Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Meni pa so. In to kr precej.
It was forever..but it didnt last long..
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
*mala* napisal/-a:Kaj pa če bo vaš otrok z rdečimi lasmi in pegami? Ko vam je pa tako yuck
Sej kar tko se ti pa tudi ne more roditi otrok z rdečimi lasmi in pegast...
Drugače pa ja, rdeči + pegasti
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kaj pa vem. Moj polbrat ima rdeče lase+ pege, njegova sestra jih pa nima. Njegova starša tudi ne (isto babica in dedek). No, jaz tudi ne
Kako pa veste, da nimate ve gena za rdečelase otroke? Očitno je recesiven gen, ampak če ima partner isto, je 25% možnosti, da bo vaš otrok tudi. Lahko ga komot imate, pa seveda ne veste
Kako pa veste, da nimate ve gena za rdečelase otroke? Očitno je recesiven gen, ampak če ima partner isto, je 25% možnosti, da bo vaš otrok tudi. Lahko ga komot imate, pa seveda ne veste
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Hm, po moji strani takšnih ni, isto po njegovi-če že gledam na to vezo.
Je pa drugo fant, ki ga izbereš, kot pa otrok, ki se ti rodi in ga imaš rad ker je tvoj itd.
Zdaj pač gledamo na tip fantov, ki nam niso všeč itd
Je pa drugo fant, ki ga izbereš, kot pa otrok, ki se ti rodi in ga imaš rad ker je tvoj itd.
Zdaj pač gledamo na tip fantov, ki nam niso všeč itd
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Saj sem napisala da ni primerljivo, samo ene taka zgražanja izražajo v svojem mnenju o rdečelascih, da me le zanima kako bi one ravnale, če bi bil njihov otrok tak. Pa da bi doma staršem jokal, kako ga punce ne marajo, ker je tak (glede na to, da še mama ne mara takih fantov me zanima kako bi ga potolažile).
Vsi rdečelasi otroki, ki jih poznam (recimor da jih je ene 5), nima nobenega v družini, ki je rdečelas Tak da se jaz nebi zanašala na to, da do sedaj ni bilo nobenega rdečelasega (mogoče se le nista taprava dva skup spravla ).
Vsi rdečelasi otroki, ki jih poznam (recimor da jih je ene 5), nima nobenega v družini, ki je rdečelas Tak da se jaz nebi zanašala na to, da do sedaj ni bilo nobenega rdečelasega (mogoče se le nista taprava dva skup spravla ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
odvisno kokr kdo, ampak enim pa čist paše.. ko da bi bli gobavci no lol
men so pa pegice prou sexy.. lase, se pa tko da prebarvat
men so pa pegice prou sexy.. lase, se pa tko da prebarvat
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
beniaminnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
Mene pa na tipu ful odbijejo redki in šibki lasje, tanka koža po obrazu, zelo ozke ustnice in klavirski prsti na rokah (dolgi in suhi) aja, pa nadpovprečna poraščenost-po hrbtu in t.i. ljubavni tepihi odpadejo pri meni (sem štejem tiste res gosto poraščene, ne pa par kocinic)
Drugače pa pegcem ponavadi z leti pege zbledijo, pa tudi rdeči lasje se normalizirajo...recimo tisti igralec, ki igra Horatia v C.S.I. je rdečelasec+pegec, pa izgleda kar ok.
Drugače pa pegcem ponavadi z leti pege zbledijo, pa tudi rdeči lasje se normalizirajo...recimo tisti igralec, ki igra Horatia v C.S.I. je rdečelasec+pegec, pa izgleda kar ok.
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
beniaminnie napisal/-a:Mene pa na tipu ful odbijejo redki in šibki lasje, tanka koža po obrazu, zelo ozke ustnice in klavirski prsti na rokah (dolgi in suhi) aja, pa nadpovprečna poraščenost-po hrbtu in t.i. ljubavni tepihi odpadejo pri meni (sem štejem tiste res gosto poraščene, ne pa par kocinic)
Ja, ta Horatio iz CSI je kul dečko,prav simpatičen in vse, čeprav mi sicer rdečelasci ne potegnejo. To sem misla, ko sem že zgoraj pisala o tem, da pa nekatere lastnosti videza, ki mi sicer niso všeč, v pravem paketu, ne motijo. No, Horatio je en taki simpatični paketek ki vključuje tudi rdeče lase
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
O groza.. resno?
sm nehala gledat CSI Miami zarad tega težaka..
sm nehala gledat CSI Miami zarad tega težaka..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sessa napisal/-a:^^..Evelyn.. napisal/-a:Meni pa so. In to kr precej.
Boris Becker vrjanta pa to?
Noou. Fui(pa ne zaradi las)
Bolj Danilo Polyakov varianta.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov