kaj vas spravi pri moških v slabo voljo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 29. Mar. 2009 21:23

p!ka napisal/-a:¤ da ga rabim učit, da da pokrou od školjke dol ~ valda, sami moški doma in pol je problem, ker jz ga pa matram z ženskimi pravili
To je pa tut en zenski umotvor, ja. Se nism slisal niti ene razlage zakaj je treba dilo od skoljke dol dajat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Mar. 2009 21:29

simpl računica.
če v gospodinjstvu živita moški in ženska je število potreb, ki se opravljajo na spuščemem pokrovu= 3. število potreb, ki se opravljajo ob dvignjenem pokrovu =1.

3>1...torej za čim bolj funkcionalno uporabo WCja prevlada spušče pokrov školjke.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Mar. 2009 21:38

Mehagonij, serješ na školjki z dvignjenim pokrovom? :D
It was forever..but it didnt last long..
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 29. Mar. 2009 22:07

floribunda napisal/-a:simpl računica.
če v gospodinjstvu živita moški in ženska je število potreb, ki se opravljajo na spuščemem pokrovu= 3. število potreb, ki se opravljajo ob dvignjenem pokrovu =1.

3>1...torej za čim bolj funkcionalno uporabo WCja prevlada spušče pokrov školjke.
LOL. Ne bo drzalo.
To pa zato ker serjes veliko redkeje kot gres scat. V primeru da pogledamo, glede tega da gres scat, je vec dela ce mora moski vedno dvignit in spustit, kot ce vsak dela po svoje. To je matematicno dejstvo. To da pa rabis spusceno dilo za srat it, je pa dovolj redko, da ne nadoknadi razlike med tem ce mora moski spustit in dvignit in ce vsak sam.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Mar. 2009 22:12

recimo. vsak gre srat 2krat na dan.
če nardimo neko povprečje lulamo oboji enako (čeprav močno sumim da punce več lulajo).
še vedno matematika govori v prid spuščeni školjki.
i'm sorry baby, but it's a fact. boš mogu kr spuščat pokrov za sabo.
Uporabniški avatar
Psyche
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Psyche » 29. Mar. 2009 22:13

men osebno lepš zgleda če je pokrou dol, kokr pa če gor... pa nej bo to še tok smešno slišat, mam rada tud sekret pospraulen, ne pa sam dnevne sobe :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Mar. 2009 22:20

floribunda napisal/-a:recimo. vsak gre srat 2krat na dan.

A to resno?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Mar. 2009 22:20

tudi to, ja.
torej....iz matematične in estetske strani gredo vsa dejstva v prid spuščeni školjki.
poleg tega po feng-shui-u skozi odprto školjko uhaja dnar...al sreča...v glavnem ni dobro....no pa mamo še geomantičen argument.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Mar. 2009 22:21

jullia_ napisal/-a:
floribunda napisal/-a:recimo. vsak gre srat 2krat na dan.

A to resno?

recimo.
ravno tako...da ne pišem x :)
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 30. Mar. 2009 7:41

Mene pa sploh ne moti dvignjen pokrov od školjke....pač ko grem na wc ga spustim in to je to.....to mi je pa tudi meni čudno, ker naj bi ženske glede tega komplicirale.....v glavnem mene to ne moti.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 30. Mar. 2009 7:53

Kaj mene zelo zmoti (imam izredn opogoste glavobole):

-"Glava me boli..."
-" A spet?" :roll: :roll:

Sj potem se razvije simpatija do mojega stanja, ampak ta prvi odziv je pa ubitačen.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 30. Mar. 2009 8:04

To, da nobene stvari ne razume brez da bi mu jo eksplicitno poudarla. Včasih me takoo spravi v slabo voljo zaradi tega...mislim halooo, če me je neki motlo 10min nazaj me verjetno še zdej..on pa se samo čudi zakaj sem slabe volje. :gruebel:
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 30. Mar. 2009 9:17

- da je čist preveč obseden z avti in računalnikom..forumi :?
- posledično ostane malo časa zame..
- pa še tisto časa začne jamrat da naj greva dol do starcev kr sta že ceu dan sama...so what???
- da psičko skos neki stiska in ne vem kaj še, čeprav bi mene mogu tko..bolano..
- mi gre na živce "dej me mal počohi" kr to pomeni pol ure praznega praskanja njegovega hrbta in riti :roll:
- ne zna nč sam ugotovit kaj bi blo dobr nardit..vse mu je treba povedat...po možnosti še pokazat...
- da ko mu rečem da neki nardi reče "bom, sam mal" in pol dokler prebere forum do konca itak pozabi da sm mu kej rekla in ja, sama morm nardit in sm pol živčna na njega še ceu dan, on pa me čudno gleda češ kaj sm nataknjena :wall:
- ko ga kličem se mi nikoli ne javi navdušen...glas ma tak ko da bo glihkar umrl..kr neki..ko pa on mene kliče sm js vsa vesela in dobre volje..in se mi to čuti v glasu..
- da pri 25ih letih ne zna zložit puloverja..wtf?
- najbolj ampak res najbolj me pa ubije pa ko me začne lupčkat pa prbije "dej greva seksat"..ma fakof...deli in bod tih :?
- da mi ne pusti povedat ko mam karkol za povedat za njegove starce al pa kolege..skos mi govori "dej mau lepš govor"..ja, js bom vsa navdušena hvalla vse po vrsti kr...zakaj že?
- in nasploh se mi zdi da se js morm za vse trudit dost bolj k on in njemu je to logično oziroma sploh ne vidi razlike :aerger:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 30. Mar. 2009 9:43

O ti pa velik napak vidiš....upam, da je seznam plusov daljši.
Uporabniški avatar
Psyche
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Psyche » 30. Mar. 2009 9:47

klupko napisal/-a:- da ko mu rečem da neki nardi reče "bom, sam mal" in pol dokler prebere forum do konca itak pozabi da sm mu kej rekla in ja, sama morm nardit in sm pol živčna na njega še ceu dan, on pa me čudno gleda češ kaj sm nataknjena :wall:

moški je včasih kokr pes, prec mu morš povedat da neki ni naredu prou, ker čez pou ure mu že itak ni nč jasno kaj je naredu, oz. ni naredu. :lol: :D :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov