Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Konkubina* napisal/-a:Jaz že 11 let sedim v šoli 5-8 ur na dan in še 6 let bom pa nimam celulita Je tudi od genov odvisno, I guess.
Definitivno je dosti odvisno od genov.
Moja bivša je imela težave s celulitom ne glede na to, da se je vsak dan več ur gibala, uporabljala kreme, bila na dietah, in nasploh naredila vse, kar je znala.
Problem je podedovala od mame, ki je imela naravnost grozen celulit. Njena mama je že obupala, ni se gibala, in njena stegna... kaj naj rečem. Ni bilo lepo za pogledat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
celjanar, smučarji ste sere, ker imate noge vsaj naravnost
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- celjanar
- Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2011
Ampak če čez leto nič ne nardiš nič ne pomaga
da še mal na temo, kljub temu da sem moški mi gre na živce če ma moški roke kot ženska, predvsem mislim na obrabljenost dlani pa to, da ma gladke ko dojenček že vnaprej vem da je nek softič
da še mal na temo, kljub temu da sem moški mi gre na živce če ma moški roke kot ženska, predvsem mislim na obrabljenost dlani pa to, da ma gladke ko dojenček že vnaprej vem da je nek softič
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
celjanar napisal/-a:Je kdaj probala en tedn smučat naprestano po 5 ur?..dokazano izgine
Če je tako, super
Ampak definitivno gre tudi za gene. Moja sedanja partnerka nima niti približno takšnih težav s celulitom, kot tista bivša - ne glede na to, da se bistveno manj giblje.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
konkubina, pred 10 letu tudi jaz nisem mela celulita ama ništa. požrla se lahko sve in svašta. zdaj sem stara 24 let in sem začela pazit kaj jem in telovadit, ker lepa postava ni več tako samoumevna kot v najstniških letih. z dobrimi geni se lahko švercaš nekaj let več, samo se ti pa nezdrav način življenja slejkoprej začne poznat, pa naj bo na riti, nogah, trebuhu al pa na faci.
Vsak raj ima svojo kačo.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
tanF napisal/-a:Tako! Pravi moški smo kosmati!
Se stinjam, pa mislim, da bi se tud vecina odraslih zensk!
Ko sem bla jaz najstnica pa v zgodnjih 20ih, mi je blo to tud grdo in sem vedno govorila, da ce dobim kosmatega tipa, ga bom voskala po prsih. Pa sem ravno kosmatega dobila! Ampak ko si mal starejsi, te to ne moti vec in ti vec pomenijo druge stvari. V bistvu mi je porascenost prav seksi! Si ne morem predstavljati, da bi moski od 30 naprej bil brez dlake na prsih, al pa bognedaj pobrite noge (ok razen ce se ukvarja s sportom, kjer mora biti pobrit)!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
čuftika napisal/-a:Jochie napisal/-a:joj, če bi naredili tekmovanje, katera ima več celulita....
Ma dajjj, tema je o motečih zadevah pri moških, ne pa o pomankljivosti žensk. Pa celutita sploh pomoje nima tolk velik punc, kot se skuša prikazat oz. zrežirat. Sploh če ženska živi zdravo, če se ukvaja s športom in če ne more v kg konkurirat manjšemu slonu ( ) in tko naprej, ne bi smela imet nekih večjih problemov s celulitom.
hotel sem povedati, da ženske motijo takšne malenkosti, kot da bi bile same popolne, menda je pa celulit skoraj največje zlo, zato sem ga izpostavil...
sicer pa tiste so najboljše: smrdi, se ne umiva, ima gnile zobe, itd....mater, mora biti ženska res magnet, da uspe spoznati takega tipa in to tako dobro, da jo začne motiti....
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Sm razumela, ampak sem hotla povedat da je moje mnenje da celutit ni tak gozen in razširjen ženski problem, vsaj meni se ne zdi (no, mogoč bom mogla na morju bolj gledat ženske, da vidim al majo celulit al ne )
Vem da niso sam kg problem, sem navedla zraven da je pomemben način življenja. Definitivno se strinjam da se tudi dednost odločilna pri celi zadevi, nekatere so res bolj nagnjene.
Da se pri suhicah včasih kaj bolj vidi, mi je jasno, poznam punco s suho, manekensko postavo, ki ima precej strij (pa se ni nikoli zredila in na hitro shujšala). Celulit se pa meni pozna, samo če si kožo zelo stisnem, pa še to sam na določenih področjih in ni fejst vidno, drugače pa ga na srečo ni (videt). Je pa res da sem se dolga leta ukvarjala s športom.
Pa baje da je pomembno tut koliko vode spiješ dnevno, tko pravijo.
Drugač pa mislim da nas niti ne potijo neke malenkosti. Za druge ne vem, ampak zase ne mislim da sem popolna, ker nisem.
Gnili zobje pa kar se mene tiče, ne pridejo v poštev (se jih vidi od daleč), tako da se takih tipov ognem v širokem loku. Smrad mislim da se tudi čuti, tko da ni šans. Verjetno so ženske naštevale kaj vse hodi naokoli po tem svetu, pa res srečaš marsikaj.
Vem da niso sam kg problem, sem navedla zraven da je pomemben način življenja. Definitivno se strinjam da se tudi dednost odločilna pri celi zadevi, nekatere so res bolj nagnjene.
Da se pri suhicah včasih kaj bolj vidi, mi je jasno, poznam punco s suho, manekensko postavo, ki ima precej strij (pa se ni nikoli zredila in na hitro shujšala). Celulit se pa meni pozna, samo če si kožo zelo stisnem, pa še to sam na določenih področjih in ni fejst vidno, drugače pa ga na srečo ni (videt). Je pa res da sem se dolga leta ukvarjala s športom.
Pa baje da je pomembno tut koliko vode spiješ dnevno, tko pravijo.
Drugač pa mislim da nas niti ne potijo neke malenkosti. Za druge ne vem, ampak zase ne mislim da sem popolna, ker nisem.
Gnili zobje pa kar se mene tiče, ne pridejo v poštev (se jih vidi od daleč), tako da se takih tipov ognem v širokem loku. Smrad mislim da se tudi čuti, tko da ni šans. Verjetno so ženske naštevale kaj vse hodi naokoli po tem svetu, pa res srečaš marsikaj.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
čuftika napisal/-a: Verjetno so ženske naštevale kaj vse hodi naokoli po tem svetu, pa res srečaš marsikaj.
to je res, ampak da te neka stvar moti, moraš biti v stiku z njo...npr. če gre mimo mene smrdeč klošar, me ne moti, bom naslednji trenutek pozabil, drugače bi bilo, če bi z mano delala smrdeča oseba in bi to bil konstanten smrad, ker se v delovnem času nimaš kam odmaknit...
jaz to temo bolj razumem kot kakšne moške ste spoznale ter katere fizične in aromatične lastnosti so vas odvrnile, da jih niste hotele bolj spoznati...upam si trditi, da je malo žensk doživelo, da jih je npr. ogovoril brkati moški...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Jaz pa nevem, če bi lahko kr tak posploševala katere zunanjosti me motijo na tipih ker me pri različnih tipih različno moti (če me, seveda) Že če sam pogledam na tiste tipe s katerimi sem bla. Recimo pri enem me je full motlo, če se ni redno bril medtem, ko mi je drugi bil totalno sexy, če si je mal kocine pustil rast haha
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov