Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
^^ Jochie - I guess you'll never know
Jooooj kok ste picajzlasti, v tej temi posplošujemo. Seveda obstaja realna možnost, da bom nakonc pristala s tipom, ki se bo prekladal po kavču cel dan in bo mel točno tak trebuščk k sm ga zgori prlepla
Jooooj kok ste picajzlasti, v tej temi posplošujemo. Seveda obstaja realna možnost, da bom nakonc pristala s tipom, ki se bo prekladal po kavču cel dan in bo mel točno tak trebuščk k sm ga zgori prlepla
Zadnjič spremenil haylee, dne 29. Apr. 2011 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
mene zna zmotit kakšno neskladje, sploh na obrazu (npr. preveliki zobje) in pa to, da se mu vidi, da je najmanj 2 uri porabil za to, da je videti kao casual in rahlo neurejen, to mi je totalen . ne maram pretirane poraščenosti, ne potegnejo mi debeli tipi in takšni, ki niso vsaj kak cm ali dva višji od mene.
As your lover describes you, so you are.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Edino pravilno, kaj manj niti ne pricakujem. Po tolikih clankih na temo izklesanih teles v Cosmotu bi karkoli drugega pomenilo, da je zenska nepismena.emanuela napisal/-a:Oprosti, ampak cosmo punce so same manekenke, ne samo to, še športnice, z v nulo natreniranimi telesci
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
- pivski trebuh (itak)
- pirsingi in uhani, ne glede na to kje se nahajajo
- neurejeni tipi
- manjši kot sem sama (so redki, ampak se najdejo )
- tipi, ki so ful poraščeni po hrbtu, to mi je res obupno za videt
- kadilci, ki pri meni itak ne pridejo v poštev, ker vonja po cigaretah tak ne prenesem
- poženščeni tipi
Ziher še kaj, ampak se en spomnim v tem trenutku.
Mater sem "zahtevna"
- pirsingi in uhani, ne glede na to kje se nahajajo
- neurejeni tipi
- manjši kot sem sama (so redki, ampak se najdejo )
- tipi, ki so ful poraščeni po hrbtu, to mi je res obupno za videt
- kadilci, ki pri meni itak ne pridejo v poštev, ker vonja po cigaretah tak ne prenesem
- poženščeni tipi
Ziher še kaj, ampak se en spomnim v tem trenutku.
Mater sem "zahtevna"
-
lemurka - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Moti me, če je precej višji od mene, za povrh pa še dobro nabit, ob takem se počutim, hm, nekam slabo razvito
isto je s preveč manekensko lepimi
motijo me še puščanje brade, brkov ali dolgih las (res je, da pri nekaterih tega niti ne opazim, ampak hodila vseeno mislim, da ne bi s takim) in pa razni ekstremi glede oblačenja
in še kaj bolj ali manj samoumevnega bi lahko dodala...
isto je s preveč manekensko lepimi
motijo me še puščanje brade, brkov ali dolgih las (res je, da pri nekaterih tega niti ne opazim, ampak hodila vseeno mislim, da ne bi s takim) in pa razni ekstremi glede oblačenja
in še kaj bolj ali manj samoumevnega bi lahko dodala...
-
Chloe~°° - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2011
odbijajo me vsi tisti, ki so preveč poštimani... niti pogledam ne takšnega, ki je cel v lacoste oblečen, ma čist kratke lase, žele na laseh,... da je cel nabit in oblečen v oprijete majčke... ne potegne mi ta stil.
pa ful mi čevlji pomenijo....to najprej opazim.
pač najrajši mam old school stil, drugi mi niso všeč
pa ful mi čevlji pomenijo....to najprej opazim.
pač najrajši mam old school stil, drugi mi niso všeč
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Chloe~°° napisal/-a:odbijajo me vsi tisti, ki so preveč poštimani... niti pogledam ne takšnega, ki je cel v lacoste oblečen, ma čist kratke lase, žele na laseh,... da je cel nabit in oblečen v oprijete majčke... ne potegne mi ta stil.
Enako. Iz lastnih izkušenj se s takimi tipi nimam kaj za menit, ker so večinoma puhloglavi in z nabitim egom. Pač obojestranska antipatija ponavadi.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Ja, punce, ste me spomnile, brkov ne maram, jih sovražim iz dna duše.
Preveč poštirani tipi pa mi tut niso privlačni, sm mela sošolca, ki je zlil nase pomoje polovico parfuma naekrat, zavohat se ga je dalo na km ponavadi so taki tipi vizuelno in po obnašanju še preveč poženščeni, jz jim pravim "pederčki".
Preveč poštirani tipi pa mi tut niso privlačni, sm mela sošolca, ki je zlil nase pomoje polovico parfuma naekrat, zavohat se ga je dalo na km ponavadi so taki tipi vizuelno in po obnašanju še preveč poženščeni, jz jim pravim "pederčki".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov