kaj vas spravi pri moških v slabo voljo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
kajira napisal/-a:red*cherry napisal/-a:da ne vejo kaj bi radi!!
Najprej te peca, pol pa zagrabš, pa rata čist hladn! tak problem mam jst zdele. Kar obrnu se je za milijon stopinj!
pol se mora pa še kar vrtet.
sicer pa znano in zelo nezaželjeno. ampak mislim, da ni res, da ne vejo kaj bi radi. zaljubljenost se lahko hitro ohladi.
Ja, pr men se ne tko hitr! pa tud če ga mine, lahko pač pove neki v tem smislu, ne pa da se začne obnašat, k da sm jst njemu težila pol leta in da mu grem že ornk na živce! HALO??! sej sva lohk še vseen prjatla?! to mi je mal mim, kako se zdaj obnaša.
-
taššek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
da svojo jezo na mene spraula ko se s kakim kolegom ne štekata..
da ne zna prenest poraza
da ko sma ŠE spala skupaj mi je vedno jemo deko in me je pozimi vedno zeblo in pol sm šla vedno na kavč spat in on pride vjutro cel zaspan v dnevno sobo in me vpraša zakaj sem odišla in če me je kar zeblo ponoči in se še je vedno msjeat začel zraven..
da ne zna prenest poraza
da ko sma ŠE spala skupaj mi je vedno jemo deko in me je pozimi vedno zeblo in pol sm šla vedno na kavč spat in on pride vjutro cel zaspan v dnevno sobo in me vpraša zakaj sem odišla in če me je kar zeblo ponoči in se še je vedno msjeat začel zraven..
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
-
taššek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
da me zadnje dni kliče nonstop čeprau sma šla narazen in je on konec dal.
Da me ne razume da bi rada stvari premislila in bla sama malo.
Da je v 2 dneh bil 5 krat pri meni in imel zelo smešne izgovore naprimer da si je prišel po mleko. ker ga doma nimajo .. čeprau živi v mestu jaz pa na vasi in ma polno sosedov prej kot mene.
Da me ne razume da bi rada stvari premislila in bla sama malo.
Da je v 2 dneh bil 5 krat pri meni in imel zelo smešne izgovore naprimer da si je prišel po mleko. ker ga doma nimajo .. čeprau živi v mestu jaz pa na vasi in ma polno sosedov prej kot mene.
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
ja mene pa zadne čase nekej ful ful mot... namreč, ko sva na kašni veselici, se ga pač mičkeno nalije, in ko ga ima ravno prav, prižge cigaret... sicer redno ne kadi. In to me spravi v slabo voljo, ker mi stalno govori, da naj bom tečna in d mu nej ne pustim kadit, ker noče, da bi začev kadit vsak dan, in pol ko mu tečnarim, je slabe volje, in noče da mu težim.
Ja, cigareti me ful motjo, no ne moti me, če prižge 1 ali 2, ampak na vsak vikedn jih je več kot 6... tudi pol škatlice...
ja sem zahtevna, smo zakej mi reče d mu nej težim, in ko mu, je vse narobe... sem pa samo jaz tista tečnoba...
Ja, cigareti me ful motjo, no ne moti me, če prižge 1 ali 2, ampak na vsak vikedn jih je več kot 6... tudi pol škatlice...
ja sem zahtevna, smo zakej mi reče d mu nej težim, in ko mu, je vse narobe... sem pa samo jaz tista tečnoba...
- Gost
mijau. napisal/-a:da ne vejo kaj bi radi.
Mislim, da smo ženske glede tega še hujše
Mene spravi v slabo voljo včasih, ko res neprestano govori o svojih hobijih ... ki mene ne zanimajo pretirano. In ne zna nehat, čeprav vidi, da sem že vsa zelena. Ampak je čisto odvisno od dneva - včasih poslušam z veseljem, ker vidim, da je tudi on navdušen, včasih pa si mislim svoje
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
V slabo voljo me spravi:
- ko me obtožuje
- ko me sili v nekaj, kar nočem
- ko me užali
- ko se trma/jezi
- ko si ne more vzeti časa zame
- ko se ne potrudi zame
- ko mora veljat nekaj, kar si on zamisli
V boljšo voljo me spravi:
- če se mi opraviči (pri njem je to prava redkost)
- če me pokliče z ljubkovalnim imenom
- če mi kej lepega pove
- če mi piše non stop, da vem da mu je žal
- če je nežn (v vseh pogledih)
- če mi pomaga, si vzame čas zame
- če se odpove družbi zaradi mene
- ko me obtožuje
- ko me sili v nekaj, kar nočem
- ko me užali
- ko se trma/jezi
- ko si ne more vzeti časa zame
- ko se ne potrudi zame
- ko mora veljat nekaj, kar si on zamisli
V boljšo voljo me spravi:
- če se mi opraviči (pri njem je to prava redkost)
- če me pokliče z ljubkovalnim imenom
- če mi kej lepega pove
- če mi piše non stop, da vem da mu je žal
- če je nežn (v vseh pogledih)
- če mi pomaga, si vzame čas zame
- če se odpove družbi zaradi mene
Worship me or walk away.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
-da bi zadne čase nonstop gledu sam filme prek compa in še pol mene "zasvaja" s tem kr pol zravn vedno ližema liziko pa pijema red bull haha, namest kokic pa coca cole v kinu
-da mi vedno najbl nagaja takrat k sm slabe volje in me s tem še bl spravla v jezo
-da je zlo trmast ampak res zloo, še bl od mene ko sm bik po horoskopu
to je to
-da mi vedno najbl nagaja takrat k sm slabe volje in me s tem še bl spravla v jezo
-da je zlo trmast ampak res zloo, še bl od mene ko sm bik po horoskopu
to je to
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
electra* napisal/-a: *ko se hočem kregat, je tiho in ne sodeluje...veliko raje bi vidla da bi mi nazaj napovedal, kar zaslužim, ne pa da je tiho pa nevem kaj si misli...
Kaj si deliva Mojga ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam