš to, kot pa da poščije školko.
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
To ne vela za mojga, ampak na splošno... moti me, če ne pospravijo za sabo (pa naj bo to piksna od piva al pa umivalnik...karkol, kar umažejo - sploh, če neki umažejo, ko si ti ravnokar pospravil), če odlašajo s stvarmi, ki jih je treba opravit pa če so jim igrce na računalniku bolj pomembne kot kaka res pomembna stvar...no, to sm se zdej spomnila, sam je zihr še kakšna stvar
- lelija
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 3. 2009
*srčica* napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:To je pa tut en zenski umotvor, ja. Se nism slisal niti ene razlage zakaj je treba dilo od skoljke dol dajat.p!ka napisal/-a:¤ da ga rabim učit, da da pokrou od školjke dol ~ valda, sami moški doma in pol je problem, ker jz ga pa matram z ženskimi pravili
men tut ni blo nikol jasno kaj je ta panika okol školke...jo pač dvigneš, mam velik rajš to, kot pa da poščije školko.
Zadnjič spremenil lelija, dne 20. Apr. 2009 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kakorkoli, a bo katermukol krona iz glave padla če bo mogu pokrov dat gor/dol? svašta s čim se use ljudje obremenjujejo
men gre pa na žiuce trma!mam jst ornk trmo, ampak taka kot je njegova.....jaooo
pa za pospravljanje za sabo, je tud bolj malkrat slišal
men gre pa na žiuce trma!mam jst ornk trmo, ampak taka kot je njegova.....jaooo
pa za pospravljanje za sabo, je tud bolj malkrat slišal
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
zgornji pokrou je namejne temu, da potem ko greš srat zapreš pokrou, da ne smrdi (še bolj)
men je useen ker pokrou, ne bom se sikirala če ga bo posprau al pa če ga bo tko pustu.razen če se zgodi, da školjko poščije in ne pobriše, tm pa nimam tolerance
men je useen ker pokrou, ne bom se sikirala če ga bo posprau al pa če ga bo tko pustu.razen če se zgodi, da školjko poščije in ne pobriše, tm pa nimam tolerance
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
lelija napisal/-a:*srčica* napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:To je pa tut en zenski umotvor, ja. Se nism slisal niti ene razlage zakaj je treba dilo od skoljke dol dajat.p!ka napisal/-a:¤ da ga rabim učit, da da pokrou od školjke dol ~ valda, sami moški doma in pol je problem, ker jz ga pa matram z ženskimi pravili
Mogoče zato, ker ženske ne moremo lulati stoje in se usedemo na školjko. Ti je zdaj kaj bolj jasno?
Meni ni jasno zakaj mislijo moški,da se ženske obremenjujejo s tem, jaz se ne in se mi zdi to le stereotip. Ni mi čisto jasno, a to je kreganje zaradi zgornjega pokrova školjke ali tistega za sedeti?
mi je vse to jasno, sam nevem kje je tak grozn problem dvignit tisto školko. mi gre velik kej na živce pri moških, sam to mi pa res ne predstavla nekega problema.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Na živce mi gre, da vedno, ko kak kolega rabi pomoč, mu moj leti pomagat.. Ko pa ga js dvakrat na leto neki prosim, pa nima časa
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Da mi včasih preveč teži s tem kje si bla,kam greš,zakaj greš,kdaj boš prišla,...Take stvari me takoj v slabo voljo spravijo.
Pa sem včasih mislila,da so sam ženske take.
Pa sem včasih mislila,da so sam ženske take.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
*da včasih k ga nekej prosm kr pozab (ko da bi govorila steni)
*da k greva na cik pa ce js prej skadim, ga zmerj v miru počakam, da če je pa ravno obratno mi pa skos težač da nej ga vržem pa da greva notr
*da se učash kr neki spomn bit smotan in pol kr teži na vse konce
*da ne zna rečt hvala in je zanga kr samoumevno da js nrdim tist kr on želi
*da js njega zmer lepo uvidevno počakam če je na kofetu s kolegm pa da mam namen it k njemu, če je pa obratno pa on kr reče "ja js bom zdej štartou" in sploh ne vpraša kolk časa mam še namen bit tam
*da k greva na cik pa ce js prej skadim, ga zmerj v miru počakam, da če je pa ravno obratno mi pa skos težač da nej ga vržem pa da greva notr
*da se učash kr neki spomn bit smotan in pol kr teži na vse konce
*da ne zna rečt hvala in je zanga kr samoumevno da js nrdim tist kr on želi
*da js njega zmer lepo uvidevno počakam če je na kofetu s kolegm pa da mam namen it k njemu, če je pa obratno pa on kr reče "ja js bom zdej štartou" in sploh ne vpraša kolk časa mam še namen bit tam
Live your life like you want
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]