Kaj vas moti na moškemu?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a s.j.parker » 17. Dec. 2006 19:42

Ne maram če ma obrvi po celem čelu :roll: . V bistvu ne maram tega, da ni viden prehod.
Drugače pa ne maram preveč gela in tega da si vsakih 5sekund gre popravit frizuro, hlače da se vidi pol zanjice, majice brez rokavov :steinigung: , belih boksarc, nakit(kakšen koli),nečisti zobje in zadah :pale:
kakšnega pomanjkanja higiene mi pa sploh ni potrebno omenjat.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 17. Dec. 2006 19:45

No Mahagonij se je spotaknil ob mojo pripombo o neumnosti...se opravičujem ker sem jo uvrstila pod to temo.Res neprimerno od mene,ane...Upam da sem sedaj "oprala" svoje ime, jao.
Dodajam še mozoljavost. če ma tip mozolje ga sploh ne pogledam.
Najbolj ogabna stvar ki sem jo kdaj vidla je pa kako ženska tipu stiska mozolje...o FUJ. Da bi kdaj tipu mozolje stiskala ni šans..če jih sam ne zna nej bo pa ves turast.
gelirani lasje..ja tega tudi ne maram....
Pomoje sem sedaj pokrila vse napake moškega spola :D
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 17. Dec. 2006 19:49

hm vidim, da večina je omenla mozolje, sam če tip nima čiste kože, kljub temu da skrbi zanjo, ne more si pomagat :? tako, da mene osebno ne motijo mozolji, itk da je lepše vidt čisto kožo, ampak če nima te sreče, ni sam kriv... :) je pa res grdo vidit, da ženska tipu stiska mozolje kje na javnem mestu...naj vsej to opravita doma, če že imata veselje :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Dec. 2006 20:03

-glede na to, da ful rada tipe za laske prjemam in kuštram, me blazno motjo želeji in prekratki lasje (mastnih sploh nam omenjala)
-kšn "aleluja čudn" stil oblačenja, da bi mi blo nerodn z njem jt čez mest tut odpade-prekratko, preoprijeto, prepocen (vizualno), mnja, ful sm občutliva na cune :?
-da ne skrbi za osnouno higieno je itak najbrž najhujša hiba usacga človeka (pa to ne pomen, da more bit speglan, počesan, pa sveže obrit)
-ne maram preveč mejhnih dlani in stopal (nekak mi smešn zgleda)
-sovražm čeule (use kar ni skejt šuh al pa šlap :D ), razn če more na kšn blazn sestank
-odbija me tut, če ne skrbi za svoj telo, se prau, da nč ne športa in je nedefiniran (pa ne mislm, da more bit zdej ful izklesan, mora se pa pač vidt, da se ukvarja s čim)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
lukchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a lukchy » 17. Dec. 2006 22:04

kaj na moškem telesu pa mora biti po tvoje malo trenirano, noge, roke, prsa, trebuh? ali kaj drugega?
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Dec. 2006 22:33

Grozni so tipi ala Fredi Miler
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Dec. 2006 22:40

lukchy napisal/-a:kaj na moškem telesu pa mora biti po tvoje malo trenirano, noge, roke, prsa, trebuh? ali kaj drugega?

dj povej, kakšn si ti, pa kkšno slikco nalimi :D
joj no, ti si še hujš firbc, k pa ženske ;D
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 17. Dec. 2006 22:49

Vidim da že plavamo v tiste vode..No bom izkoristila za manjši off topic.
Tako kot se pri ženskah pojavlja trend shiranosti/anoreksije/dietiranja, se pri moških vedno bolj pojavlja trend "fitness body". Meni osebno je naravnost ogaben.
zadnje kar v življenju rabim gledat poleg sebe je tip,ki žre nič drugega kot skuto,piščančja prsa,razne beljakovine v prahu in beljake iz kozarca, preživi vsako prosto minuto v fitnesu in trenira svoje telo,zraven pa misli kako je seksi.Morda za kero,zame je ogaben.
ne maram mišic,res ne.Take morda res rahle mišice,komaj opazne.Vse ostalo,razni hard bicepsi,da o radiatorčkih na trebuhu ne govorim...Sori,raje imam nekoga, ki je malo vampkast in buckast,katerega lahko konkretno objamem in se kam naslonim,kakor pa kepo nezadovoljnih mišic, ki še pice noče požret zato ker je preveč mastna.
Zatorej:raje suhec ki ga lahko spitam,ali pa seksi fant z malo bauha, kot pa kot kamen trd trebuh in nenehno poslušanje "kaj morm še natrenirat,pa jutr grem u fitnes ne morva vn.."
Blek.
"Howk, govoril sem", je reku Winetou.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Dec. 2006 0:11

MoJcHyKa napisal/-a:hm vidim, da večina je omenla mozolje, sam če tip nima čiste kože, kljub temu da skrbi zanjo, ne more si pomagat :? tako, da mene osebno ne motijo mozolji, itk da je lepše vidt čisto kožo, ampak če nima te sreče, ni sam kriv... :) je pa res grdo vidit, da ženska tipu stiska mozolje kje na javnem mestu...naj vsej to opravita doma, če že imata veselje :)

ok, mozolji...sam naj pa ne hodi z belo bunko sredi čela po svetu in ko dozori potem tist gnoj sam od sebe začne ven tečt :tot: men je to res fej fuj...moj Piki ma tud mezole, jst tud, vsak po malem, ampak si pa obadva takoj zjutri ko vstaneva oziroma predn greva ven iz bajte, kšno belo krizo stisneva...da vsaj en moti drugih ljudi med jedjo vkakšni gostilni... :roll:

Tako kot se pri ženskah pojavlja trend shiranosti/anoreksije/dietiranja, se pri moških vedno bolj pojavlja trend "fitness body". Meni osebno je naravnost ogaben

meni je tud to ogabno...moj moški more bit mal mehek, da se lahko stisnem k njemu in da me nč ne tišči :D predvsem pa da je telo sorazmerno čimbolj in da ni zgori ko gorila spodi pa ko ena štanga....
in velik teh wanabi bilderjev je nabildanih sam s pomočjo inekcij in raznih teh supstanc ki te napihnejo...nevem no, men se to zdi mal mimo...
čist se strinjam s tabo smetka...v vsem....
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 18. Dec. 2006 1:44

MoJcHyKa napisal/-a:hm vidim, da večina je omenla mozolje, sam če tip nima čiste kože, kljub temu da skrbi zanjo, ne more si pomagat :? tako, da mene osebno ne motijo mozolji, itk da je lepše vidt čisto kožo, ampak če nima te sreče, ni sam kriv... :) je pa res grdo vidit, da ženska tipu stiska mozolje kje na javnem mestu...naj vsej to opravita doma, če že imata veselje :)

oprosti, ampak jst mam tud zelo problematično kožo, pa vedno zgledam normalno (se pravi obrit, s čisto kožo), tako da to ne bi smel bit tako problematičen izgovor...

Mišice... Nimam izklesanega telesa, nikol nisem telovadil več kot 3x na tedn, ampak skrbim da mam kondicijo za polet (zaradi rekreativnega vsakodnevnega plavanja) pa pozim (zaradi bordanja) in mam tiste "osnovne" mišice (se pravi po rokah, prsa, noge, ramena,...).
Pa lahko rečem da se prav dobr počutim v svojem telesu (185cm/78kg) in da niti nsem tko švoh za pogledat :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Dec. 2006 8:57

BHawk jaz bi ti dala še ene 10kil gor, pa bi bil prav fin :D

Mišice... I Love Mišice... ampak naravne, nedefinirane so mi veliko bolj seksi, lahko ima tudi mejčkeno špehka čez :razz:

Tako, da se vidi, da se tip ukvarja s športom, pa da nekak normalno je (kar za tipa ponavad pomeni večje količine vsega).

Aja, ful mi niso všeč suhe noge pa če ima ožjo rit od mene :?

Pač more bit večji in širši od mene, da se lahko počutim varno :razz:
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 18. Dec. 2006 9:35

zafrknu sm post ampak zdej morm neki napisat pa ne vem kaj... :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 18. Dec. 2006 9:58

Smetka_ napisal/-a:Vidim da že plavamo v tiste vode..No bom izkoristila za manjši off topic.
Tako kot se pri ženskah pojavlja trend shiranosti/anoreksije/dietiranja, se pri moških vedno bolj pojavlja trend "fitness body". Meni osebno je naravnost ogaben.
zadnje kar v življenju rabim gledat poleg sebe je tip,ki žre nič drugega kot skuto,piščančja prsa,razne beljakovine v prahu in beljake iz kozarca, preživi vsako prosto minuto v fitnesu in trenira svoje telo,zraven pa misli kako je seksi.Morda za kero,zame je ogaben.
ne maram mišic,res ne.Take morda res rahle mišice,komaj opazne.Vse ostalo,razni hard bicepsi,da o radiatorčkih na trebuhu ne govorim...Sori,raje imam nekoga, ki je malo vampkast in buckast,katerega lahko konkretno objamem in se kam naslonim,kakor pa kepo nezadovoljnih mišic, ki še pice noče požret zato ker je preveč mastna.
Zatorej:raje suhec ki ga lahko spitam,ali pa seksi fant z malo bauha, kot pa kot kamen trd trebuh in nenehno poslušanje "kaj morm še natrenirat,pa jutr grem u fitnes ne morva vn.."
Blek.
"Howk, govoril sem", je reku Winetou.

Enako mislim. Tako pri ženskah kot pri tipih ne prenašam obsedenosti z lastnim telesom. Pri takem tipu bi imela občutek, da mi bo podaril letno vstopnico za fitnes takoj, ko bo opazil gram celulita ali kakšen kilogramček na nepravem mestu ... :roll:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lolita » 18. Dec. 2006 11:12

Mene najbolj moti, če je neurejen in ne diši (torej smrdi :D ) in če se izkaže, da je neinteligenten ter redkobeseden. Ne gre se za neko popolnost v smislu popolnega teleščka, le da je meni nekaj privlačnega na njemu. Aja, pa mora se tud velik smejčkat in všeč mi je, če je prijazen.
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 18. Dec. 2006 11:20

lolita napisal/-a:Mene najbolj moti, če je neurejen in ne diši (torej smrdi :D ) in če se izkaže, da je neinteligenten ter redkobeseden. Ne gre se za neko popolnost v smislu popolnega teleščka, le da je meni nekaj privlačnega na njemu. Aja, pa mora se tud velik smejčkat in všeč mi je, če je prijazen.
Ja pa usake 15 min ti more sms poslat, da te ima rad... Get life...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov