Kaj vas na moških najbolj privlači?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- thekim
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2005
jah...moski...pr men je pa to tkole...okj, sej vids k gres vn ful lustnih fantou pa use...sam js oz moje ucke se ustavjo pr tocn enmu in ta more res neki met...k me pritegne...pa ni nujn, da ma misice, al pa krkol...sam neki more met...nevem energijo...in k enga taksnga srecam (seveda je tut lustn zravn)...ga hocem ...nevem, pa ful mi grejo n zivce ful misicasti moski, k mislejo kok so lepi, pa da bomo punce dol padle sam zarad tega k ma misice... sm mela bivsega k je mel misice...pa je bil vs zalublen vase...tko da zdej zberem rejs kksnga brez misic...sej ne recem, da ni lepo...sam useen
more pa seveda bit lustn...najpomembnejsi je obraz(vsej men)..
more pa seveda bit lustn...najpomembnejsi je obraz(vsej men)..
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Una posebna energija
K ga sam vidš, pa se ti že ustnce v nasmeh razlezejo
Drgač pa to, da ma nek svoj stil, celotna pojava, učke, obraz pa huda postava
K ga sam vidš, pa se ti že ustnce v nasmeh razlezejo
Drgač pa to, da ma nek svoj stil, celotna pojava, učke, obraz pa huda postava
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
cukr8 napisal/-a:No, bom pa še jaz povedala : naaajpomembnejši se mi zdi glas (oz. barva glasu), potem oči oz. pogled in roke (dlani)
k da bi jst tole pisala!
defenitivno opazm tut stil oblačenja, frizurca pa to... odbija pa me to, da hoče bit neki kar ni! itak mi je pa glavno, da ma neki u glavi!
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Skor nemogoč se mi zdi, da nism odgovorila na to temo!
Najprej na tipih opazim njegovo onbnašanje, kak se nosi, stil, izžarevanje neke energije...višina mi je vseen. ne sme bit suh, ne sme bit debel...glih tko pravi dec mora bit široka ramena, urejen, srednja dolžina las, al pa čist pobriti. Mišičaste roke in širok ramenski del, lepo ritko...take lepe svetleče očke, pa ko se nasmeji mu mora cel obraz zažaret...mora bit samozavesten...pa tak simparičn mora bit da bi ga človek kr :knuddel: :knuddel: :knuddel: no take tipe jst opazim če se že razgledujem okoli...aja pa nora sm na tattooje pa pircinge...tak bad boy
Najprej na tipih opazim njegovo onbnašanje, kak se nosi, stil, izžarevanje neke energije...višina mi je vseen. ne sme bit suh, ne sme bit debel...glih tko pravi dec mora bit široka ramena, urejen, srednja dolžina las, al pa čist pobriti. Mišičaste roke in širok ramenski del, lepo ritko...take lepe svetleče očke, pa ko se nasmeji mu mora cel obraz zažaret...mora bit samozavesten...pa tak simparičn mora bit da bi ga človek kr :knuddel: :knuddel: :knuddel: no take tipe jst opazim če se že razgledujem okoli...aja pa nora sm na tattooje pa pircinge...tak bad boy
- sarica20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2006
- Kraj: maribor
želvica napisal/-a:meni je najpomembnejša energija, ki jo moški izžareva. ker me to ful privlači. in potem ti tak postane sčasoma všeč- če ša je še lušno povrh, pa toliko boljše. nikakor pa mi niso vščeč ful mišičasti moški. to pa seveda ne pomeni, da morajo biti brez mišic- vse je lepo, če je v pravi meri...
Tocno tak!!
Imejte se radi!
- tashka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
More neki special izžarevat...tko k pravjo ,,da prostor postane svetlejši'' hihi Ah ja..drgač mi je pa všeč,če ma tip specifičen nos pa učke pa ustnce..ne maram tankih ustnic, k je filing kt bi srala s špageti ne maram kljukastih nosov in palim na mal chinese učke široka ramena in mišičaste roke(ne too much) pa športna ritka in skodrani laski in visok in ne presuh in ne predebel..in si bom,če bom nadaljevala, v glčavi ustvarla popolnega moškega in bo začela delat domišljija in....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov