Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz pa (na srečo) z izjemo lokalnih klošarjev, ki jih že itak ne smatram za potencialne partnerje, res še nisem naletela na človeka, ki bi se samo na 14 dni tuširal. Ravno zato se mi določeni opisi v tej temi zdijo nekoliko groteskni, ker sploh ne vem, kje najdete te ljudi. Valjda te to, da nekdo smrdi po teden dni starem švicu, odbije. Ampak a je to res treba posebej poudarjat? V kakšnih krogih se to gibljete, da je redno umivanje treba prav posebej navest kot kriterij pri izbiri tipa?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
eh, js kadim že 10 let, pa mam zobe lepše, ko bejbe v colgate reklami.
tako, da očitno poznaš samo neke kadilce, ki še niso slišali za ustrezno ustno nego.
tako, da očitno poznaš samo neke kadilce, ki še niso slišali za ustrezno ustno nego.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^ ogromno je ljudi z zanemarjenim zobovjem že pod 30. kaj šele kasneje.
*edit: pa še to, če je manjši od mene. blesavo nekoga sodit po zunanjosti, vem, ampak me štopa to.
se pa včasih vprašam, kaj bi storila, če bi se moj partner poškodoval, tako da bi bil res iznakažen. in priznam, da nimam pojma
*edit: pa še to, če je manjši od mene. blesavo nekoga sodit po zunanjosti, vem, ampak me štopa to.
se pa včasih vprašam, kaj bi storila, če bi se moj partner poškodoval, tako da bi bil res iznakažen. in priznam, da nimam pojma
Vsak raj ima svojo kačo.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
haylee napisal/-a:^^Men je tut beerbauch NO GO, sploh pri teh letih (pod 30), kaj bo šele pri 40ih, 50ih, če že zdej pridno nabira zalogo
Ni nujno, lahko bo ravno obratno...trfebuh se zmanjša na hitro, malo telovediš, ne piješ piva, pa žena ti zanič kuha
- celjanar
- Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2011
Potem ne iskat moških v fitnesu med zimo ko delajo za maso in pridobijo dosti špeha.. do poletja je pa že vse zrezan za na plažohaylee napisal/-a:^ Ma ja, sam glede na t,o da se jst ful ukvarjam s športom, tut po značaju in interesih zihr nebi pasala skupi s tipom, ki nabira obloge za hude čase
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Oprosti, ampak cosmo punce so same manekenke, ne samo to, še športnice, z v nulo natreniranimi telesci
haylee, kaj pa če se tak tip pač znajde v fitnesu, ker mogoče želi izgubiti nabrano?Pač prej ni bil redni obiskovalec
haylee, kaj pa če se tak tip pač znajde v fitnesu, ker mogoče želi izgubiti nabrano?Pač prej ni bil redni obiskovalec
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov