Kaj vas moti na moškemu?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 17. Apr. 2010 7:26

Če ti je nekaj fizična lastnost pomembna do te mere, da je njena prisotnost nujna za to, da te nekdo privlači, je pač ne moreš spregledat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 17. Apr. 2010 7:35

ana27 napisal/-a:
čuftika napisal/-a:-odbijajo me tipi, ki porabijo več časa v kopalnici kot jz (vse kar je več kot 2 uri) in s katerimi se moram tepst za ogledalo

2 uri :eek: kaj pa počne tam 2 uri?

Ja, lišpajo se menda, kaj mene sprašuješ, nisem še mela opravka s takimi upedenanimi tipi :wink: Moj je zrihtan v 10-ih minutah.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Apr. 2010 7:44

Torej tudi ti preživiš v kopalnici 2 uri? Kaj pa ti delaš? :D
odbijajo me tipi, ki porabijo več časa v kopalnici kot jz (vse kar je več kot 2 uri) in s katerimi se moram tepst za ogledalo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 17. Apr. 2010 8:26

*mala* napisal/-a:Torej tudi ti preživiš v kopalnici 2 uri? Kaj pa ti delaš? :D
odbijajo me tipi, ki porabijo več časa v kopalnici kot jz (vse kar je več kot 2 uri) in s katerimi se moram tepst za ogledalo

*mala* je pa radovedna.
jz ne preživim 2 uri v kopalnici, to sm navedla kot neko mejo, da več kot to je že absurd :D Če si glavo umivam sm max. 1 uro notri (od tega si 30 min. lase sušim), če štejem še celo odpravo za ven, torej še pol urce, pa sm tipi-topi
:P to vse je max. 1,5 h, zato sm dala 2 uri kot neko mejo...Če te že toliko zanima :wink:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 17. Apr. 2010 8:26

čuftika napisal/-a:-odbijajo me tipi, ki porabijo več časa v kopalnici kot jz (vse kar je več kot 2 uri) in s katerimi se moram tepst za ogledalo

torej ve ste lahko lepe pa prekomerno nalispane, mi pa ne smemo bit? Dvojna merila!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lia7bibi » 17. Apr. 2010 11:29

ja predvidevamo da si tipi ne dajejo majkepa gor pa da nimajo dolgih las :wink:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 17. Apr. 2010 12:13

ne vsi.. nekateri pa.. tut vse punce nimajo dolgih las pa si jih useen uredijo, pa tut vse se ne lišpajo ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Apr. 2010 12:15

Dioniz napisal/-a:

torej ve ste lahko lepe pa prekomerno nalispane, mi pa ne smemo bit? Dvojna merila!

Verjetno je mislila, da noče imeti tipa, ki je šminker, se pudra (ja, tudi taki obstajajo), gleda v ogledalo če je vse na svojem mestu, na lase vrže kilo briljantine, skratka se obnaša kot kakšen metroseksualec. To sem zdaj malo skarikirala, ampak nekateri tipi res pretiravajo pri pedenanju - že tako se mi zdi pretirano pri ženskah, da se celo večnost rihtajo, kot da vsak dan gredo na gala večerjo, tako da če nam nekaterim ne potegnejo taki tipi... :wink: Saj je tema o tem kakšni moški so nam no go, no hard feelings.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 17. Apr. 2010 12:17

Dioniz napisal/-a:

Nikjer tut ni rečeno, da tip ne sme bit prekomerno nališpan.. lahko je samo ona takega ne bo marala ;) mogoče ji pa tut niso všeč prekomerno nališpane punce..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Apr. 2010 14:48

čuftika napisal/-a:*mala* je pa radovedna.
jz ne preživim 2 uri v kopalnici, to sm navedla kot neko mejo, da več kot to je že absurd :D Če si glavo umivam sm max. 1 uro notri (od tega si 30 min. lase sušim), če štejem še celo odpravo za ven, torej še pol urce, pa sm tipi-topi
:P to vse je max. 1,5 h, zato sm dala 2 uri kot neko mejo...Če te že toliko zanima :wink:

Radovednost je bila že od nekdaj moja vrlina :D
Pač zanimal me je, ker si lih tak napisala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 17. Apr. 2010 16:23

Dioniz napisal/-a:

tipi se ne lišpate oz. ne mažete! :D
kaka dvojna merila? to se ti sam zdi.
lahko ste urejeni, samo da tip preživi ogormno časa v kopalnici, je zame totalno zgrešeno. Da se urediti tut v pol urce, alpa še manj (za tipe seveda govorim) :wink: Ded nej bo ded, ne pa da sam leti pred špegu in se gleda...
Uporabniški avatar
LeillaLee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LeillaLee » 08. Avg. 2010 15:50

čuftika napisal/-a:
Dioniz napisal/-a:

tipi se ne lišpate oz. ne mažete! :D
kaka dvojna merila? to se ti sam zdi.
lahko ste urejeni, samo da tip preživi ogormno časa v kopalnici, je zame totalno zgrešeno. Da se urediti tut v pol urce, alpa še manj (za tipe seveda govorim) :wink: Ded nej bo ded, ne pa da sam leti pred špegu in se gleda...

Se ne strinjam s tabo, zakaj se tip nebi smel pogledat v ogledalo in si uredit čupce, se namazat s kremco... men je ap to dovoljeno.
Vsak naj počne kar mu sede... sama se ful malo lišpam, ker mi je naravno najlepše in to meni pomeni lepoto... lepo pa je pogledat enga tipčka k ma urejeno čupco, lepo diška in izžareva samozavest:)
Drugače me pa moti, če ni obrit večkot 3 dni (jih razumem, da je vsak dan muka), pa ni mi všeč pivski trebušček, pa blondiči odpadejo pri meni
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 08. Avg. 2010 18:23

2h pred ogledalom, jst v celem tednu ne porabim :D Kaj šele, da bi mela takšnega tipa... :twisted:

Samozavesten je lahko brez raznoraznih kremc, pa urejanja čupe (enkrat tk, drugič drugače mu las stoji)....
U glavnem šminkerji me totalno odbijajo.

Da skrbi za postavo in za osnovno higieno -to je važno.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 09. Avg. 2010 13:38

PODPIS :cool: pod post od TOOMika
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009