Kaj vas na moških najbolj privlači?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
cukr8 napisal/-a:No, če se že spravljamo na ta nivo 'fizičnega ocenjevanja'... Pa naj bo:
1. glas
2. oči
3. roke oz. dlani
No, jaz pa še vedno ostajam pri tej svoji lestvici... Pri 2. točki bi morda izpostavila še trepalnice ...
Drugače pa v osnovi še vedno nisem ravno pristaš takšnega 'predalčkanja' in ocenjevanja oseb
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
men je pa tolk kjut, če ma tip fru fru!!! Pa lepe modre očke
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Kako je možn, da vas ne ganejo ritke ???
Jst pa ritko hitr prečekiram...en moj sodelavc ma tok hudo, mater, k sm ga v enih kavbojkah vidla, sm se kr zadržvala, da ga neb prjela za rit
Drgač pa jst pogledam celotno telo pr tipu, obraz in celo postavo...ampak, če ma še hudo ritko, je pa sploh super
Jst pa ritko hitr prečekiram...en moj sodelavc ma tok hudo, mater, k sm ga v enih kavbojkah vidla, sm se kr zadržvala, da ga neb prjela za rit
Drgač pa jst pogledam celotno telo pr tipu, obraz in celo postavo...ampak, če ma še hudo ritko, je pa sploh super
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
poleg možnih variant v anketi pa še mišičaste roke, širok hrbet oz. ramena in lepo oblikovane roke (zgornji del). Ne vem zakaj, ampak mi predstavlja neko moč in varnost
Zadnjič spremenil metuljčica*, dne 01. Feb. 2007 12:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*crnolaska* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
men je pomembno, da ma tip luškan obraz, nimam nobenih kriterijev kakšn točn mora bit, ampk glavn, da me pritegne njegova faca. drugač mi je pa še full hudo, če ma tko mal bl mišičaste roke,pa široka ramena, da je mal nabit, ker ne maram kostkotov
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
-mora me vizualno privlačiti
-mora izžarevat energijo
-mora imeti smisel za humor,da me nasmeja in se zna nasmejati tudi na svoj račun
-da nima zateženega karakterja
-da diši
-da je pobrit pod pazduho...NUJNO
-da ima pobrita prsa...tko sexy...njammmmiiiiii
-da zna izražat čustva...ni treba v javnosti mene lupčkat do onemoglosti..ne ne,...ko sva sama naj se pa le izkaže tudi z besedami
drage dame in gospodje...opisala sem svojega lubija
-mora izžarevat energijo
-mora imeti smisel za humor,da me nasmeja in se zna nasmejati tudi na svoj račun
-da nima zateženega karakterja
-da diši
-da je pobrit pod pazduho...NUJNO
-da ima pobrita prsa...tko sexy...njammmmiiiiii
-da zna izražat čustva...ni treba v javnosti mene lupčkat do onemoglosti..ne ne,...ko sva sama naj se pa le izkaže tudi z besedami
drage dame in gospodje...opisala sem svojega lubija
...itak mi vse diši po tebi...
- naima_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2007
mene najprej prtegne obraz, pa seveda urejen mora bit, če ma lepo frizurco je to +, sledi stil oblačenja in obutev (!!!). lepo je da da tip neki nase in se zrihta, seveda v mejah normale, .. tut kšn prstanček, uhanček, verižica, če mu seveda to prstaja... sledi ocena oči, če ima pa še globok sexy glas je pa to grrrrr
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
naima_ napisal/-a:mene najprej prtegne obraz, pa seveda urejen mora bit, če ma lepo frizurco je to +, sledi stil oblačenja in obutev (!!!). lepo je da da tip neki nase in se zrihta, seveda v mejah normale, ..
Ah da... jaz tipa vedo najprej pogledam v obraz, potem pa takoj navzdol v shuhe. Ne vem zakaj, ampak ful pomembno se mi zdi to kako je obut. Če ne dosega mojih 'kriterijev obutve' odpade še preden lahko pove ''hei''.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aaaaa, goofy_qa, pa sm misnla, da sm js edina, k mam to foro s šuhi...
Poleg tega (heheh), mi pa najbl u očke pade čupca (če je blond, skuštrana pa mau dalša je model že na dobri poti h men ), seveda ne gre brez potez obraza, k mi morjo ustrezat, ušeč so mi take bl konkretne moške (ne mulo varianta) roke, širok hrbet itak (to še iz plavalnih cajtou), pa "taprave" cote itak
Poleg tega (heheh), mi pa najbl u očke pade čupca (če je blond, skuštrana pa mau dalša je model že na dobri poti h men ), seveda ne gre brez potez obraza, k mi morjo ustrezat, ušeč so mi take bl konkretne moške (ne mulo varianta) roke, širok hrbet itak (to še iz plavalnih cajtou), pa "taprave" cote itak
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
cukr8 napisal/-a:cukr8 napisal/-a:No, če se že spravljamo na ta nivo 'fizičnega ocenjevanja'... Pa naj bo:
1. glas
2. oči
3. roke oz. dlani
No, jaz pa še vedno ostajam pri tej svoji lestvici... Pri 2. točki bi morda izpostavila še trepalnice ...
Drugače pa v osnovi še vedno nisem ravno pristaš takšnega 'predalčkanja' in ocenjevanja oseb
No, dopolnjujem še svojo 3. točko ... Lepo oblikovani, elegantni prsti...
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Hm, marsikaj samo ponavadi so to malenkosti!
* skuštrano urejena frizura
* uhanček
* rahlo odpeta bela ali črna srajca na kavbojke
* sexy čvrsta ritka definitivno
* more imet tut lepe poteze obraza
* da ne pozabim temnih oči v katerih imaš občutek da se lahko zgubiš
* skuštrano urejena frizura
* uhanček
* rahlo odpeta bela ali črna srajca na kavbojke
* sexy čvrsta ritka definitivno
* more imet tut lepe poteze obraza
* da ne pozabim temnih oči v katerih imaš občutek da se lahko zgubiš
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov