Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
no men pa ni važn kok je tip velk sam da ni manjši od mene. no sej pomoje tipa k bi biu velk pod 170 cm že težko srečaš. da ma oblečeno trenerko še posebej kkšno šumico mi je čist ntw, pa tt s kkšnimi belimi ( čeprov te še nekak) al pa SREBRNIMI cipelami lahko kr najhitrejš žbeži od mene stran. pa ne sme bit neki fuuul debu, močnejši že debu pa ne. ja pa valda da more skrbet za svojo higieno. ušeč mi je če ma mal dalše skuštrane lase sam da pač niso mastni pa neki tm zalizani nazaj. aja pa ni nujno ampak me bl prtegne če je BAD BOY .
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
creative PERSON** napisal/-a:aja pa ni nujno ampak me bl prtegne če je BAD BOY .
kaj pa te pritegne na bad boyih? to da se vsake tolko rad stepe pa da vsake tolko pristane v zaporu?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
jaz sem poznal eno, ki je na bad boye padala. Hodla je cela zatečena pa s črnimi očali v šolo... zdaj pa ma otroka s pridnim kmečkim fantom
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
bolhica napisal/-a:(alpa je debel), pa da kaže pou riti vn iz hlač k se prepogne, da se mu že napou jamca vid (o fuuuj taker tipe najbl sovražm!!)
plumbers crack je pa ja sexi
En vodovodar, k mi je kopalnico delal prejšen teden je skoz to furou, jaz sem mislu, da bom crknu od smeha, še posebej, ko je vmes tut razložu, da ga vse hočejo in sarkastično pripomnu "Veš, jaz se ne spoznam samo na to napeljavo" in pokazal s prstom na cevi v steni.
Sem reku: Good for you.
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
amark31 napisal/-a:bolhica napisal/-a:(alpa je debel), pa da kaže pou riti vn iz hlač k se prepogne, da se mu že napou jamca vid (o fuuuj taker tipe najbl sovražm!!)
plumbers crack je pa ja sexi
En vodovodar, k mi je kopalnico delal prejšen teden je skoz to furou, jaz sem mislu, da bom crknu od smeha, še posebej, ko je vmes tut razložu, da ga vse hočejo in sarkastično pripomnu "Veš, jaz se ne spoznam samo na to napeljavo" in pokazal s prstom na cevi v steni.
Sem reku: Good for you.
ahahahahahhahaha, ta je huda
no, da ne bom OT, mene me pa moti da je fant preeeeeveeeeč kosmat, da je nižji od mene, da je fuuul previsok od mene, da ni zdej nekih 190cm moti me pa grozno zadah in smrad (pa to ne sam pr fantih, ampak pr ljudeh nasplošno) ..
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ena hardcore resnica:
Ženske naštevate vse mogoče.V resnici je 99 % tega bulšit.Dol se date s tipom, ki ob pravem času na vas pritisne na pravi način.In če njemu je do tega, končata vsaj v nekajmesečni zvezi.Pri tem ignorirate 99 % stvari, ki jih tu naštevate.
Ženske naštevate vse mogoče.V resnici je 99 % tega bulšit.Dol se date s tipom, ki ob pravem času na vas pritisne na pravi način.In če njemu je do tega, končata vsaj v nekajmesečni zvezi.Pri tem ignorirate 99 % stvari, ki jih tu naštevate.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
buubbika napisal/-a:Najbolj me odbija (velik) trebuh. Fuuuuj!!! :tot:
Potem pa še:
- dlakavost (če je res veliko)
- razne "teenagerske" frizure (pač jaz itak obožujem frizurco mojega, ki je pobrit z mašinco)
- razni butasti stili (emo, metalc, "čefurček", reggae,... najboljši je eleganten in športno-casually)
- kadilci oz. vonj le teh (pa četudi ima žvečilko, jaz vseeno zavoham)
- če nima vsaj malo "moškega" telesa (mišiceeee morjo bit )
- ...
Tko nekako podobno, mi tudi sama napisala ja. Predvsem je moteče, da če ima velik trebuh ali neoblikovano postave (treba je dat neki nase, če lahko dam js, pričakujem tudi od njega, ali obratno), pa da ni manjši od mene. Pa tisti raznorazni stili, ki jih je že bubbika navedla.
Pa kadilci, toti so pa fuj, bljeeek
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Manjkajoč zob....naj bo tip še tko perfekten, ko vidim uno lukno u ustih (v sprednji vrsti, tam odzadaj niti ne opazim) me vse mine.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
barbie - podpis!
Ni ga hujšega kot neurejeno zobovje, s tem mislim na manjkajoče ali pa gnile zobe... Tega pa res ne bi mogla spregledat na noben način in mislm da se s takim ne bi začela niti karkoli pogovarjat, ker mi ne bi bilo prijetno.
Me pa niti najmanj ne moti, če je kak zobek malo iz linije, to mi je kvečjemu luštkano
Ni ga hujšega kot neurejeno zobovje, s tem mislim na manjkajoče ali pa gnile zobe... Tega pa res ne bi mogla spregledat na noben način in mislm da se s takim ne bi začela niti karkoli pogovarjat, ker mi ne bi bilo prijetno.
Me pa niti najmanj ne moti, če je kak zobek malo iz linije, to mi je kvečjemu luštkano
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov