Kaj vas moti na moškemu?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Apr. 2010 22:10

Če jo moti, naj pa ne bo z njim. To se žal ne da spremenit. In da se bo sedaj celo življenje obremenjevala s tem kako je manjši, je pa tud trapasto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Apr. 2010 22:11

Kr nekaj?Jah naj si nabavi Bafalovke (grobo napisano :D ) z zelo debelo platformo in bo problem rešen.
Če pa še vedno ne bo ok, pa jo vabim v temo o oblačenju, saj osnova je ista :D

Priporočam ogled od 03:30 naprej.Pa še strinjam se z njim :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Apr. 2010 7:51

Če jo moti, jo moti. Višina je ena od stvari, ki jo je nemogoče spremenit (to sicer ni res, ker na Kitajskem nekdo operira ljudi in jim vstavlja umetno maso v kosti, ter jih tako poviša za par centimetrov).
Jaz jo štekam, mene je pri enem tipu totalno odbilo to, da je bil tako droben. Približno tako velik kot jaz, ampak so bile dlani majhne, stopala majhna, obseg stegen podoben mojemu,... ni mi bilo ravno privlačno, v glavnem.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 16. Apr. 2010 9:25

-odbijajo me kadilci, ker sama ne kadim in mi je vonj po cigaretah res nekaj ogabnega
-odbija me osebna nehigiena (osnovna)
-odbijajo me tipi, ki porabijo več časa v kopalnici kot jz (vse kar je več kot 2 uri) in s katerimi se moram tepst za ogledalo
-glede zunanjosti nism ravno aklih, more pa bit ded, Bog ne daj da je poženščen z raznimi ruticami okoli vratu
-drugače videz pa ni tok pomemben, široke rame so zaželene, opazim lepo oblikovane roke, lepe prste (ne znam opisat, edin če sliko prstov od mojega prpopam), pa mišice na rokah, ampak ne uni nabildani tipi, ki spijo v fitnesu, ampak normalne mišice pač
-aja pa črni tipi me privlačijo

Nism tolk zahtevna, mi je bolj pomemben karakter tipa. :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 16. Apr. 2010 11:13

^^tudi, če ima tako rutico:
Slika
:?: :D

Da še jaz odgovorim na niveino vprašanje:
če je fant manjši od mene, je zelo verjetno še premlad, da bi mi sploh lahko bil všeč :D
Če pa že gre za odraslega moje višine, pa ne vem...nekak kr spregledam tolk mejhne fante kot potencialne partnerje, al kaj? Sj mam neki kolegov, ko smo približno iste višine, in po mojem me niti ne bi to tolk motlo, če bi bla isto vlka al pa da bi bil samo par cm višji, čeprav bi se moral bistveno bolj trudit, i guess, da bi ga sploh zaznala :D
Da bi pa tip bil dejansko manjši od mene...iskreno povedano, po mojem to ne bi šlo. Ker me niti privlačil ne bi, kar je osnova.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Apr. 2010 11:14

jullia_ napisal/-a:Jaz jo štekam, mene je pri enem tipu totalno odbilo to, da je bil tako droben. Približno tako velik kot jaz, ampak so bile dlani majhne, stopala majhna, obseg stegen podoben mojemu,... ni mi bilo ravno privlačno, v glavnem.
S tem se tud jz strinjam..mora bit višji & večji (:D) od mene.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 16. Apr. 2010 12:33

to temo pa itak bolje da samski fantje ne beremo, ker itak lahko zgubimo vso upanje...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 16. Apr. 2010 13:09

positive vibration-hehe, fajn slikca, dobra :respekt:
mislila sm na šale in rutice (po možnosti še pritisnjene hlače na ta zadnjo)
Takega tipa ma ena moja znanka in mi je čist mim. :wink:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 16. Apr. 2010 16:07

Dioniz napisal/-a:to temo pa itak bolje da samski fantje ne beremo, ker itak lahko zgubimo vso upanje...

nč se obremenjevat.. ko pride mimo taprav fant, večino teh "kriterijev" pade :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 16. Apr. 2010 16:43

*da ima tip dolge lase(se pravi do ramen al še daljše)
*da nima "moške postave" (suhci, da se jim vidijo že rebra, brez nobene mišice, brez ničesar-raje imam da ima špeh kot da nima nič)
*osebna nehigiena
*uničeni, krivi zobje(oky ne rabi met prfekt zobe, ampaak ni pa tudi treba da vsak dob štrli levo ali desno:D)
*da vsak dan pije alkohol, razumem ob vikendih ali posebnih priložnosti, ne pa vsaki dan-po možnosti vlke količine
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Apr. 2010 16:53

electra* napisal/-a:*da vsak dan pije alkohol, razumem ob vikendih ali posebnih priložnosti, ne pa vsaki dan-po možnosti vlke količine
Tole se pa težko vidi na njegovi zunanjosti, sploh "na prvi uč". :) ..razen če je že tolk globoko v tem, da so posledice dejansko vidne ali pa da ga res vsak dan videvaš s pijačo v roki.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 16. Apr. 2010 17:31

sirova štručka napisal/-a:

Ok ljudje, to RES ni smešno. Upam, da to nikomur ni smešno. :nein:

Zunanji izgled ... nimam posebnih kriterijev. Če tip ni zabit je že dosti. Izgled me pač pritegne ali ne, ni toliko odvisno od barve in dolžine las ipd.. Ampak vsaj dobro telo mora met. In stil, ker sem pač estet.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 16. Apr. 2010 18:30

Joj, ta video mi je enkrat brat kazu. Grozn. Boščk.

Se podpišem pod tazadnji odstavek od goofy. Neki kriteriji v stilu kolk dolge lase more met tip, kak stil nej bi mel ipd. nekak odpadejo. Sicer si lahko zamislim, kak bi bil nek idealen tip, kako bi se oblaču, lah dodam še interese zraven ... ampak bi blo utopično prčakvat, da se bo točn tak našu nekje zame. Dejansko me "in reality" prtegnejo čist različni dečki - od kšnih čist potetoviranih rokerjev, zrihtanga britanskega well raised poba do kakga zagorelga srferčka. Neki me more prtegnt in to je to. Glavn da je čist in diseč, pa super če ma nek svoj stil pa samozavest. Lah bi sicer napisala, da mi ni kul če je dečko res suhcen, pač je fajn da je vsaj mal mišic. Ma po drugi strani mi je pa trenutno najbl hot tip en res suhcen dečko, ki ma oh in sploh hud stil, k mi ga nardi čist fukiš in mmm :twisted:, tko da se vedno najdejo izjeme oz. se da stvari skompenzirat: če mi je nekdo res kul, pol kšno v osnovi sicer ne najbl privlačno stvar hitr prezrem.

In ja, ja, mal sm zajadrala stran od osnovne teme oz. od naštevanja fuj in fej stvari :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 16. Apr. 2010 18:37

Sej to je res,če lahko še jaz dodam mnenje,da itak se prej ali slej vsi te ideali pri določeni osebi podrejo.Npr. na splošno mam raj blond punce,potem pa se najbolj noro,kar je možno zaljubim v temno.Vedno bil bolj za suhcane,ampak na koncu itak izpade,da pristanem z bolj močno itd. glih kontra ponavad,tako da sploh brezveze pisat kake so mi všeč oz. kaj me moti,ker se skoraj nikoli ne poklapata teorija in praksa.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 16. Apr. 2010 22:34

čuftika napisal/-a:-odbijajo me tipi, ki porabijo več časa v kopalnici kot jz (vse kar je več kot 2 uri) in s katerimi se moram tepst za ogledalo

2 uri :eek: kaj pa počne tam 2 uri?

Drugače pa če je punca velika se lahko pogosto zgodi, da je tip manjši. Če je manjša pa običajno teh problemov nima. No to nisem zdaj nekaj novega napisala, ampak vseeno, če je nekdo nekomu všeč, predvidevam, da to spregleda, ko je na tem, čeprav prej misli, da je to zanjo nesprejemljivo.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov