Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Who that?Moram pogooglat
Meni so po drugi strani npr rjave pegice (ponavadi od sonca) prav fajne, eni jih imajo tudi po ličkih in nosu.
Pa takšne, kot jih ima The Rock so mi tudi fajne....mah, vse na njem mi je fajno
Torej, kje sem ostala?Red hair and freckles (red) are no go for me.
Cartman bi rekel: "Gingers piss me off."
P.S. To je njegovo mnenje, ne moje...
Meni so po drugi strani npr rjave pegice (ponavadi od sonca) prav fajne, eni jih imajo tudi po ličkih in nosu.
Pa takšne, kot jih ima The Rock so mi tudi fajne....mah, vse na njem mi je fajno
Torej, kje sem ostala?Red hair and freckles (red) are no go for me.
Cartman bi rekel: "Gingers piss me off."
P.S. To je njegovo mnenje, ne moje...
The world is as you are.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
AAAA, jz sm pa nora na dolge lepe, sloke roke in pravtake prste.. Pa ne mislm zdj lovk.
Drugače me pa odbija predolga brada in čupa na "ježka".
It was forever..but it didnt last long..
-
beniaminnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
amark31 napisal/-a:beniaminnie napisal/-a:Mene pa na tipu ful odbijejo redki in šibki lasje, tanka koža po obrazu, zelo ozke ustnice in klavirski prsti na rokah (dolgi in suhi)
Se pravi... Adi smolar je zvisu.
Hahahaha ja on definitivno ne pride v poštev
Sem še mal razmišljala in sem ugotovila, da sem res kar občutljiva na moške roke, sej to je kar kliše se mi zdi (?)....ja, majhne, nežne, ali s klavirskimi prsti odpadejo (bog ne daj vse 3 )
..Evelyn.. - ojoj
(sej ob pravi osebi bi že prebavila, edino tole s prsti težko)
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
..Evelyn.. napisal/-a:AAAA, jz sm pa nora na dolge lepe, sloke roke in pravtake prste.. Pa ne mislm zdj lovk.
Same here
Meni so tudi všeč dolgi prsti, tak elegantno zgleda. Ne pa neki čevapčiči mali
Ampak rdečelasci pa tudi meni ne potegnejo...še Axl mi je všeč samo na črnobelih fotografijah!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Horus napisal/-a:Ne pravim, da je kaj novega. Pravim samo, da ste hujse, kot katerikoli tip, potem pa se VE pritozujete, nad mosko "plitkostjo"
Vse, kar ženske v tej temi pišejo, jemlji z rezervo.V praksi ženske padejo na tipa, ki jim ob pravem trenutku zaigra na pravo struno.
Glej malo po cesti, kakšne tipe imajo zelo lepe ženske.Vidiš, da imajo vse živo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
dolgi lasje (tisti pravi metalski dolgi lasje). jaki.
grdi zobje.
grdi zobje.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Džeki, odstopanja so vedno, saj nobena ne trdi, da pada točno na določen vzorec moških, vsi ostali pa že v štartu odpadejo. Ampak vsak človek (tudi moški) pa pri nasprotnem spolu česa ne mara in če me nekaj odbija, me ne more na noben način "obrnit", da bom cela v rožicah.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Js se takih scen raj vzdržujem, ker sm se že zarekla.. edino kar mene ne bi nikol potegnil je grd nasmeh.. pa ne govorim o kakšnem krivem zobku, manjšem razmaku (to lahko izpade prav simpatično), ampak pač o gnilih ali nametanih zobeh.. če očitno kakšen manjka.. vse ostalo je pa sprejemljivo, če je taprav tip
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Jaz tudi, ampak od rdečelascev me ni še nihče očaral, pa jih imam kar nekaj vsak dan okrog sebe.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
floribunda napisal/-a:dolgi lasje (tisti pravi metalski dolgi lasje). jaki.
grdi zobje.
Meni je pa noro hudo, če ma tip negovane, dolge lase! Res, priznam, palim na to Pogoj je seveda, da mu pašejo k obrazu. Ker potem pride obraz čisto drugače do izraza in mora imet lepe obrazne poteze.
Sicer pa tudi mene odbija, kot je že ena napisala, če tip nima brade.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mene pa zanima kako si ti tole predstavljaš?Oly napisal/-a:Pa tipi brez brade(pa ne mislim dlak ampak anatmsko brado) mi tud enostavno en potegnejo..
Ker men je prva asociacija na "brez brade" debelost..recimo tkole.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov