Kaj vas na moških najbolj privlači?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Hanči banči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2005
- Kraj: Gorenjska
mene privlač lepo oblikovana ritka in sexy trebušček pa na učke ne smem pozabt
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
mene privlačijo čudaki (shit happens). ljubim njihovo mistirioznost, nedorečenost, neprozornost in ne-tako-zlahka prebirljiv značaj. sem sodi tudi 'who gives a fuck' attitude.
kar se vizuale tiče pa bela polt ter svetle oči (modre, zelene) in pa ne pretirano športna postava, a vseeno suha. takšne, rahlo poženščene, lepe fantke
kar se vizuale tiče pa bela polt ter svetle oči (modre, zelene) in pa ne pretirano športna postava, a vseeno suha. takšne, rahlo poženščene, lepe fantke
-
talula - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2005
- Kraj: Primorska
prvo ti eveda pade v oči postavca in pri tem mislim prow na vse od las do "potplatov" seveda najbolj pade v oči ritka, obraz najbolj pa izraz na nejm-nasmeh vsaj meni: in potem je sevada pomemben karakter! kaj ti pomaga če je tip totalno hud če pa nimam drobtinice v glavi-le za eno noč
samo moje mnenje seveda:)
samo moje mnenje seveda:)
***live life***
-
peach27 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2005
oči ki žgejo moje oči, samozavestni pogledi, ki mislijo, da me razgaljajo...
polne ustnice, preko katerih večkrat drsi nagajiv vroč jeziček, in ki se nesramno razlezejo v najlepši nasmeh s popolnimi zobmi...
roke, ki so dovolj močne, da me skrijejo in obvarujejo pred vsem in vsemi, in ki so dovolj močne, da me dvignejo, odnesejo v posteljo in me drzijo in drzijo in drzijo hehe
polne ustnice, preko katerih večkrat drsi nagajiv vroč jeziček, in ki se nesramno razlezejo v najlepši nasmeh s popolnimi zobmi...
roke, ki so dovolj močne, da me skrijejo in obvarujejo pred vsem in vsemi, in ki so dovolj močne, da me dvignejo, odnesejo v posteljo in me drzijo in drzijo in drzijo hehe
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Lastovica napisal/-a:Pamet
Jaaa, to itak , ampak vprašanje se je nanašalo bolj ali manj na fizične elemente, ne toliko na mentalne & značajske (tudi vprašalnik je sestavljen v tem stilu) :
Torej anketa Kaj vas pri moških privlači na prvi pogled, predpostavljam karizma, energija, kaj potem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov