Kaj vas moti na moškemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
dolce_chicco napisal/-a:Jaz poznam en par, ki je na oko totalna skrajnost (ona cca 160 cm, on verjetno čez 190 cm). Tudi če ima ona najvišje možne pete, je še vedno kot en palček zraven. Mene bi pretirana razlika v višini motila, ker ne moreš kadarkoli dat fantu lupčka itd., ampak njima očitno ustreza.
Js poznam tudi tak par.. In nekako mi sploh ne pašeta skupi
Tudi js sm dosti dajala na višino in zgradbo telesa.. Pač suhceni in majhni tipi me niso zanimali, kr bi mela vedno občutek ku da jih bom vsak čas zlomila, sploh ko bi me zgrabu kak naval ljubezni. In sm vedno rabla tisti občutek varnosti, ne pa da bi js dajala ta občutek tipu. Uglavnem sm ciljala na visoke s primerno postavo.
Sam sm naletela na meni popolnega tipa, k je tolko visok ku js (v najboljšem primeru.. ni za rečt 2x da je manjši), preveč suh.. na prvi pogled deluje ku kak 13 letnik, k ni še niti v puberteto pršu. Ampak me to začuda ne moti na njemu. Tko da, nikoli ne reci nikoli.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Horus napisal/-a:Tole pa res ni totalna skrajnost xD 30 centi razlike je se dokaj normalno, ce mene vprasas xD
Kul če zate ni. That was my opinion, ja?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Dej bit še mal zatežena no. Če zmoreš. And thats my opinion, ja?
Zame je idealno tam max 20cm razlike, drugače pa naj nebi bil tip od mene manjši no.. Idealna višina je tam od 175 dalje, samo če je manj, pa spet nebom odbila tipa zaradi višine, če je vse ostalo ok.
Zame je idealno tam max 20cm razlike, drugače pa naj nebi bil tip od mene manjši no.. Idealna višina je tam od 175 dalje, samo če je manj, pa spet nebom odbila tipa zaradi višine, če je vse ostalo ok.
It was forever..but it didnt last long..
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Uhm, kdo je tu zatežen? Ne vem kaj iščeš probleme tam kjer jih ni, saj sem normalno napisala. A sem tebi kaj napisala ali čemu zdaj dolivaš olja na ogenj?
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Right. Tvoj odgovor je bil zatežen, ker se tip sploh ni spravljal na tvoje mnenje ampak je povedal svojega, ti pa si odgovorila v smislu "who cares? men pa ni in pika". Popolnoma nepotreben in nesramen odgovor. Nekako lahko odgovorim tud na reči, ki niso meni namenjene, ker je to forum. Ubistvu nočem nadaljevat offtopica, samo meni(in verjamem da še marsikomu drugemu) tist tvoj odgovor ni "normalen". Tebi pač je. Ok.
It was forever..but it didnt last long..
- x_tmaLa_x
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
[vanessa] napisal/-a:Evelyn, persen je kr koristna zadeva.
Sm pa danes ugotovila, da me moti zobni aparat (v kakršnikoli obliki - tudi tisti prozorn al sam s črto), tudi na lepem tipu.
kaj te pa bolj moti da ma zobni aparat, pa veš da bo mel kmal lepe zobe, kot pa krive zobe pa nič ne naredi za to da bi imel lepše?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Midva sma višinske razlike cirka 35 centi, pa mi tolk dol visi, kk to zgleda
V postli se vse pogliha.
Sma pač na drugih nivojih tolk usklajena, da se lahk vsi tisti z idealnih 15 cm razlike požrejo od zavisti
V postli se vse pogliha.
Sma pač na drugih nivojih tolk usklajena, da se lahk vsi tisti z idealnih 15 cm razlike požrejo od zavisti
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Mene bi odbilo, da bi bil tip manjši od mene-za navzgor pa pri meni ni omejitve, koliko je tip dejansko višji.Res pa je, da so višji pri meni na prednostnem seznamu, ker enostavno potrtebujem občutek varnosti...
Ostalo pa če je tip:
-suh,
-blond (ne smem posploševati, ampak večinoma je tako);
To mi je gl., možno da me zmotijo malenkosti, ampak ok...osebnost še vedno prevladuje.
Ostalo pa če je tip:
-suh,
-blond (ne smem posploševati, ampak večinoma je tako);
To mi je gl., možno da me zmotijo malenkosti, ampak ok...osebnost še vedno prevladuje.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov