kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
dayweed napisal/-a:p!ka napisal/-a:aLLiSSe napisal/-a:Da se kr na enkrt cist oddalji
Moje izkušnje kažejo, da to sploh ni res, da se kr naenkrat oddalji. Ubistvu kr precej časa skrivajo in nočejo nič rečt. In pol ko poči se kr naenkrt pokaže kaj čutijo/ne čutijo.
In to mi gre še bolj na žiuce. Ko da je težko že na začetu povedat, ko bi se še dalo kej rešit.
to je bila moja napaka... jaz ponavadi na začetku ne morem pokazat čustev do konca. malo že, ne pa dovolj.
tako sem se nazadnje zajebal, ker sem se nazaj držal, zdaj ko pa sem povedal kaj čutim pa z druge strani ni bilo več želje... z napak se učit I guess...
Moj je naredu isto in zdej ugotavljava oz. ugotavlja, če ni prepozno.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
p!ka - Cosmofrik
dayweed napisal/-a:in kdo določi da je prepozno?
ZS, da naju kdo ne bo tepu. Konc OT.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- bina_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2007
večina moških je tak da si splanira naprej... in ko ti zveš kaj čuti je že itk odločeno... no to mene recimo tudi moti..
kar me moti pa bol pa je,da če se z tipom skregaš,pa mu poweš vse kaj te moti,te pa je on na vrsti da isto pove. pa je tiho...
kar me moti pa bol pa je,da če se z tipom skregaš,pa mu poweš vse kaj te moti,te pa je on na vrsti da isto pove. pa je tiho...
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tisto je bil sam trenutek razburjenosti, zarad mojga, ker on bi se vedno sam pogovarjal kaj je jedu, pa kaj je počel, pa take stvari vsakdanje. Ne da se pa z njim pogovarjat o takih mal globjih stvareh, pa kako on razmišlja o čem. Kr spremeni temo kadar začnem s tem. Če razumete kaj hočem povedat.
Mogoče sm narobe napisala, pa je prej on izjema.
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
bina_ napisal/-a:večina moških je tak da si splanira naprej... in ko ti zveš kaj čuti je že itk odločeno... no to mene recimo tudi moti..
Uf tole so pa dve stvari, ki mene ful motijo. Hočem vedno vedeti kaj se dogaja v njegovi glavi, zato mu tudi vedno povem vse svoje dvome, probleme, strahove (včasih kar malo preveč), zato da mu pokažem, da mi lahko zaupa, tako kot jaz njemu (ojoj zveni kot vzgajanje otroka:D )
Ravno zdaj sva imela en globok pogovor in sem se res dobro počutila, ker sva se prav res pogovorila, brez mojega tečnarjenja in z njegovim aktivnim prisostovanjem, ne pa tišini.
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Moj ma pa zadne čase ene problem, namreč, na morju je začev kr kadit škatlco za škatlco, sicer je dobro vedel, da mi to ne sede, da ga moram gledat s čikom v ustih... zadni dan se mi je čist odplenkalo, in sva se mal spičila... no sedaj je cool, samo ko so veselice, žuri, druženja, mora skoz enga prižgat...in to me ful ful moti
da me spravi v dobro voljo je pa to, da me objame, da je ful prijazen ljubezniv, in to ravno v pravem trenutku... ma pa tud včasih kakšne smešne, da se mu res nasmeješ....
da me spravi v dobro voljo je pa to, da me objame, da je ful prijazen ljubezniv, in to ravno v pravem trenutku... ma pa tud včasih kakšne smešne, da se mu res nasmeješ....
-
p!ka - Cosmofrik
Georgia napisal/-a:Tisto je bil sam trenutek razburjenosti, zarad mojga, ker on bi se vedno sam pogovarjal kaj je jedu, pa kaj je počel, pa take stvari vsakdanje. Ne da se pa z njim pogovarjat o takih mal globjih stvareh, pa kako on razmišlja o čem. Kr spremeni temo kadar začnem s tem. Če razumete kaj hočem povedat.
Verjemi, da ni.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
p!ka napisal/-a:Georgia napisal/-a:Tisto je bil sam trenutek razburjenosti, zarad mojga, ker on bi se vedno sam pogovarjal kaj je jedu, pa kaj je počel, pa take stvari vsakdanje. Ne da se pa z njim pogovarjat o takih mal globjih stvareh, pa kako on razmišlja o čem. Kr spremeni temo kadar začnem s tem. Če razumete kaj hočem povedat.
Verjemi, da ni.
No, vsaj ena, ki ve o čem govorim.
- Cherry24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2009
ne štekam,zakaj vs tok mot če tip kadi al pa če ga pije. js same take poznam k tipm non stop utrujajo..pismo,pa ne bi začela z njim al bi ga pa pustila ko pru čik u usta da. ne pa da pol težite d ne sme kadit. come on. nihče ne bo nobenga spremenu,to je dejstvo.
navade so NAVADE.
kar mene osebno mot pr tipih nasploh,NE pri mojem,je ignoriranje,nezmožnost odkritega pogovora,laži in varanje.pa tud to recmo d ne bi skrbel za higieno.
vem kako hudo je,če enmu poveš vse svoje strahove in pa stvari,ki te skrbijo/bolijo,odziv pa je popolnoma pasiven oz. tipa to ne zanima. sm mela to dolg časa....k sreči mam zej tako osebo,ki se še RAJŠ pogovarja kot js..takoj želi vse razrešt,vedno pripravljen na pogovor,posluša dokler ni konec..tko da že jaz včasih rečem 'zdej pa konc ne da se mi več debatirat o tem',on pa še vedno vztraja,da bo ja kul
pogovor je 1a. to je dejstvo.
navade so NAVADE.
kar mene osebno mot pr tipih nasploh,NE pri mojem,je ignoriranje,nezmožnost odkritega pogovora,laži in varanje.pa tud to recmo d ne bi skrbel za higieno.
vem kako hudo je,če enmu poveš vse svoje strahove in pa stvari,ki te skrbijo/bolijo,odziv pa je popolnoma pasiven oz. tipa to ne zanima. sm mela to dolg časa....k sreči mam zej tako osebo,ki se še RAJŠ pogovarja kot js..takoj želi vse razrešt,vedno pripravljen na pogovor,posluša dokler ni konec..tko da že jaz včasih rečem 'zdej pa konc ne da se mi več debatirat o tem',on pa še vedno vztraja,da bo ja kul
pogovor je 1a. to je dejstvo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov