Kaj vas na moških najbolj privlači?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 195 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Js pa ful gledam pr tipu tud na njegov odnos do drugih, al se preveč nosi al je čist down to earth, pol pa učke pa nasmeh, pa neki mora met no...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
miikena napisal/-a:Hm .. sm ugotovla, da me je pr dveh ubila ranljivost/nežnost/prijaznost na bad guy-u .. Mislm, sej ni noben neki mafijaš, sam vseen, na zuni neki though, pol pa tak sweety.
----
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Oči.
Sploh pr sedanjemu mi je blazno sexy, da tudi ka se smeji ima oči še vedno žalostne.
Seveda more bit cel obraz lep in mora imeti skladno postavo. Fajn je tudi če ima lepe ustnice in močne roke (očitno si želim, da bi me nekdo varoval ). Pa čisti lasje in vse. Moj fant je perfect
Sploh pr sedanjemu mi je blazno sexy, da tudi ka se smeji ima oči še vedno žalostne.
Seveda more bit cel obraz lep in mora imeti skladno postavo. Fajn je tudi če ima lepe ustnice in močne roke (očitno si želim, da bi me nekdo varoval ). Pa čisti lasje in vse. Moj fant je perfect
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
nekako obraz..... sam pa nimam dolocenih kriteriji.
Mora bit neki na nejmu da mi je vsec.
No, v bistvu, so mi vedno vsec moski, ki niso lih "Brad Pitt"
sam meni so vsec...
Mora bit simpaticen, met smisel za humor.... postava, lepota... to ni tako vazno:!:
Mora bit neki na nejmu da mi je vsec.
No, v bistvu, so mi vedno vsec moski, ki niso lih "Brad Pitt"
sam meni so vsec...
Mora bit simpaticen, met smisel za humor.... postava, lepota... to ni tako vazno:!:
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Mene ful privlačijo oči in pa roke,...drgač pa najprej na tipu opazim nasmeh.Če se tip ful lepo zasmeji in pokeže zobke sem čist na tleh,...j ja ja ja pa lasje mi znajo na kerem tipu povzročit požar v meni,...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
klea_zvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
hmmm, prvo postava, če je ful suh, ful debeu, to mi že kuj ni všeč. Potem obraz in pa lasje... (neurejeni lasje me spravlajo ob živceee!!)
Prvi neprebran prispevek • 195 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]