Kaj vas moti na moškemu?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Dec. 2006 16:27

Ko sm js napisala, da mam rada fante z mišicam, nism cilala na modele, k hodjo u fitness, pazjo na prehrano petkat bol k js in se napihujejo pred usako izložbo, u keri se loh vidjo... Misnla sm na športno telo, se prau da ma model mišice od športanja in men so taki pač najlepši (nenapihnjeni, neumetni, pa še kondicijo majo).

En je sprašvou, kje nej ma tip mišice... ja, najbrš da po ceumu telesu lepo razporejene (ni fora da je gor nabit, spod pa žgoljau, al pa obratno)...

Panasonic, ti se pa ne razburji, če ne ustrezaš "zahtevam" posameznih punc na forumu, kr usaka si bo zbrala tacga tipa, kt je njej ušeč... in tut če so te "zahteve" skrajno nemogoče, vedno se najdejo taki, k jim ustrezajo. Tko da se mal pomir, k se sam smešš s takimi posti.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Dec. 2006 17:00

Uf, bejbika, men je to zlo lepo uspeval pr taprvem tipu, pr drugmu tut še nekak, pol se je pa to končal in boh ne dej, da bi kermu omenla kej tacga... je bla že huda ura zard takih malenkosti (u dobro tipa, seveda), da se sploh ne upam nobenmu več nč rečt :(
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2005
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objavaNapisal/-a petelin » 18. Dec. 2006 17:51

bejbika napisal/-a:tako, da fanta se da spremenit ... njegovo zunanjost ... sam puppy eyes narediš ;)

sad but true...

če pa to ne dela, pa še vedno ostane kak 'pa tk si sexi če daš tist gor'...

matr, tipi, treba se bo mal spuntat. bomo moral mi mal začet puppy eyes delat... "punči, jst bi pa šel danes mal ven pit"
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 19. Dec. 2006 22:17

Frederic napisal/-a:Fuzbaler? :D

športno plezanje....plezalec v naravni steni in tudi umetni... :cool:
NUSK@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NUSK@ » 21. Dec. 2006 14:55

mastni lastje
neobrit
hrapava koža na rokah
mozolji
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 21. Dec. 2006 20:49

- umazani lasje
- neobrit
- oblečen tko da se barve tepejo med sabo
- mozolji
- neurejena frizura
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 21. Dec. 2006 21:14

Mahagonij napisal/-a:
Panasonic napisal/-a:Ok a loh sam še neki: govoriš kakšen mora biti potencialen partner a zdele si povedala da maš tipa... Se prav tvoj tip ni potencialen partner al kako...
Men sicer ni jasn kaj govoris. Pravi kaksen mora bit tip da je z njim in zdele ima tipa, torej ocitno je take sorte, kot je ona napisala da mora bit. Mogoce bi ti tecaj funkcionalne pismenosti pomagal.
Teb pa u poštev prideta tečaja "ne lezti ženskam v rit" in pa "kako se znebiti statusa copate" :P
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Dec. 2006 22:11

Panasonic napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:
Panasonic napisal/-a:Ok a loh sam še neki: govoriš kakšen mora biti potencialen partner a zdele si povedala da maš tipa... Se prav tvoj tip ni potencialen partner al kako...
Men sicer ni jasn kaj govoris. Pravi kaksen mora bit tip da je z njim in zdele ima tipa, torej ocitno je take sorte, kot je ona napisala da mora bit. Mogoce bi ti tecaj funkcionalne pismenosti pomagal.
Teb pa u poštev prideta tečaja "ne lezti ženskam v rit" in pa "kako se znebiti statusa copate" :P

:eek: :eek: :roll:

panasonic, beri mahagonija in se uči! :wink:
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 21. Dec. 2006 23:07

Sam res nes ne, tale Panasonic očitno nima pojma kako se pravilno oziroma kako se sploh komunicira z ljudmi...ne vem al res ne zna cel potopni forum pisat postov, ali jih pa samo on ne zna pravilno brati, nekaj bo sigurno na tem!
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 21. Dec. 2006 23:21

najbolj me pri zunanjosti moti:-

- Prekomerna telesna teža

- čudno oblečen ali zanemarjen
- da nima simetričnega obraza- (to mislm da ma prevelik nos ali čudno obliko,...)
- pomankanje osebne higiene :tot:

Ampak še bolj kot vse to mi gre na živce, da je tip NEUMEN...
:wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Dec. 2006 23:36

fun napisal/-a:Ampak še bolj kot vse to mi gre na živce, da je tip NEUMEN...

definitivno mu ne pomaga vsa lepota tega sveta, če ma v glavi prazen nič :) se strinjam ja...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Dec. 2006 23:37

*purple bitch* napisal/-a:
fun napisal/-a:Ampak še bolj kot vse to mi gre na živce, da je tip NEUMEN...

definitivno mu ne pomaga vsa lepota tega sveta, če ma v glavi prazen nič :) se strinjam ja...

:D
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 22. Dec. 2006 10:13

Na mojem lubiju nič :D Na drugih pa vse ;)
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 22. Dec. 2006 10:16

-beli mozolji (če si jih stisne al pa čisti, tko da so rdeči flekci, mi je vseen, samo da nima ene bele gore sred obraza ker potem samo v to bulim)
-suha koža
-da ma preveč kil - mal birbauha me ne moti, drgač pa bl padam na suhce
-mišice; mal še, ampak ne preveč. Čeprav je bil moj bivši kr grajen, ampak je mel mal špehca čez tko da se ni vidla vsaka črtica od mišic in to je kul, cuddely

Glede oblačenja mi je vseen, kar pa se higijene tiče pa tkole: (vsaj) zjutraj si mora zobe umit, ne sme preveč "dišat" (ko pride s športanja je seksi k je prešvican ampak ne pa da pol cel dan smrdi) - po drugi strani pa nisem lih fan prfumčkov, mam rada telesni vonj (zopet, vonj, ki ga ma vsak človek, tudi če je umit, ne 3 dni star švic).

Pismo, nism lih zahtevna, ne. :D
Uporabniški avatar
adry23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006
Kraj: Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a adry23 » 26. Dec. 2006 13:02

just jst napisal/-a:če ni urejen -recimo mastni lasje, neobrita brada, da se ne zna oblačit

Jst se popolnoma strinjam.Mislm,če fantje od nas pričakujejo da smo urejene,potem mislim da je prav,da je tudi fant urejen.Mislm,kera bo pa hotla tipa k ma mastne lase pa še smrdi po švicu?! :x

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov